首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I’m in one of the many city people who are always saying that given the choice we would prefer to live in the country away from
I’m in one of the many city people who are always saying that given the choice we would prefer to live in the country away from
admin
2014-07-20
63
问题
I’m in one of the many city people who are always saying that given the choice we would prefer to live in the country away from the dirt and noise of a large city. I have managed to convince myself that if it weren’t for my job I would immediately head out for the open spaces and go back to nature in some sleepy village buried in the country. But how realistic is the dream?
Cities can be frightening places. The majority of the population lives in massive tower blocks, noisy, dirty and impersonal. The sense of belonging to a community tends to disappear when you live fifteen floors up. All you can see from your window is sky, or other blocks of flats. Children become aggressive and nervous—cooped up at home all day, with nowhere to play; their mothers feel isolated from the rest of the world. Strangely enough, whereas in the past the inhabitants of one street all knew each other, nowadays people in the same floor in tower blocks don’t even say hello to each other.
Country life, on the other hand, differs from this kind of isolated existence in that a sense of community generally binds the inhabitants of small village together. People have the advantage of knowing that there is always someone to turn to when they need help. But country life has disadvantages too. While it is true that you are cut off from the exciting and important events that take place in cities. There’s little possibility of going to a new show or the latest movie. Shopping becomes a major problem, and for anything slightly out of the ordinary you have to go on an expedition to the nearest large town. The city dweller who leaves for the country is often oppressed by a sense of unbearable stillness and quiet.
What, then, is the answer? The country has the advantage of peace and quiet, but suffers from the disadvantage of being cut off; the city breeds a feeling of isolation, and constant noise batters the senses. But one of its main advantages is that you are at the center of things, and that life doesn’t come to an end at half past nine at night. Some people have found(or rather bought)a compromise between the two; they have expressed their preference for the "quiet life" by leaving the suburbs and moving to villages within commuting distance of large cities.
What then of my dreams of leaning on a cottage gate and murmuring " morning" to the locals as they pass by. I’m keen on the idea, but you see there’s my cat, Toby. I’m not at all sure that he would take to all that fresh air and exercise in the long grass. I mean, can you see him mixing with all those hearty males down the farm? No, he would rather have the electric imitation-coal fire any evening.
We get the impression from the first paragraph that the author______.
选项
A、used to live in the country
B、used to work in the city
C、works in the city
D、lives in the country
答案
C
解析
细节题。、文章第一段,作者用虚拟语气感叹“if it weren’t for my job I would immediately head out for the open spaces and go back to nature in some sleepy village buried in the country”即:如果不是因为工作,他早就到乡村生活了,可以看出[C]为正确答案,即他在城市工作。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qyTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whenpassingherex-husbandshepretended______him.
Atleastsomeoftheweatherextremesbeingseenaroundtheworldareconsequencesofhuman-inducedclimatechangeandcanbeex
Thegovernmentisdoinga______ofpeople’schangingsocialhabits.
Alcoholmaytastesweeterifyouwereexposedtoitbeforebirth,suggestsastudyinrats.Thefindingsmayshednewlight(1)__
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Thedifferencesbetweenmenandwomen(1)_____whytheyhavedifferentexpectationsaboutcommunicationinmarriage.Forwomen,
Hecouldn’thavebehavedotherwise______hedid.
Theoldpaintingwasdamagedinthefloodandhadtobepainstakingly______.
______,stillhekeptonworking.
随机试题
Theword"brick"didnotappearintheEnglishlanguagebeforethe15thcentury.Bricks_______【C1】havebeenknowninBritainbef
小儿初次感染结核菌至产生变态反应的时间是
设置固定资产类别。固定资产类别编码:7固定资产类别名称:电子设备折旧类型:正常计提折旧折1日方法:平均年限法预计使用年限:20年预计净残值率:5%
甲公司系增值税一般纳税人,购进货物及销售商品适用的增值税税率为17%,发生有关债务重组经济业务如下:(1)2013年1月1日与丙银行协商并达成协议,将丙银行于2012年1月1日贷给甲公司的3年期,年利率为9%,本金为500万元的贷款进行债务重组,丙银行对
交易/定价错误属于操作风险内部流程类的因素,它是指在交易的过程中,()。
某股份有限公司拟建造一条生产线,于2012年1月1日开工并支付第一笔工程款1500万元,至2012年12月31日尚未完工。2011年1月1日借入一般借款(为公司债券)10000万元,利率8%,期限为3年。2011年12月1日借入一般借款2000万元,
学前教育阶段美育的重点在于培养幼儿()。
设函数,则[].
“正当防卫超过必要限度的,都要承担刑事责任。”请结合我国正当防卫制度的有关规定对这句话进行辨析。
Botany,thestudyofplants,occupiesapeculiarpositioninthehistoryofhumanknowledge.Formanythousandsofyearsitwas
最新回复
(
0
)