首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A housewife. B、A singer. C、A teacher. D、A musician. D读选项可预测是问人物的身份。短文开篇就提到Midori小时候喜欢玩妈妈的小提琴,她妈妈那时是一个年仅30岁的职业音乐人(a 30-year-old
A、A housewife. B、A singer. C、A teacher. D、A musician. D读选项可预测是问人物的身份。短文开篇就提到Midori小时候喜欢玩妈妈的小提琴,她妈妈那时是一个年仅30岁的职业音乐人(a 30-year-old
admin
2021-07-14
75
问题
When Midori was two years old, she often climbed onto the piano bench and reached for the violin that belonged to her mother, a 30-year-old professional musician. "Please don’t touch, Midori," her mother scolded. The violin was, after all, worth more than $20,000. But Midori persisted. She longed to handle the graceful instrument that made beautiful sounds. Finally, on her third birthday, Midori was handed a package, a tiny violin, about half the normal size.
Almost from the moment Midori was born, her mother knew she was sensitive to music. For several years mother and daughter practiced together day after day. She was eager to learn. Failure often led to tears, though she never once turned from the instrument Instead, she persisted until the problem was overcome.
One day Johnson, an American musician, heard Midori playing the violin. He couldn’t believe she was just eight years old. "She must make a tape and I will take it to the United States." the American musician said. A famous American violin teacher heard the tape. He, too, had difficulty believing his ears. The playing was absolutely astonishing.[15]He immediately accepted her as a pupil and recommended her for a full scholarship. Thus in 1982, Midori and her mother moved to New York City, leaving behind a comfortable life in Japan.
12. What did Midori’s mother do?
13. Why was Midori forbidden to touch her mother’s violin when she was only two years old?
14. What did Johnson ask Midori to do?
15. Why did Midori move to the United States?
选项
A、A housewife.
B、A singer.
C、A teacher.
D、A musician.
答案
D
解析
读选项可预测是问人物的身份。短文开篇就提到Midori小时候喜欢玩妈妈的小提琴,她妈妈那时是一个年仅30岁的职业音乐人(a 30-year-old professional musician).因此D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rDJ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayontheimportanceofteamspiritandcommunicationintheworkplace.
A、Afitnessprogramofferedtothegeneralpublic.B、Aphysicalexercisetobuildupmuscles.C、Aprogramthatmakespeoplekeep
A、Sentastorytothelocalnewspaper.B、ThrewasmallThanksgivingparty.C、Bakedsomecookiesasapresent.D、Wroteapersonal
A、Moneyistheonlythingthatworkerscareabout.B、Moneyplaysthemostimportantroleinmotivation.C、Otherthingsarejust
随着中国经济的快速发展,汉语开始逐步在世界范围内升温。来自国家汉办(theOfficeofChineseLanguage)的数据显示,目前除中国之外,全球学习、使用汉语的人数已逾1亿人。已经有60多个国家通过颁布法令政令等方式将汉语教学纳入国民教育
Morethan15millionAmericansundergosurgeryeachyear,butsomeelectiveoperationsmaybemoreaboutthesurgeon’spreferen
TheAmazonMystery:WhatAmerica’sStrangestTechCompanyIsReallyUpto[A]Ifthere’sasentencethatsumsup
DoBritain’sEnergyFirmsServethePublicInterest?[A]Capitalismisthebestandworstofsystems.Lefttoitself,itwillemb
A、Howimportantmoneyisinone’sday-to-daylife.B、Howonespendsmoneyshowswhatisimportanttohim.C、Moneyismoreimport
A、Aladywithaveryslimfigure.B、Asportsplayerwithoutlegs.C、Aplayercompetinginarunningrace.D、Aladyholdingaone
随机试题
与CT相比,MR诊断胸腺瘤的技术优势是
抗疟疾药物的结构类型包括
在我国项目建设程序中,初步设计应以()为依据。
利用物业共用部位、共用设施设备进行经营的。应当在征得相关业主、业主大会、物业服务企业的同意后,按照规定办理有关手续。业主所得收益应当优先用于(),也可以按照业主大会的决定使用。
AttheageofeighteenIcouldn’twaittogetmyfirstjob,whichmeanttmadethefirststeptowardadulthood.Butitwas
某县发生重大抢劫案件,县公安局经侦查确定胡某为犯罪嫌疑人,但胡某已经逃匿,在对胡某实施通缉问题上,下列说法正确的是()。
体育竞技掺入越来越多的经济利益,会驱使一些人走向极端。虽然目前运动员的自然能力仍占主导,但是如果有一天科技手段足以超越自然赋予的力量,运动员在日常不需要严格训练,而是通过仪器、手术来增强体质,这与驾驶着摩托车去参加百米竞赛是否还有本质区别?这不仅是抛给体育
WhateverIsay,mywifewould______immediately,whichmakesmelosefaceinfrontofmyfriendsevenbeforemycolleaguesmany
Oneofthemostcriticalproblems【C1】_____blackandotherminorityAmericanstodayisthedifficultyofentering【C2】_____socie
AremarkablethinghappenedinNewYorkrecently:thestatelegislature,ineffect,turneddownthechancetowin$700millioni
最新回复
(
0
)