首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Money from the Indian mafia. B、Money from the underworld. C、Bank loans and private equity funding. D、Private donations. C细节题。根
A、Money from the Indian mafia. B、Money from the underworld. C、Bank loans and private equity funding. D、Private donations. C细节题。根
admin
2014-11-27
59
问题
India’ s film industry has in the past been connected with dubious funding from underworld sources. But it enjoys a healthier reputation these days as wealthy corporate ventures look to participate in this industry. Once widely associated with cash flows from the Indian mafia, Bollywood is shaking off this image as India’ s film industry continues to become an increasingly corporate affair. Sacks of black money have been replaced with bank loans and private equity funding, as changes in regulations have allowed the industry to semiprofessionalize itself in recent years. New funds are launching in the market, as they look to tap investor interest in the sector, which is growing annually by more than 11 per cent. "The industry funded by the mafia is long over," says Sandeep Bhargava, the chief investment adviser for Third Eye Cinema Fund. It was not until 2001 that the Indian government recognised film as an official industry, which was the first step towards organised funding. Before that, financial institutions were not allowed to lend money to finance films. Money to shoot a film had to be raised from friends and family, among other sources. This led to widespread speculation that Bollywood productions were funded by the criminal underworld. India’ s film industry was worth 125.3 billion rupees last year, up from 112.4 billion rupees the previous year, according to a report by KP-MG and the Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What were the supposed sources of India’s film industry in the past?
17. What replaced the black money?
18. Who is Sandeep Bhargava?
选项
A、Money from the Indian mafia.
B、Money from the underworld.
C、Bank loans and private equity funding.
D、Private donations.
答案
C
解析
细节题。根据文中Sacks of black money have been replaced with bank loans and private equity funding,可知是银行贷款和私募股权基金取代了黑钱。因此,正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r8m7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledRe-shootingoftheFourMasterpiecesofLiterature.Yo
A、Shethinksthemanshouldtakemoremoney.B、Shehasalreadywithdrawnmoneyforthetrip.C、Shehastostudyinsteadoftrave
ThemostpromisingeffortinyearstorestorefairnessandhopetotheimmigrationsystembeginsWednesday,whentheObamaadmin
ItwouldbealltooeasytosaythatFacebook’smarketmeltdowniscomingtoanend.Afterall,MarkZuckerberg’ssocialnetwork
A、Aletterofrecommendation.B、Essaywriting.C、Scholarshipapplication.D、Ethnicminorities.C对话开头,女士就明确表示自己来找男士的目的是想申请奖学金,故答案
A、Ateacher.B、Anengineer.C、Arepairman.D、Asurgeon.D事实细节题。对话中女士问男士明天下午能否来参加她的生日聚会;男士说不能去,因为他明天下午3点要在手术室给一位病人做手术。由男士的话可知他是一位
Recently,anearlydecadeoldpaperontheeconomiceffectsofhumancloningbyaFrencheconomicsprofessorhasbeengettingso
A、Bycontrollingthestress.B、Bystartingagoodcareer.C、Byfindingthecauseofstress.D、Bytakingcareofourselves.A事实细节
A、Goodinterpersonalrelationships.B、Richworkingexperience.C、Sophisticatedequipment.D、Highmotivation.A细节推断题。短文最后提到,即便是对于
A、Sheboughttheticketonimpulse.B、Shemeanttoignoretheappointmentwithherprofessor.C、Shewantedtoinviteherprofess
随机试题
基金监管()是指基金监管具体对象的范围,既包括基金市场活动的主体也包括基金市场主体的活动。
起源于古罗马,在意大利文艺复兴时期比较经常地使用。但直到法国古典主义时期才被当作主要构图手段的是()。
下列污染源中须要分析评价烟气下洗影响的污染源是()。
重要空白凭证库(库房或金库)的管理员不得领用、使用重要空白凭证。()
肾上腺可分泌多种激素,下列不属于肾上腺皮质分泌的激素是()。
政治纪律就是关于人民警察()方面的规范。
Americans’prideandfaithoftheireconomicsystem,【C1】______thatitprovidesopportunitiesforallcitizenstohavegoodlives
A、Yes,hedid.B、No,hedidn’t.C、It’snotmentioned(提及)inthepassagA农夫最后对老虎说的一句话很有意思:“Nowyouknowaboutmyintelligence,e
ElectronicpetsaresweepingChina’slargecitiesastheyhaveelsewhereinAsia,asincreasingnumbersofyoungpeoplegocrazy
A、Bysendingwaterdirectlybacktoseawithgreatforce.B、Byreducingwaveenergy.C、Byreducingbeachwidth.D、Bystabilizing
最新回复
(
0
)