首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A number of recent studies suggest that children are experiencing a high degree of anxiety over the prospect of nuclear war.
A number of recent studies suggest that children are experiencing a high degree of anxiety over the prospect of nuclear war.
admin
2021-11-04
29
问题
A number of recent studies suggest that children are experiencing a high degree of anxiety over the prospect of nuclear war.
I am sure there are children who are deeply concerned, even terrified, by the perceived threat of nuclear destruction, but I wonder whether this is not caused in part by the way they are exposed to this subject. If we are going to do research, I think some of it should extend to the emotional health of parents who bring their children up with these fears. Some of the most ardent disarmament proponents seem to be sorely lacking in common sense when it comes to child-rearing: The young ages of some of these frightened children indicate that they are receiving their nuclear-war information directly from their parents long before they are able to read books, magazines or newspapers on the subject, or even before they would voluntarily choose to view televised reports and programs on the subject.
No one can be comfortable expecting the prospect of nuclear war. It is a global problem that does exist, must be acknowledged and should be addressed by individuals and their governments. But life cannot stop in the meantime; children must have their childhood if they are to grow into emotionally healthy adults. Can they really do so if they are preoccupied with death; if in response to concerns thrust upon them by their misguided parents, they place the fear of nuclear war before every other concern in their lives?
The best title of the passage would be________.
选项
A、Save Our Children in a Proper Way
B、Is Nuclear War So Terrible?
C、Why Terrify Our Children?
D、The Prospect of Nuclear War
答案
C
解析
从文章结构可以看出,文章最先列举一个现象,而后又解释了这个现象的原因,在文章末尾处提出作者的观点,以反问来强调作者的意图。所以C更能成为文章的题目。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rNZC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Foryears,theTobaccoInstitutehastriedunsuccessfullytorefute(反驳)thechargebyhealthexpertsthatcigarettesmokingcan
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseveri
Publicgoodsarethosecommoditiesfromwhoseenjoymentnobodycanbeeffectivelyexcluded.Everybodyisfreetoenjoythebenef
Crimeinthecitieshashadmorepublicitythancrimeinthesuburbs,butinrecentyearsmanyofthesuburbshavefoundtheirc
Crimeinthecitieshashadmorepublicitythancrimeinthesuburbs,butinrecentyearsmanyofthesuburbshavefoundtheirc
Hewasn’taskedtotakeonthechairmanshipofthesociety,______insufficientlypopularwithallmembers.
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather—wassomethingthathappenedonlyinAfrica,theyknowbetternow
Ideasaboutpolitebehaviourdifferfromoneculturetoanother.Somesocieties,suchasAmericaandAustralia,forexample,are
Thetraditionofbirthdaypartiesstartedalongtimeago.Therearesometraditionsthatyoucanfindalmostanywhere,anytime,
随机试题
词是表示一定意义的、_____、最小的语言单位。
A.症状产生于某一客观对象B.症状产生无明确客观对象C.症状为外部力量强加的D.症状源于自己的主观体验E.症状不受自己主观意愿控制强迫症
公路施工中不得用推土机推()。
股份回购属于()
对行政机关委托的组织作出的行政行为不服,应向()申请复议。
根据车船税法律制度的规定,下列各项中,以“辆数”为计税依据的是()。
给定资料1.近年来,校园欺凌事件发生地从北京、上海,到欠发达的广西、云南,从东北到海南,遍布全国各地。2016年4月,由21世纪教育研究院发布的《中国教育发展报告(2016)》曾根据2015年被媒体报道的校园暴力案件,对中国校园欺凌现象
根据下面材料回答问题。为反映我国工业企业自主创新能力现状.了解企业开展创新活动的政策环境以及企业家对创新的认知程度,国家统计局近期对我国工业企业的创新情况进行了一次专项调查。调查结果显示,2009-2011年间,全国开展创新活动的规模以
30年代,随着资本主义世界“相对稳定”局面的消失,日本的()终于破产。
1927年,在北伐胜利进军的推动之下,中国人民收复了()英租界。
最新回复
(
0
)