首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Once again, there has been a series of break-ins in the town. This week several homes have been broken into in Robertson Street
Once again, there has been a series of break-ins in the town. This week several homes have been broken into in Robertson Street
admin
2019-02-25
66
问题
Once again, there has been a series of break-ins in the town. This week several homes have been broken into in Robertson Street and residents are both worried and angry. "Something must be done about this now," said 58-year-old Jack Clements. " It’s time the police got their finger out and caught these villains. A lot of elderly people live around here and they’re terrified. "
A police spokesman told us, "We are doing all in our power to catch the people who are responsible for these burglaries. The police are stretched to breaking point in this town. Because of budgetary requirements we have made drastic reductions in the number of police officers on the beat and this at a time when we are faced with a rising tide of crime, especially among young people. "
Said Dick Rogers, 64, another resident of Robertson Street, " The government should put its money where its mouth is. They’re always going on about the importance of law and order, but we still don’t have nearly enough police. We used to have a police force that was in a class by itself, but now we hear of nothing but cutbacks. "
Mary Roberts, 67 , also a resident of Robertson Street, said, "It’s a sign of the times that these crimes are being committed by young people. It’s just part and parcel of their general attitude. They’re no longer afraid of anyone in authority and have no respect for other people or their property. If we catch any of them around here breaking into houses we’ll give them what for, I promise you.
Inspector James Rowland sympathized with the concern of the Robertson Street residents, but urged them not to take the law into their own hands. "If you do see someone breaking in, get in touch with us immediately. Don’t be tempted to have a go or you could end up being badly injured. We have a lot of officers working on these burglaries at the moment, but up till now we have not made any arrests. We are, however, following up a few lines of enquiry, although we are obviously not in a position at this stage to name names. Meanwhile, we would ask all members of the public to be vigilant and to report anything suspicious to the police. "
Questions 56 to 60
Complete the table using no more than three words for each blank.
选项
答案
have a go
解析
(文章第四段便是部分居民对待入室盗窃的看法,即他们将会给那些罪犯好看;然而第五段,警察詹姆斯-罗兰却说居民们不要“have a go”,所以这个词组表示居民们不要轻易尝试。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r38K777K
本试题收录于:
B类竞赛(英语专业本科专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
B类竞赛(英语专业本科专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
ThenativepeopleofNorthandSouthAmericaweregiventhename"Indians"bythe【D1】______ChristopherColumbus.Hethoughthe
Althoughfewwoulddenythatit’sbettertoberichthanpoor,forsomepeoplethequestformoneyissoall-consumingthatite
Althoughfewwoulddenythatit’sbettertoberichthanpoor,forsomepeoplethequestformoneyissoall-consumingthatite
Thenumberthatshouldcomenextintheseries64,16,4,1,1/4is______.
Generallyspeaking,Collegegraduationbringsboththesatisfactionofacademicachievementandtheexpectationofawell-paying
Generallyspeaking,Collegegraduationbringsboththesatisfactionofacademicachievementandtheexpectationofawell-paying
Hemadearough______ofthefirstfloorofthatbuilding,showinguswherehisofficewaslocated.
WhenEnglishasaforeignlanguageistaughttochildrenattheprimaryandearlysecondarylevelsofeducation,itisgenerally
WhenEnglishasaforeignlanguageistaughttochildrenattheprimaryandearlysecondarylevelsofeducation,itisgenerally
Whichofthefiguresbelowthelineofdrawingsbestcompletestheseries?
随机试题
“对方不会试图利用我们,是吗?"这种提问方式属于()
具有加强十二经脉中相为表里的两条经脉之间在肢体联系作用的是
A.6小时B.12小时C.24小时D.48小时E.72小时
下列选项中,()是社交礼仪中正确的介绍方式。
从所给的四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
普通股东享有的权利是()。
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodernsocietyhaschangedpeop
中华民族崇尚精神的优良传统的表现有()
战后的政治形势,总的说来,对中国人民实现建设新中国的目标是有利的,表现在()
Between1852,when【C1】______wasfirstestablishedthatMountEverestwasthehighestmountainonearth,and1953,whenEdmundHi
最新回复
(
0
)