首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Once upon a time, there was a lovely vegetable field, in which grew a very thick tree. Both the vegetables and the tree gave the
Once upon a time, there was a lovely vegetable field, in which grew a very thick tree. Both the vegetables and the tree gave the
admin
2019-05-17
56
问题
Once upon a time, there was a lovely vegetable field, in which grew a very thick tree. Both the vegetables and the tree gave the place a wonderful appearance, which was the joy of the garden’ s owner. What no one knew was that the vegetables in the field and the tree couldn ’ t stand each other. The vegetables hated the tree’ s shadow, because it left them only just enough light to survive. The tree, on the other hand, hated the vegetables because they drank nearly all the water before the water could get to it, leaving it with just enough to survive.
The situation became so extreme that the vegetables got totally fed up and decided to use up all the water in the ground so that the tree would dry up. The tree answered back by refusing to give the vegetables shadow from the hot midday sun, so they both began to dry up. Before long, the vegetables were really thin and the tree’ s branches were drying up.
Neither of the two sides thought that the gardener, on seeing his vegetable field becoming worse, would stop watering it. When he did that, both the tree and the vegetables really learned what thirst was. There seemed to be no solution, but one of the vegetables, a small courgette(小胡瓜) , understood what was going on, and decided to deal with the situation. Despite little water and unbearable heat, the little courgette did all it could to grow, grow...The courgette managed to grow so big that the gardener started watering the field again. The gardener wanted to enter that beautiful big courgette in some gardening contest.
The vegetables and the tree should really learn how to live in harmony with those around them, doing the best they could. So they decided to work together, and help each other instead of fighting, using both the shadow and the water in the best combination to grow good vegetables. Seeing how well they were doing, the gardener now gave the best of care to his vegetable field, watering it better than any other field for miles around.
From the passage, we can learn______.
选项
A、the gardener was very lazy
B、the tree and the vegetables grew very well at first
C、the tree and the vegetables got along well with each other at first
D、the gardener wasn’ t satisfied with his work in the garden
答案
B
解析
根据第一段第二句“Both the vegetables and the tree gave the place a wonderful appearance,which was the joy of the garden’s owner.”可知,一开始树和蔬菜 都长得很好。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qlJC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
People’sattitudes【C1】______gift-givingmay【C2】______fromcountrytocountry,【C3】______thedesiretoconveyafeelingoffriend
WhenIwasstudyingEnglishatatrainingcenterinWashingtonD.C.in1998,IsharedahousewithtwoyoungAmericans,Jimand
Withthedevelopmentofartificialintelligence,robotswilldosomementalworkinoffice_______somemanualworkontheproduc
A、Ithasanumberofactivevolcanoes.B、Ithasanatmosphereliketheearth’s.C、Ithasalargeoceanunderitssurface.D、Ith
Howmuchdoesit_______totaketheonlinetrainingcourse?
Inordertoshowhisbosswhatacarefulworkerhewas,hetook_______troubleoverthefigures.
It’sbeenareallyharddaytoday,soIshouldhavea______sleeptonight.
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
Peopletodayarestilltalkingaboutthegenerationgap(代沟).Someparentscomplainthattheirchildrendonotshowthemproper
Farmersareallowedtogrowvegetablesinsmallgardensoftheirownandtheyselltheirvegetables______themarket.
随机试题
PowerPoint操作题 孙老师要在PowerPoint中对如图所示演示文稿中的幻灯片进行相关设置,请结合所学知识回答以下问题。 若要设置幻灯片的背景,可以在________选项卡“背景”组中打开“设置背景格式”对话框成设置。
患者,女,26岁。胃脘灼热,渴喜冷饮,脘腹胀满,大便3日未行,小便短赤,舌红苔黄,脉数。其治疗宜选
在教育学发展过程中形成了不同的理论派别,其中美同的鲍尔斯与金蒂斯倡导的是()。
双侧喉返神经损伤可导致气管损伤可导致
乳牙钙化发育主要发生在
脑脊液检验的适应证应除外( )
某单位为全体员工进行体检,平均体重是57.5公斤。其中,男员工的平均体重是62.5公斤,女员工的平均体重是55.5公斤。则该单位的男、女员工人数比为()。
VancouveristhebestplacetoliveintheAmericas,accordingtoaquality-of-liferankingpublishedearlierthismonth.Theci
下列叙述中,错误的是()。
昨日のゲームは後半に______が一気に逆転した。
最新回复
(
0
)