首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Like a lot of earless New Yorkers, I am generally confused by bursts of populist outrage over high gas prices. But I have always
Like a lot of earless New Yorkers, I am generally confused by bursts of populist outrage over high gas prices. But I have always
admin
2014-10-24
71
问题
Like a lot of earless New Yorkers, I am generally confused by bursts of populist outrage over high gas prices. But I have always assumed that the anger is genuine. But amid the recent mania over prices hitting $4 a gallon, I decided to figure out whether this fury is economically rational. So I took a look at data from the Census Bureau, which conducts a quarterly survey of American spending habits. During these last few years of historically high oil prices, Americans spent about $40 a week, or $2,000 a year, on gas. That’s around 5 percent of our overall spending. It’s less than half of what we spend on restaurants and entertainment.
High gas prices must be forcing Americans to cut back in other ways, right? That’s what the economist Lutz Kilian at the University of Michigan wondered. He looked at personal spending habits during periods of high energy prices and discovered that " somewhat surprisingly, there is no significant decline in total expenditures on recreation," which was one place they expected to find frugality. In other words, Americans may protest loudly, but their economic behavior indicates a remarkable indifference to the price of oil.
While sustained high gas prices would certainly produce some turmoil, so would potential spikes in countless other globally traded commodities. But there’s a reason populist outcries don’t start around soybean prices or magnesium spikes. Oil is the only volatile commodity that most Americans deal with directly: we are buffered from most other price swings by our relative wealth. Unlike people in poor countries, consumers here don’t generally buy raw commodity foods; we buy our meals processed or prepared. With most goods, the commodity price has even less impact on cost. " When people buy a phone," Kilian says, " they don’t buy the copper that makes the wiring. "
With gas, though, hurtling prices are unavoidable. Every day, U. S. drivers pay a price determined by forces all over the world that are hard to understand and harder for the United States to control. Even if we invested in better refineries and exploited every possible energy source, from the Keystone pipeline to the Alaskan wilderness, the impact could be minimal. It could eventually lower prices at the pump—but only if nothing else affects them, like OPEC lowering its production to drive prices back up again. The price of oil is, of course, affected by hundreds of interrelated factors.
Many analysts I’ve spoken with suggest that oil prices should fall fairly soon. This will be welcome news to the less-fortunate American families who are not
impervious
to the price at the pump and to anyone who claims to be pinching pennies because of gas. But as unpopular as it may sound, the best possible future for most Americans may involve much higher gas prices. As billions of people, throughout the world, enter the middle class in the coming decades, there will be an enormous increase in the demand for gas. This, along with rising environmental considerations, is likely to send the prices far higher than they are today.
It can beinferred from Paragraph 4 that______.
选项
A、the United States has done little to help stabilize oil price
B、OPEC plays an important role in deciding worldwide oil price
C、heavy dependence on import oil makes great fluctuation of oil price in America
D、among all the commodities, the price of oil is most unfathomable
答案
B
解析
文章第四段主要讨论了是哪些因素在影响石油价格。[A]用词不当,第四段明确指出美国政府不是不想平抑物价,而是难以插手。即便美国投资建设更好的精炼厂,将每一处可能蕴藏能源的土地开掘殆尽,都无济于事、影响甚微。那是因为哪怕美国做了所有能做的事情,但是只要其他某些因素发生改变,石油价格还是会照升不误,例如石油输出国组织(OPEC)可以减少石油产量从而驱使油价再度反弹。据此判断,[B]正确。[C]错误,文中并没有提到美国对于进口石油的依赖问题。[D]错误,这一段只提到了石油价格由上百种因素共同影响,非常复杂,难以捉摸,但是并没有说石油价格在所有原材料价格中是最难以捉摸的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qtK4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Inthepassage,theword"spell"(Sentence1,Paragraph1)probablymeans______.Whichofthefollowingisthebesttitleforth
IsittruethattheAmericanintellectualisrejectedandconsideredofnoaccountinhissociety?Iamgoingtosuggestthatit
IsittruethattheAmericanintellectualisrejectedandconsideredofnoaccountinhissociety?Iamgoingtosuggestthatit
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
Writeanessayof160~200wordsbasedonthefollowingdrawings.Inyoushould:1)describethedrawingbriefly,2)inte
Thenationaldebateaboutdivorcehasgenerallyfocusedontheworstoutcomes,withmanyassumingthereisnoneedtoworryabou
Everyonehassufferedfromheadaches,but【C1】______recentlymedicalresearcherswerenotcertainwhatcausedthem.Blewresearch
Mostofthepeoplewhoappearmostoftenandmostgloriouslyinthehistorybooksaregreatconquerorsandgeneralsandsoldiers
Researchonanimalintelligencealwaysmakesmewonderjusthowsmarthumansare.【C1】______thefruit-flyexperimentsdescribedi
Researchonanimalintelligencealwaysmakesmewonderjusthowsmarthumansare.【C1】______thefruit-flyexperimentsdescribedi
随机试题
下列()操作属于数控程序编辑操作。
下列关于行政组织的变革性与稳定性关系的提法,正确的有:
带状疱疹的特点正确的是
施工单位必须接受水利工程()对其施工资质等级以及质量保证体系的监督检查。
非商品流转额是指不从事商品生产交换只从事经营活动的()向社会提供劳务或服务业务取得的收入金额。
下列不属于财政政策工具的是()。
某商品住宅小区共有住宅800套,已售出并交付600套,其中三套住房登记为王某,其余一人一套;已售出未交付150套;未售出50套。由街道办事处组织成立了首次业主大会会议筹备组。筹备组完成了《业主大会议事规则》和《管理规约》的草拟,确定了业主委员会委员候选
以土地所有权为抵押物设立的抵押,其抵押合同()。
三峡工程是治理和开发长江的关键性骨干工程,建成后水库正常蓄水位175米,总库容393亿立方米,具有防洪、发电、航运等巨大的综合效益。工程分为大坝、电站、通航建筑物等几个主要部分。大坝全长2309米,坝高185米。电站设有左、右两组共26台单机额定容量为70
Theabilitytolearnandtoestablishnewmemoriesisfundamentaltoourlives;we(1)______onourmemoriestodothesimplestof
最新回复
(
0
)