首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的) roof cottages around a church; a driver through a narrow village str
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的) roof cottages around a church; a driver through a narrow village str
admin
2018-04-17
74
问题
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的) roof cottages around a church; a driver through a narrow village street lined with thatched cottages painted pink or white; the sight over the rolling hills of a pretty collection of thatched farm buildings—these are still common sights in parts of England. Most people will agree that the thatched roof is an essential part of the attraction of the English countryside.
Thatching is in fact the oldest of all the building crafts practised in the British Isles. Although thatch has always been used for cottage and farm buildings, it was once used for castles and churches, too.
Thatching is a solitary craft, which often runs in families. The craft of thatching as it is practiced today has changed very little since the Middle Ages. Over 800 full-time thatchers are employed in England and Wales today, maintaining and renewing the old roofs as well as thatching newer houses.
Many property owners choose thatch not only for its beauty but because they know it will keep them cool in summer and warm in winter.
In fact, if we look at developing countries, over half the world lives under thatch, but they all do it different ways. People in developing countries are often reluctant to go back to traditional materials and would prefer modern buildings. However, they may lack the money to allow them to import the necessary materials. Their temporary mud huts with thatched roofs of wild grasses often only last six months. Thatch which has been done the British way lasts from twenty to sixty years, and is an effective defense against the heat.
Thatched houses are still preferred because of______.
选项
A、their style and comfort
B、their durability
C、their easy maintenance
D、their cheap and ready-made materials
答案
A
解析
第三段末句“Many property owners choose thatch not only for its beauty but because they know it will keep them cool in summer and warm in winter.”与选项A一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r7iC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’s【21】,shesaidshewould
Afterscientistsdidsomeresearch______thehealthofworkers,thegovernmenttriedtofindsomewaytomeettheirdemand.
Parentshavetodomuchlessfortheirchildrenthantheyusedtodo,andhomehasbecomemuchlessofaworkshop.Clothescanb
Oneofthepoliticalissueswehearalotaboutlatelyiscampaignfinancereform.Thepeoplewhoarecallingfor【21】usuallywan
A、readB、greatC、meatD、pleaseB
MostLondoncollegeshavealibrary,withafull-timeorpart-timelibrarian,whowillbeabletogivestudentsinformationont
Cindy:______Rose:No,whathappened?Cindy:Theylethimgoasheissuspectedtobecheating.
YouCannever______thatfellowforhelpatacriticalmoment.
根据中文提示,将对话中缺少的内容写在线上。这些句子必须符合英语表达习惯。打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。提示:Bill对Alice说他正在准备渔具(fishingtools)要和朋友去钓鱼。Alice问Bill是否真的喜欢钓鱼,
Sometimeschildrenarekidnapped.Kidnappingislikestealingachild.Itisimportantthatkidnappedchildrenarefoundandbro
随机试题
青少年身心发展的顺序性和阶段性,决定着教育工作必须():青少年身心发展的差异性,决定教育工作必须():青少年身心发展的不均衡性,决定着教育工作必须注意()。
《西厢记》是元代杂剧作家王实甫的代表作,讲述了张生与崔莺莺的爱情故事,表达了作者“_______”的美好愿望。
胰腺PP细胞分泌的胰多肽可抑制胃肠运动、胰液分泌及胆囊收缩作用。()
采用薄层色谱法检查盐酸普鲁卡因是否含有对氨基苯甲酸杂质,若供试品显与对照品相应的杂质斑点,其颜色与对照品的主斑点比较不得更深。限量为
红光、金辉、绿叶和彩虹公司分别出资50万、20万、20万、10万元建造一栋楼房,约定建成后按投资比例使用,但对楼房管理和所有权归属未作约定。对此,下列哪一说法是错误的?()(10年司考.卷三.单7)
国务院发布的《财务会计报告条例》的法律地位低于全国人大常委会通过的《中华人民共和国会计法》。()
根据举借债务对筹集资金使用方向的规定,国债可以分为()。Ⅰ.赤字国债Ⅱ.建设国债Ⅲ.战争国债Ⅳ.特种国债
某煤炭生产企业是增值税一般纳税人,2015年1月发生下列业务:(1)开采原煤10000吨,将其中6000吨直接对外销售,不含增值税单价为500元;另将其中2000吨移送连续加工洗煤,1500吨移送连续加工居民用蜂窝煤,其余500吨用于职工宿舍供暖。(2
W是纺织厂女工,三年前丈夫突然提出离婚,之后就没有了去向。W在极度悲伤中与刚上初中的女儿开始了单亲的生活。因为不愿听到外人议论自己婚姻的变故,W每天除上班之外就关起门守在家里看着女儿读书。W变得对周围的一切非常敏感,工问吃饭她自己单独躲在一边吃自己带的简单
Areyoulivingyourlifetothefullest?Areyouhappywithwho,what,orwhereyouaretoday?Areyoudoingwhatyoulove?
最新回复
(
0
)