首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Our generation has made such immense discoveries and achieved such undreamed enrichments of the outside of life, that it has los
Our generation has made such immense discoveries and achieved such undreamed enrichments of the outside of life, that it has los
admin
2013-02-16
40
问题
Our generation has made such immense discoveries and achieved such undreamed enrichments of the outside of life, that it has lost touch with the inside of life. It has forgotten the true riches and beauties of its spiritual inheritance: riches and beauties that go far beyond our modern chatter about values and ideals. The mind’s search for more breadth has obscured the heart’s craving for more depth. Once again man has become the dupe of his own cleverness. And because it is difficult to attend to more than a few things at a time, we leave out a great range of experiences which comes in by another route and tells us of another kind of life. Our interest rushes out to the farthest limits of the universe, but we seldom take a sounding of the ocean beneath our restless keels. We get, therefore, a queer feeling that we are leaving something out. Knowledge has grown; but wisdom, savoring the deep wonder and mystery of life, lingers far behind. Thus the life of the human spirit, which ought to maintain a balance between the world visible and the world invisible, is thrown out of gear.
Which of the following is implied in the passage?
选项
A、The soul of men is restless.
B、People spend too much time in idle talk.
C、Man is too concerned with things of the spirit.
D、Man should search for more breadth in his life.
答案
D
解析
推理题。从文中可知,因为很难在同一时刻关注多种事物,所以我们忽略了范围广泛的体验。这种体验是由另一种途径带来,使我们了解另一种人生。据此可知,文中是在暗示人类应该从更广泛的范围来探索生活。所以正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r2mO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreallygoodscienceitisimpossibletopredict.Ifthethi
Formostkindsofactivities,alargegroupofpeoplecanaccomplishmoreandhavemorefunthanonepersonalone.Forexample,
Valvularheartdiseasesarequitecommon,essentiallyresultinginimpairedbloodflowandwereverydifficulttotreat.Some30
Sciencewritersmust21informationregardingscientificevents.Inthiscapacity,theymaketheinformationclearerandmore
Predictionsoflargepopulationsofrobotsinindustryhaveyettocometrue.Foradecadeormore,manufacturersofbigrobots
Howeverimportantwemayregardschoollifetobe,thereisnogainsayingthefactthatchildrenspendmoretimeathomethani
Accordingtogovernmentstatistics,menofallsocialclassesinBritainvisitpubsquiteregularly,【61】thekindofpubtheygo
Whyshouldanyonewanttoread______ofbooksbygreatauthorswhentherealpleasurecomesfromreadingtheoriginals?
IwastravellingthroughStHelensontheA58towardstheA580.andapproachingabendtomyright.Luckilyit’sawideopenbend
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungpeoplearenot【51】theywere.Thesamecommentis【52】fromgenerationtogenerationan
随机试题
下述各类药物属于佐药范畴的是()(1995年第147题)
束臂加压试验(Trousseau征)及面神经叩击征(Chvostek征)阳性及腱反射亢进是以下哪项电解质异常的特征性表现()
甲亢危象治疗过程中禁用的药物是
死亡人数在2人以下,重伤3人以上,19人以下,直接经济损失在10万元以上,不满30万元的事故属于( )。
预应力张拉是桥梁施工中的关键工序,下列说法正确的是()。
根据行政复议法律制度的规定,具体行政行为有下列()情形之一的,行政复议机关应当予以撤销、变更或者确认违法。
我国《证券法》规定,公开发行公司债券,累计债券余额不超过公司净资产的()。
为考察词的类型(靶子词、非靶子词)以及辨别条件(高辨别、低辨别)对双耳追随效果的影响。研究者将60名被试随机分成两组,每组30名,一组即接受靶子词——高辨别条件的处理,也接受靶子词——低辨别条件的处理;另一组则接受非靶子词——高辨别条件处理,也接受非靶子词
迄今为止,年代最久远的智人遗骸在非洲出现,距今大约20万年。据此,很多科学家认为,人类起源于非洲,现代人的直系祖先_一一智人在约20万年前于非洲完成进化后,在约15万年到20万年前,慢慢向北迁徙,穿越中东到达欧洲和亚洲,逐步迁徙至世界其他地方。以下哪项如果
关于甲班体育达标测试,三位老师有如下预测:张老师说:“不会所有人都不及格。”李老师说:“有人会不及格。”王老师说:“班长和学习委员都能及格。”如果三位老师中只有一人的预测正确,则以下哪项一定为真?
最新回复
(
0
)