首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There have been a lot of reports that boys are in trouble in American education. Some people say【B1】______to improve education f
There have been a lot of reports that boys are in trouble in American education. Some people say【B1】______to improve education f
admin
2014-11-27
54
问题
There have been a lot of reports that boys are in trouble in American education. Some people say【B1】______to improve education for girls, especially in math and science, have resulted in a 【B2】______for boys.
It says American boys in most cases are doing better than ever. "But girls have just【B3】______ their performance on some measures even faster," it says. As a result, girls have【B4】______or closed differences with boys in some areas and moved【B5】______ahead of them in others.
The report does agree that some groups of boys are in trouble. It says this is true especially of Hispanics and blacks and those from poor families. But it says closing【B6】______and economic differences would help them more than【B7】______differences between boys and girls.
Another【B8】______is the large number of boys being identified with learning and emotional disabilities. Also, the report says policymakers now recognize the need to reform public high schools. Such changes should help boys as well as girls.
The Education Sector report【B9】______more study into the differences between boys and girls and into the culture of schools. It says the research will help teachers and parents better understand why gains for boys are not rising as fast as for girls. But the report also advises the public not to worry too much, and to be careful not to【B10】______the gains that girls have made.
【B2】
There have been a lot of reports that boys are in trouble in American education. Some people say(26)efforts to improve education for girls, especially in math and science, have resulted in a(27)crisis for boys.
It says American boys in most cases are doing better than ever. "But girls have just(28)improved their performance on some measures even faster," it says. As a result, girls have(29)narrowed or closed differences with boys in some areas and moved(30)farther ahead of them in others.
The report does agree that some groups of boys are in trouble. It says this is true especially of Hispanics and blacks and those from poor families. But it says closing(31)racial and economic differences would help them more than(32)reducing differences between boys and girls.
Another(33)concern is the large number of boys being identified with learning and emotional disabilities. Also, the report says policymakers now recognize the need to reform public high schools. Such changes should help boys as well as girls.
The Education Sector report(34)calls for more study into the differences between boys and girls and into the culture of schools. It says the research will help teachers and parents better understand why gains for boys are not rising as fast as for girls. But the report also advises the public not to worry too much, and to be careful not to(35)harm the gains that girls have made.
选项
答案
crisis
解析
此处应填入名词,被不定冠词a修饰,在宾语从句中作宾语。crisis意为“危机”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r4v7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Impolitebuthelpful.B、Kindandflexible.C、Politeanddisciplined.D、Flexibleandhelpful.C综合理解题。男士要求女士免费为他维修录音机,并认为十天的时间无关
Itdoesnotmeanasolutioncannotbefound,______(尽管我们承认问题的严重性).
MexicoPutsItsChildrenonaDietFranBuckley,62,aJupiter,Fla.,realestateagent,realizedlastfallthatshewasn’t
A、Onehoureachdayonly.B、Threeandahalfhoursonly.C、Asmuchtimeasnecessary.D、Enoughtimetodoassignments.A细节辨认题。男士
TheRedistributionofHope"HOPE"isoneofthemostoverusedwordsinpubliclife,uptherewith"change".Yetitmatterse
Averylargenumberofpeople【B1】______whenquiteyoungtoaddanythingtoalimitedstockofjudgments.Afteracertainage,sa
A、Cooking.B、Cleaning.C、Skincare.D、Painting.C短文第2句开始谈植物油的用处,提到了cooking,paint和cleaningproducts,只有C项未提及,因而它就是答案。
It’sdifficulttoimaginetheseaeverrunningoutoffish.It’ssovast,sodeep,so【B1】______.Unfortunately,it’snotbottoml
A、MarriageisnotpopularinAmericabecauseoftoomanydivorces.B、EightypercentofdivorcedpeoplestillremarryinAmerica.
A、Shehasn’tgonecampingforseveralweeks.B、Shelikestotakelongcampingtrips.C、Sheprefersnottogocampingonweekends
随机试题
由于振动等原因会产生较大位移的场所,不宜选择线型光束感烟火灾探测器。()
胃肠超声检查的方法有
牛传染性胸膜肺炎的病理变化多出现在呼吸道和
根据《联合国海洋法公约》的有关规定,外国船舶在领海内进行的哪些活动不属于无害通过?
过点P(1,0,1)且与两条直线都相交的直线的方向向量可取为()。
佳佳跟随爸爸参加某档综艺节目而意外走红。报社的李某随即发表了一篇专题,介绍佳佳的家庭背景、所在的学校和班级等。根据《中华人民共和国未成年人保护法》的规定,李某侵犯了佳佳的()。
Change,ortheabilityto【C1】______oneselftoachangingenvironmentisessential【C2】______evolution.Thefarmerwhoselandisr
我国社会主义改造过程中出现的国家资本主义经济,是指()
StageDoorCafe艺术中心有两个茶点区,想要吃点便餐和小吃(lightmealsandsnacks)的话,可以尝试StageDoorCafe。它就在游客的正前方(straightinfrontofus)。故该空填写Stage
Everyprofessionortrade,everyart,andeverysciencehasitstechnicalvocabulary.Differentoccupations,however,differwid
最新回复
(
0
)