首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
While U.S. companies are worrying about how to recruit talent from abroad in the face of increasingly rigorous immigration rules
While U.S. companies are worrying about how to recruit talent from abroad in the face of increasingly rigorous immigration rules
admin
2018-07-10
43
问题
While U.S. companies are worrying about how to recruit talent from abroad in the face of increasingly rigorous immigration rules, a different and far more significant challenge is quietly building. When young knowledge workers look for a job today, they seriously consider companies half a world away. Homegrown American talent is moving abroad, in what could become a huge shift in the world economic order.
Early warning signs abound. Look at Singapore’s success in recruiting top U.S. academics to its universities and research centers: It lured the world’s leading seismologist (a geologist who studies earthquakes and the mechanical characteristics of the Earth) away from the California Institute of Technology and the number two scientist at the National Institutes of Health away from that organization. Silicon Valley expatriates have been moving to China in a small but steady stream. Farmers from the Midwest are using their high-tech methods to make a new start in Brazil, where real estate is cheap.
The United States’ current economic woes are accelerating this trend. The trickle that has started at the top will become a flood as mid-career executives look for new opportunities abroad. Of course, even the best manager will struggle if he or she doesn’t speak the local language. But one can get by in India with English only, and Spanish is relatively easy to learn. Moreover, when the children of today’s expatriates enter the workforce, they’ll reap a huge advantage from knowing the second language—Chinese, Portuguese, Hindi—they learned to speak at home as youngsters. More and more parents are discovering that a multilingual education can help in guaranteeing lifelong employ ability for their offspring.
Government policy will be crucial in determining how well U.S. companies respond to the increasing outflow of American talent. Lawmakers must not resort to knowledge protectionism—for instance, by requiring people who attend state-funded universities to spend a certain amount of their working life in the United States. Rather, they must ensure that America remains the most favorable place for high-tech enterprises and continues to attract foreign students to its universities and foreign workers to its companies.
The U.S. monopoly on leading-edge opportunities is at an end. The world’s best and brightest no longer assume that their future lies exclusively in the United States, and America’s best are coming to a-gree: Their path to a dream career may well lead them overseas.
Which of the following could be the most appropriate title for the text?
选项
A、Economy and American Immigration
B、A Looming American Talent’s Outflow
C、An Alerting Reverse in Immigration
D、American Immigration Past and Present
答案
B
解析
本文讨论了美国人才外流的现象及其原因,并提出相应的对策。第一段先指出美国本土人才不断流向外国的现象;第二段以例证显示美国人才外流的事实;第三段分析造成这一现象的原因:第四段提出应对人才外流的关键在于政府政策;最后一段谈及美国结束了对领先优势机遇的垄断,并借此现状表达出美国人才外流问题的重要性。B项很好地概括了全文的主旨。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qy6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Manyofthetechindustry’sbiggestcompanies,likeAmazon,Google,IBMandMicrosoft,arejockeyingtobecometheleaderforar
CigarettesmokingisahealthhazardofsufficientimportanceintheUnitedStates.Itwas50yearsagothismonththatAmerica’
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwanttorecruitstaffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlypr
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwanttorecruitstaffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlypr
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwanttorecruitstaffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlypr
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
Youknowyouhavetoread"betweenthelines"togetthemostoutofanything.Iwanttopersuadeyoutodosomethingequallyim
Whenaskedspecificallyaboutthecreativeprocess,Dr.Schutzexplainedthatfearismostresponsibleforblockingthecreativi
Whenaskedspecificallyaboutthecreativeprocess,Dr.Schutzexplainedthatfearismostresponsibleforblockingthecreativi
随机试题
在外周组织能抑制T4转换为T3的药物是
患者女,27岁,会计。因“不断思考问题,重复无意义动作并引起痛苦2年,自伤1天”主动请朋友陪诊来精神科急诊。患者坐立不安,情绪激越。双手手背可见新鲜烟烫痕迹。你认为目前适宜的治疗措施是
急性胰腺炎治疗的关键是
下列关于钢材的叙述,不正确的是()。
高压同步电动机供电电缆的接线端应有与相序A、B、C对应的( )色标。将所安装的电气设备金属外壳与变压器中性线相连接,这种连接被称为( )。
武汉某中外合资企业专营玻璃加工生产,该公司于2000年6月与香港某公司签约购买平板玻璃深加工设备一套,该设备属于《外商投资产业指导目录》中的鼓励类进口项目。设备于2001年2月1日(星期四)由华阳运输公司的“HUADONGVOY.302”轮载运进口,该合资
用于衡量目标区域流动性状况的主要指标是流动比率、存量存贷比率以及()
ThetermpaperwasduelastFriday.You__________totheprofessorbythen.
党政机关公文是党政机关实施领导、履行职能、处理公务的具有特定效力和规范体式的文书。其中命令(令)适用于公布行政法规和规章、宣布施行重大强制性措施、批准授予和晋升衔级、嘉奖有关单位和人员。意见适用于对重要问题提出见解和处理办法。批复适用于答复下级机关请示事项
徐先生认识赵、钱、孙、李、周五位女士,已知下列条件:①五位女士分别属于两个年龄档,有三位小于30岁,有两位大于30岁。②五位女士的职业有两位是教师,其他三位是秘书。③赵和孙属于相同年龄档。④李和周不属于相同年龄档。⑤钱和周的职业相同。⑥孙和李的
最新回复
(
0
)