首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
When U. S. News started the college and university rankings 25 years ago, no one imagined that these lists would become what som
When U. S. News started the college and university rankings 25 years ago, no one imagined that these lists would become what som
admin
2015-03-25
29
问题
When U. S. News started the college and university rankings 25 years ago, no one imagined that these lists would become what some consider to be the 800-pound gorilla of American higher education, important enough to be the subject of doctoral dissertations, academic papers and conferences, endless debate, and constant media coverage. What began with little fanfare has spawned imitation college rankings in at least 21 countries, including Canada, China, Britain, Germany, Poland, Russia, Spain, and Taiwan.
Today, it’s hard to imagine there ever was a void of information to help people make direct comparisons between colleges, but such was the case in 1983 when we first ventured into the field. The editors back then, led by Marvin L. Stone, thought the project was worth attempting because a college education is one of the most important—and most costly—investments that people ever make.(Of course, that perspective is even more relevant today when the price of an undergraduate education at some private universities hovers in the $200,000 range.)So the magazine designed a survey and sent it out to 1,308 college presidents to get their opinions of which schools offered the best education. The winners: Stanford(National Universities)and Amherst(National Liberal Arts Colleges).
That academic-reputation-only method was repeated in 1985 and 1987. In 1988, we started to use statistical data as part of the ranking methodology, evaluating those numbers along with the results of the survey. In 1997, in another pioneering step, the America’s Best Colleges rankings made the leap online at usnews. com. The online version, viewed by millions, has substantially more information and extended rankings than there is room for in the magazine.
Of course, we’ve changed the ranking formula over the years to reflect changes in the world of higher education. In general, the biggest shift has been the move toward evaluating colleges less by the quality of the students they attract(inputs)and more by the success the school has in graduating those students(outputs). We operate under the guiding principle that the methodology should be altered only if the change will better help our readers compare schools as they’re making decisions about where to apply and enroll.
Higher education’s response. It helps to have this principle to focus on when the inevitable criticisms of the rankings and their influence arise. Chief among the criticisms is the idea that it is impossible to reduce the experience that any given college has to offer to a number on a list. A fair enough observation, but one that does little to help the student who will have to choose just one to attend. Another criticism of the rankings is that they often substitute as a sort of performance evaluation measure for the school and its employees. U. S. News is keenly aware that the higher education community is also a major audience and consumer of our rankings. We understand how seriously academics, administrators, and governing boards study and analyze our rankings and how they use them in various ways, including benchmarking, alumni fundraising, and advertising to attract students.
From the second paragraph we can know that
选项
A、in 1983, it was still unknown whether there was a void of information to help people make direct comparisons between colleges.
B、the editors led by Marvin L. Stone doubted about the value of attempting the project of college rankings.
C、the survey designed by the magazine was to get the opinions of which is the most important in college rankings.
D、Amherst(National Liberal Arts Colleges)was one of the winners in the survey.
答案
D
解析
事实细节题。由题干提示定位至第二段。由该段第一句可知,今天人们难以想象是否有一些信息能帮助人们在大学之间直接作比较,而在1983年,这一情况是肯定的,而不是在1983年人们觉得难以想象,因此[A]错误;从第二段第二句The editors back then,led by Maryin L.Stone,thought the project was worth attempting…可知,编辑们认为这一项目是值得的,而不是持怀疑态度,因此[B]错误;从第二段第三句可知,该杂志设计的调查是为了得到哪所学校提供了最好的教育观点,而非在大学排名中什么是最重要的这一问题的观点,因此[C]错误;从第二段最后一句Thewinners:Stanford(National Universities)and Amherst(National Liberal Arts Colleges).可知,阿默斯特(国立文学院)是本次调查中的获胜者之一,因此[D]正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rU74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Accordingtothepassage,oilresultsinairpollutionbecauseThebesttitleforthispassagemightbe
Manypeopleconsiderthewideruseofbiofuelsapromisingwayofreducingtheamountofsurpluscarbondioxide(C02)beingpump
Americanstodaybelievethatacceptablesocialbehaviorfollowseffortlesslyfrompersonalvirtue.The(1)_____betweenmoralsa
Americanstodaybelievethatacceptablesocialbehaviorfollowseffortlesslyfrompersonalvirtue.The(1)_____betweenmoralsa
Americanstodaybelievethatacceptablesocialbehaviorfollowseffortlesslyfrompersonalvirtue.The(1)_____betweenmoralsa
Whenwomendobecomemanagers,dotheybringadifferentstyleanddifferentskillstothejob?Aretheybetter,orworse,manag
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofgoodlucks.Studieshaveshownthattheyaremorelikelytobe【C1】______than
Aspartofastudentsocialsurveyproject,youareleadingagrouptovisitanexhibitioninasmalltown.Writealetter;1)a
AdamSmith,free-marketpartisan:thisimagedominates,eveninmarket-wearytimes.Politiciansinvokehimasanear-deity.Thin
[A]Analyzingyourowntaste[B]Beingcautiouswhenexperimenting[C]Findingamodeltofollow[D]Gettingthefinallookabsolute
随机试题
王好战,请以战喻。好:
患者,男,66岁。小便滴沥不爽,排出无力,甚则点滴不通,精神疲惫。兼见面色白,腰膝酸软,畏寒乏力,舌质淡。脉沉细而弱。治疗除取主穴外,还应选用的是()
背景资料:XX高速公路分四个阶段施工,其中软基段长达14km,该段软土地基处理采用清除鱼塘淤泥及田地杂物,回填河砂至地表,再铺设60cm厚的砂砾垫层,打塑料板间距1.2m,长度为11m,其上层铺两层土工布,土工布之间是50cm砂,第二层土工布上仍是填砂。
某项目第一年投资500万元,第二年又投资500万元,从第三年进入正常运营期。正常运营期共18年,每年净收入为110万元,设行业基准收益率为80%,该项目的财务净现值为( )万元。
海关工作人员在调查处理违法案件时,未按照海关法规定进行回避的,对直接负责的主管人员和其他直接责任人员,依法给予行政处分。()
某有限责任公司的股东会通过了解散公司的决议,并决定在15日内成立清算组。下列有关该公司清算组的组成中,不符合公司法律制度规定的有()。
由教师提出问题,激发学生思考,通过双边活动获取知识的方法叫()。
制度化,是指在定型的社会生活规范、风俗习惯、礼节仪式和政令法律纪律的基础上,人们将某种行为模式、行为规范内在化和习惯化,从而当他们以某种社会角色出现时,自觉不自觉地按这种行为模式和行为规范行事的现象。下列不属于制度化的一项是()
A、39B、42C、44D、51A2×5+2+8=20,3×7+5+4=30,5×6+3+6=(39)。
HowMuchHigher?HowMuchFaster?A)Sincetheearlyyearsofthetwentiethcentury,whentheInternationalAthleticFederationb
最新回复
(
0
)