首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Twenty. B、Twenty-four. C、Twenty-six. D、Twenty-eight. C推断题。根据文中提到的The study by the University of Oxford and the London School o
A、Twenty. B、Twenty-four. C、Twenty-six. D、Twenty-eight. C推断题。根据文中提到的The study by the University of Oxford and the London School o
admin
2019-10-03
35
问题
The economic crisis in Europe and North America led to more than 10,000 extra suicides, according to figures from UK researchers. A study, published in the British Journal of Psychiatry, showed "suicides have risen markedly". The research group said some deaths may have been avoidable as some countries showed no increase in suicide rate. Campaign groups said the findings showed how important good mental health services were. The study by the University of Oxford and the London School of Hygiene & Tropical Medicine analysed data from 24 EU countries, the US and Canada.
It said suicides had been declining in Europe until 2007. By 2009 there was a 6.5% increase, a level that was sustained until 2011. It was the equivalent of 7,950 more suicides than would have been expected if previous trends continued, the research group said. Deaths by suicide were also falling in Canada, but there was a marked increase when the economic crisis took hold in 2008, leading to 240 more suicides. The number of people taking their own life was already increasing in the US, but the rate "accelerated" with the economic crisis, leading to 4,750 additional deaths.
The report said losing a job, having a home repossessed and being in debt were the main risk factors. However, some countries resisted the trend. Sweden, Finland and Austria all avoided increases in the suicide rate during the economic crisis.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. What has caused more than 10,000 extra suicides in Europe and North America?
10. How many countries’ data have been analyzed in the study?
11. How many additional deaths in the US during the economic crisis?
选项
A、Twenty.
B、Twenty-four.
C、Twenty-six.
D、Twenty-eight.
答案
C
解析
推断题。根据文中提到的The study by the University of Oxford and the London School of Hygiene&Tropical Medicine analysed data from 24 EU countries,the US and Canada(牛津大学和伦敦学校的卫生和热带药物研究了来自24个欧洲国家和美国、加拿大的数据),可知总共应为24个欧洲国家加上美国和加拿大即26个。因此,正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qrW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Intheatmosphere,carbondioxideactsratherlikeaone-waymirror—theglassintheroofofagreenhousewhichallowsthesun’s
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPrizeforeconomicsonMondayfordevelopingmethodst
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPrizeforeconomicsonMondayfordevelopingmethodst
Ratherthanusingcustommachinetoolstobuildearlymodelsofnewparts,Fordisnowusing3-Dprintingtechnologytodesigna
IwenttoaCatholicboysschoolinBlackpoolintheNorthofEngland.InmyfirstyearintheseniorschoolIwasanerdykid,
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmindwhentheysendtheirkidsofftoschool.Yes,atat
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despiteadevotedfollowing,arecurrentlyswirlingincontro
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonobstaclesbyreferringtothesaying"Obstaclesarethingsapers
A、Hehadheardofthewondersacupuncturecouldwork.B、Dr.GongwasveryfamousinNewYork’sChinatown.C、Previousmedicaltr
A、ApersonwhowritesontheInternet.B、Apersonalwebsite.C、Anactivitythatdoesnotlastlong.D、Awayofwriting.B
随机试题
18岁男性患者,突发浮肿、尿少、血尿、血压升高2周,查:血红蛋白100g/L,尿蛋白(++),红细胞(+++),血肌酐350μmol/L,BUN26mmol/L。肾脏病理活检示超过50%的肾小球的肾小囊有新月体形成,肾小球中无免疫沉积物。此患者该如何使用
胃肠道手术的术前准备,下列哪项不恰当
下列关于法的继承的表述错误的是_________。
在借贷活动中,以书面形式发行和流通,借以证明债务人义务或债权人权利的证书,通常称为金融工具。()
已知消费函数为C=100+0.8Y(其中C表示消费,Y表示收入)求:(1)边际储蓄倾向;(2)投资乘数;(3)当收入为1000时,消费和储蓄分别是多少?
根据马斯洛的理论,人如果不能满足生理需要与安全需要就无法进行学习。()
计划、总结、贺词、感谢信、慰问信等既可作公务文书,又可作私务文书。()
要探讨针对某种心理疾病的治疗方案是否有效,最合理的实验设计应该是()。
Theallvillagesoonlearntthatalarge【S1】______sumofmoneyhadbeenlost.SamBenten,thelo-cal(当地的)butcher,had
Extraordinarycreativeactivityhasbeencharacterizedasrevolutionary,flyinginthefaceofwhatisestablishedandproducing
最新回复
(
0
)