首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The atmosphere they live in is rather unreal. B、Their parents put too much pressure on them. C、It’s hard for them to get along
A、The atmosphere they live in is rather unreal. B、Their parents put too much pressure on them. C、It’s hard for them to get along
admin
2009-06-25
58
问题
In Hollywood, everybody wants to be rich, famous and beautiful. Nobody wants to be old, unknown and poor. For Hollywood kids, life can be difficult, because they grow up in such an unreal atmosphere. Their parents are ambitious and the children are part of the parents’ ambitions. Parents pay for wasteful grand parties, expensive cars and designer clothes.
When every dream can come true, kids don’t learn the value of anything because they have everything. A thirteen-year-old boy, Trent Maguire, has a driver, credit cards and unlimited cash to do what he wants when he wants to. "One day, I’ll earn more than my dad!" he boasts. Parents buy care and attention for the children because they have no time to give it themselves. Amanda’s mother employs a personal trainer, a bodyguard, a singing coach and a counselor to look after all her fifteen-year-old daughter’s needs.
Often there is no parent at home most days, so children decide whether to make their own meals or go out to restaurants, when to watch television or do homework. They organize their own social lives. They play no childhood games. They become adults before they’re ready. Hollywood has always been the city of dreams. The kids there live unreal lives where money, beauty and pleasure are the only gods. Will children around the world soon start to think the same? Or do they already?
Questions:
Why is life said to be difficult for Hollywood kids?
What does the speaker say about Trent Maguire, a thirteen-year-old boy?
Why does Amanda’s mother employ other people to look after her needs?
What will probably have negative effects on the lives of Hollywood kids?
选项
A、The atmosphere they live in is rather unreal.
B、Their parents put too much pressure on them.
C、It’s hard for them to get along with other kids.
D、They have to live in the shadow of their parents.
答案
A
解析
细节题。本题询问为什么好莱坞明星的孩子们生活不容易。根据原文可知,因为他们生活在一个超现实的环境里,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r137777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Socialmediaisabsolutelyeverywhere.Billionsofpeopleusesocialmediaonadailybasistocreate,share,andexchangeideas
A、Apresident.B、ACEO.C、Amanager.D、Ascientist.C原文中提到,KevinWattier是长滩水利部门的一位经理,因此答案为C。
A、Learntoberespectfulinahierarchicalorganization.B、Followcloselythefastdevelopmentoftechnology.C、Learnnewwayso
A、Theyofferstudentsawidevarietyofcourses.B、Theyattractstudentsfromallovertheworld.C、Theyadmitmorestudentstha
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoareinthesameroom,surroundedbythesamesetofph
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoareinthesameroom,surroundedbythesamesetofph
A、Askingtheinterviewertotakeatest.B、Checkingtheinterviewer’scriminalrecord.C、Judgingtheinterviewerbyhisperforma
A、Cooperative.B、Appreciative.C、Passive.D、Responsive.C细节辨认题。讲话者借助凯伦.布鲁特妮的话,表明了美国医护人员对待患者的态度。根据原文可知,他们希望患者是完全被动的。因此答案为C。
ThearticledealswiththeemploymentofthefutureintheUnitedStates.Lossoftheproductionjobswilloccurasrobotscont
A、Shedoesn’tlikekeepingintouchwitholdfriends.B、Itoffersthebestcombinationofspeedandlowcost.C、Shebelievestha
随机试题
桥式整流电容滤波电路如图2-4所示,已知变压器副边电压有效值U2=20V,则输出直流电压UO为【】
5个月小儿,发热、咳嗽、喘憋3天。体检:体温38.2℃,呼吸66次/分,心率150次/分,呼气性呼吸困难明显,两肺满布喘鸣音。治疗时加用哪种药物对缓解呼吸困难最好
A.感染性休克B.心源性休克C.低血容量性休克D.过敏性休克E.神经源性休克
急性风湿病最常见致死原因是
A.C﹦(1-e-kt)B.X﹦(1-e-kt)C.CSS﹦D.X﹦X0e-ktE.C﹦C0e-kt单室模型静脉滴注给药,体内血药浓度随时间变化关系式为()。
根据反垄断法律制度的规定,下列垄断协议中,由国家工商总局负责执法的有()。
《消费者权益保护法》中的行政保护措施,通过相应条款将()作为该法的主要实施者,并将()作为该法的主要行政执法机关。
旅游团赴下一站旅行,在离开饭店前,无特殊原因地陪应在下午6:00时以前办理退房手续。()修改:___________________________________
住宅不受侵犯还指任何机关、团体或个人都不得侵占、损毁公民的住宅。这些行为既侵犯了(),也侵犯了()。
有如下类声明:classPam{intk;public:Pam(intn):k(n){}voidshow()const;};若要在类体外给出成员函数s
最新回复
(
0
)