首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、An honest person never tells lies. B、One shouldn’t break a promise easily. C、An invitation is a sign of friendship. D、Somethin
A、An honest person never tells lies. B、One shouldn’t break a promise easily. C、An invitation is a sign of friendship. D、Somethin
admin
2019-03-10
59
问题
I was excited as I had been invited to go to Tori’s birthday party. I asked my mom and she said I could go, so I told Tori that I’d be there. And then, two days later, my best friend called and invited me to go to Disneyland with her. Disneyland! I really wanted to go more than anything. I ran to ask my mom if it was OK. My mom reminded me that Tori’s party was on the same day. She said I couldn’t change my mind just because something better came along. (11)I begged my mom. She said no. I cried. My mom still said no. I couldn’t get her to change her mind. I tried every excuse I could think of. My mom explained to me again—once you accept an invitation to something, you can’t change your mind and go to something else just because you want to do the other thing more. (12)She asked me to think about if someone had said they’d come to my party and then, because something better came along, they changed their minds and didn’t come, how would I feel? So my mom dropped me off at Tori’s party. We did stuff that was fun and different. When my mom came to pick me up, I told my mom all about the fun things we had done. (13)She told me that she was proud of me for understanding why I can’t just dump someone because something better comes along.
11. Why did the speaker cry according to the passage?
12. What advice did the speaker’s mom give to her?
13. What lesson did the speaker learn from her mom?
选项
A、An honest person never tells lies.
B、One shouldn’t break a promise easily.
C、An invitation is a sign of friendship.
D、Something better may come in your life.
答案
B
解析
短文最后提到,母亲很为“我”感到骄傲,因为“我”理解了不能因为有更好的事情去做,就违背自己的诺言这一道理。由此可见,“我”从母亲那里得来的启示就是一个人不能轻易地违背自己的诺言。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r85K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Takingapagefromsciencefiction,engineersattheNationalAeronauticsandSpaceAdministration’sAmesResearchCenteratMof
John:Theradio’sterriblyloud.Couldyouturnitdownalittle?Peter:Sorry!______.John:Yes,andsomethingelse—wouldn’t
RecentlywehadsomereportsaboutconcernsovertheprogressofboysintheAmericaneducationsystem.Somepeoplesaythereis
Thecomponentofthehealthypersonalitythatisthefirsttodevelopisthesenseoftrust.Aswithotherpersonalitycomponent
Sittinginstationarytrafficis,atbest,aZenexperience.Driversmiredinajamlearntocedecontroltothepowersthatbe,
Scientistsbelievetheyhavesolvedoneoftheenduringmysteriesofthesexes--whymencandrinkmorealcoholthanwomen.Many
A、Payexcessbaggagefee.B、Hand-carryhisgolfclubs.C、Repackhisbaggage.D、Leavesomethingintheairportlocker.A男士的行李超重,想
我们要以信息共享增进彼此了解,以互相帮助深化区域合作。(regionalcooperation)
Afterbeingabroadfordecades,68ChineseculturalrelicsthathadbeentakentotheUnitedKingdomrecentlywerereturnedtot
Shortlyafterthewar,mybrotherandIwereinvitedtospendafewdays’holidaywithanunclewhohadjustreturnedfromabroa
随机试题
湿热壅滞的腹痛,治疗主方为
在城乡集市贸易市场设点销售的药品超出批准经营的药品范围,可以给予该企业的处罚有
为加强规划实施考核评价,应将考核()作为干部晋升和惩处的重要依据。
下列各项经济业务中,一定会引起固定资产账面价值增减变动的有()。
殷墟被评为“中国20世纪100项考古大发现"之首。
当前实施素质教育应该以培养学生的______和社会实践能力为重点。
可以在PowerPoint内置主题中设置的内容是
Whatdoesthewomanmean?
A、Communicatewithdonors.B、Assessthebeneficiaries’needs.C、Getfoodtotherightpeople.D、Contactregionalauthorities.D
Iusedtofindnotesleftinthecollectionbasket,beautifulnotesaboutmyhomiliesandaboutthewriter’sthoughtsonthedai
最新回复
(
0
)