首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life. This is perhaps the first generation of American y
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life. This is perhaps the first generation of American y
admin
2010-09-10
47
问题
In the old days, children were familiar with birth and death as part of life. This is perhaps the first generation of American youngsters who had ever been close by during the birth of a baby and baby ever experienced the death of a family member.
Nowadays when people grow old, we often send them to nursing homes. When they get sick, we transfer them to a hospital, where children are forbidden to visit terminally ill patients even when those patients are their parents. This deprives the dying patient of significant family members during the last few days of the life and it deprives the children of an experience of death, which is an important learning experience.
Some of my colleagues and I once interviewed and followed approximately 500 terminally-ill patients in order to find out what they could teach us and how we could be of more benefit, not just to them but to the members of their families as well. We were most impressed by the fact that even those patients who were not told of their serious illness were quite aware of its potential outcome.
It is important for family members, and doctors and nurses to understand these patients’ communications in order to truly understand their needs, fears and fantasies(幻想). Most of our patients welcomed another human being with whom they could talk openly, honestly and frankly about their trouble. Many of them shared with us their tremendous need to be informed, to be kept up-to-date on their medical condition and to be told when the end was near. We found out that patients who had been dealt with openly and frankly were better able to cope with the approach of death and finally to reach a true stage of acceptance prior to death.
It may be concluded from the passage that ________.
选项
A、dying patients should be truthfully informed of their condition
B、most doctors and nurses understand what dying patients need
C、dying patients are afraid of being told of tile approach of death
D、most patients are unable to accept death until it is obviously inevitable
答案
A
解析
事实细节题。此题考查的是哪种陈述符合文章的内容,我们应该从选项入手,在文中寻找和选项相关的细节。选项A是说,要如实地把重症病人的情况告诉他们。第四段第三句说,这些病人非常希望知道他们的病情以及离死亡还有多远;最后一句说,那些知道自己病情的病人were better able to cope with the approach of death and finally...,既然结果是好的,那么就该把病情告诉病人,因此选项A符合文章内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rA87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Workingunsociablehours.B、Dealingwithpeople.C、Workinginateam.D、Alloftheabove.D短文第二段最后一句提到itoffersavarietyofs
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestorytotheirchildren.Andtheymustrealizehowdifficu
A、Inahotel.B、Atadinnertable.C、Inthestreet.D、Attheman’shouse.A
Thenewlyunemployedhavedifferentattitudestowardsnewjobs.Complainingofthesocialproblemsandenjoyingtheirfreetime,
A、Theybecomenervousmorereadilythanwomendo.B、They’reuncomfortableperforminginfrontofadults.C、Theydon’trespondto
A、Hedoesn’tpayattentiontopeople’swords.B、Heknowsthewomanbetterbynow.C、Thereissomethingwrongwithhisear.D、He
A、Heischeckinginahotel.B、Heisapplyingforabankaccount.C、Heisfillingintheapplicantform.D、Heisreportinghisl
A、Itcanhelpcatchstolencars.B、Itcanpackagefood.C、Itmakescarsrunfaster.D、Itgivesinformationtothedrivers.A短文中提
A、Travelingbybusorear.B、Livinginanexpensiveway.C、Enjoyingcitylife.D、Findingplacestolivein.C作者在第二段中指出,..iseas
随机试题
男性,17岁,工作中双手、双前臂及双足被硫酸烧伤,被烧伤部位水疱较小,皮温稍低,感觉较迟钝,去表皮创面呈浅红色,可见网状栓塞血管,肿胀明显。大面积烧伤,用氨苄青霉素、多黏菌素治疗7天后,骤起寒战、高热(39.6~40℃),病情恶化,神志淡漠、嗜睡、
A、结缔组织病B、支气管肺炎C、肺炎链球菌肺炎D、布氏杆菌病E、急性白血病发热伴口唇单纯疱疹多见于
按照保险基金的来源不同,可将保险分为()等。
下列操作中,属于不严格管理账套使用权限的是()。
“集装箱”栏应填()。
下列选项中,说法正确的是()。
OnlywhenDaviddiditasecondtime______.
某一持民航OK票的国内旅客需在回程站停留5天,其机票应在回程航班起飞()以前办理座位再证实手续。
简述课程目标的来源。
改变积分次序
最新回复
(
0
)