首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
It is a blow for the Ugly Bettys and Plain Janes—research shows that good looks lead to better pay. A study of 4,000 young men a
It is a blow for the Ugly Bettys and Plain Janes—research shows that good looks lead to better pay. A study of 4,000 young men a
admin
2019-05-23
63
问题
It is a blow for the Ugly Bettys and Plain Janes—research shows that good looks lead to better pay. A study of 4,000 young men and women found that beauty boosted pay cheeks more than intelligence. Those judged to be the more attractive earned up to 10 percent more than their less attractive friends and colleagues. Applied to the average salary of £25,______,000 a year, the"plainness penalty(处罚)"would make a difference of £ 2,500 a year—or around £ 50 a week.
It is unclear what is behind the phenomenon but it may be that beauty creates confidence. The self-confident may appear to be doing better than they are and will not hesitate about asking for a pay rise.
Researcher Jason Fletcher, of Yale University in the U. S. , rated the attractiveness of the 4,000 men and women. Just over half were judged average, while 7 percent were felt to be very attractive and 8 percent were judged unattractive or very unattractive. The volunteers also sat an IQ test and reported their salary. It became clear that pay scales were far from fair. For instance, a 14-point increase on the IQ score was associated with a 3 to 6 percent increase in wage. But being of above-average looks increased pay by 5 to 10 percent .
For a plain person to be paid the same as a very attractive one , they would have to be 40 percent brighter, the journal Economics Letters reports.
Dr Fletcher said:"The results do show that people’s looks have an impact on their wages and it can be very important. "
How many people were rated as very attractive in Jason Fletcher’s study?
选项
A、About 280
B、About4,000
C、About 2,000
D、About 320
答案
A
解析
细节题的数字题。这是一道简单的计算题。根据第三段,4000人中有7%被认为很有魅力,因此他们的人数是4000*7%=280,A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rEDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Thewomanpossessesanaturaltalentforart.B、Womenhaveabetterartistictastethanmen.C、Heisn’tgoodatabstractthink
A、Priorityshouldbegiventolistening.B、It’smosthelpfultoreadEnglishnewspaperseveryday.C、It’smoreeffectivetocomb
Mostdoctorsrecognizethatmedicineisasmuchanartasitisascience.
Although________happenedinthatcountrysoundslikesciencefiction,itcouldoccurelsewhereintheworld.
Hemadesuchawonderfulspeechthateveryonethoughthighlyofhim.
We’llputoffthepicnicuntilnextweek,whentheweathermaybebetter.
InBritainandothercountries,youngpeoplesometimestakea"gapyear",ayearoffbetweenhighschoolandcollege.Thiside
ResearcherssayextravitaminEfedtoturkeysappearstohelpcontrolinfectionsfromlisteria(李氏杆菌).Peoplewhoeatfoodstha
ResearcherssayextravitaminEfedtoturkeysappearstohelpcontrolinfectionsfromlisteria(李氏杆菌).Peoplewhoeatfoodstha
Johnaswellastheotherchildrenwho______noparents______goodcareofinthecenter.
随机试题
证券投资顾问向客户提供投资建议,应当(),禁止以任何方式向客户承诺或者保证投资收益。
解放战争期间,刘伯承、邓小平根据毛泽东指示,在山东西南强渡黄河,从中央突破千里跃进,直捣敌人兵力空虚的大别山区,这次重大的军事行动的主力军是________________________。
下列选项中,属于五礼制度的是()
HMG-CoA还原酶抑制药不能降低
下列各情形,税务机关有权核定应纳税额的有()。
被判无期徒刑的犯罪分子在()年后可以假释。
在某国的总统竞选中,争取连任的现任总统在竞选演说时强调:“本届政府执政期间,失业率降低了两个百分点,可见本届政府的施政纲领是正确的。”如果下列哪项为真,则能有力地削弱以上的申辩( )。
下列说法中,正确的是()。
Whatarethepeopleinthehousedoing?
Lookatthestatementsbelowandthereportsaboutfivedifferentcompaniesontheoppositepage.Whichcompany(A,B,C,DorE)
最新回复
(
0
)