首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are willing to donate their faces. B、They are concerned about moral problems. C、They would accept the idea of face transp
A、They are willing to donate their faces. B、They are concerned about moral problems. C、They would accept the idea of face transp
admin
2011-04-04
77
问题
Full face transplant are no longer science fiction fantasy, a leading surgeon has said, adding that they are technically feasible but morally complex. Peter Butler from London’s Royal Free Hospital called for a debate on the morality of such an operation made possible by new drugs which stop the body’s immune system rejecting a transplanted face. "It is not ’can we do it?’ but ’should we do it?’," he told the BBC. "The technical part is not complex, but I don’t think that’s going to be the very great difficulty… The moral debate is obviously going to have to take place before the first facial transplantation."
The British Association of Plastic Surgeons will discuss the microsurgical procedure, which could give new skin, bone, nose, chill, lips and ears from diseased donors to patients disfigured by accidents, burns or cancer. But surgeons could have trouble finding enough willing donors. Butler said his survey of doctors, nurses and members of the public showed most would accept a face transplant but few were willing to donate their own after dying.
Despite a number of moral concerns, Christine Piff, who founded the charity Let’s Face It after suffering a rare facial cancer 25 years ago, welcomed the possibility of face transplants. She rejected the idea that the procedure would mean people would end up living with a dead person’s face. "There are so many people without faces, I have half a face.., but we are all so much more than just a face.., you don’t take on their personality. You are still you," she told reporters. "If we can donate other organs of the body, then why not the face? I can’t see anything wrong with it."
26.What makes the operation of face transplant possible?
27.What is the biggest obstacle that stays in the way of facial transplantation?
28.What are most people’s opinion of face transplant?
选项
A、They are willing to donate their faces.
B、They are concerned about moral problems.
C、They would accept the idea of face transplant.
D、They have no clue what face transplant means.
答案
C
解析
选项以They are willing to/are concerned about/would等开头表明,本题可能考查They对问题的观点看法。短文提到…most would accept a face trans plant,[C]表述与此一致,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qlo7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Romanticlighting.B、Fantasticmusic.C、Amazingcostumes.D、Animalperformers.D信息明示题。女士说太阳剧团的风格是其他马戏团所没有的,包括柔和、浪漫的灯光,从古典音乐到爵士
______(我决没有想过他会对他的妻子提出诉讼要求离婚),sincehewasamodelhusbandinmymind.
Whyaresomanypeopleunhappyintheirjobs?Therearetwoprimaryreasons.First,somepeopleareconvincedthatearningaliv
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivateenterprise.It’s【B1】______economyinwhichconsumersdeter
Tobesuccessfulinajob【B1】______,youshould【B2】______certainpersonalandprofessionalqualities.Youneedtocreateagoo
Mostpeoplewouldbe【C1】______bythehighqualityofmedicine【C2】______tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
Takingyourdogonvacationmayhavebeen【B1】______adecadeago,buttodayit’sfree.【B2】______thepet-friendlyhotel,wh
A、Itwillallowfewertreestobecut.B、Itwillrequirelesslaborcosts.C、Itsavessomeshippingcosts.D、Itwillmakethemm
A、Manknowswherethesocietyisgoing.B、Peopledon’twelcometherapiddevelopmentofmodernsociety.C、Thespeakerisworried
Oneoftheadvantagesofbeingserf-employedisthattheprofitthebusiness【C1】______belongstotheowner.Iftheself-employe
随机试题
审美活动的存在,为审美主体和以下哪个选项提供了现实依据()
患者有不明原因发热,双下肢缺血性改变,雷诺现象,并出现紫癜样皮疹,尿常规检查提示肾小球肾炎改变,化验血清中最常出现的抗体是
患儿,2岁,因支原体肺炎入院,平时由保姆照顾,此时收集资料的主要来源是指
适度从紧的货币政策不等于紧缩性货币政策。我国在1993~1997年实行了适度从紧的货币政策,主要包括的内容有()。
关于和解的说法,错误的是()。
项目专职安全生产管理人员具有以下主要职责:负责施工现场安全生产日常检查并做好检查记录;现场监督危险性较大工程安全专项施工方案实施情况;对作业人员违规违章行为有权予以纠正或查处;对施工现场存在的安全隐患有权责令立即整改;();依法报告生产安全事故情况
认为研究与开发是技术创新的主要来源的模式是()。
乙、丁双方签订购销合同,乙欠丁货款500万元,丁要求乙为该项货款提供权利质押,乙可以用自己拥有的下列()作为质押权标的担保。
以下不属于社会工作者对工作机构的伦理责任的是()。
[*]
最新回复
(
0
)