首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Social status. B、Income. C、Working conditions. D、Types of work. B细节推断题。对话开头女士提到如今我们把更多的人应该去上大学看成理所当然的事情,有大学文凭的人往往要比没有的人挣得多,而且这
A、Social status. B、Income. C、Working conditions. D、Types of work. B细节推断题。对话开头女士提到如今我们把更多的人应该去上大学看成理所当然的事情,有大学文凭的人往往要比没有的人挣得多,而且这
admin
2013-07-20
57
问题
W: I’m Faith Donnelly. This week on our program, we will talk about college. Mr. White is our guest today. Welcome, Mr. White.
M: Thanks a lot. It’s good to be here.
W: These days more people should go to college is usually taken as a given. (22)People with college degrees make a lot more than people without them, and that difference has been growing. But does that mean that we should help more kids go to college?
M: I could hardly agree. (23)Our high college drop-out rate may be a sign that we’re trying to push too many people who aren’t suited for college to enroll. It has been estimated that most people in their 20s who had college degrees were not in jobs that required them.
W: Yes, a great proportion. We have expected that college should make many students become more productive workers.
M: (24)But to some extent, a college degree reflects the fact that employers can use it as a rough measure of job applicants’ intelligence and willingness to work hard.
W: We could probably increase the number of high school seniors who are ready to go to college. But we have to face a fact: College isn’t for everyone.
M: Yes, you’re right, especially if it takes the form of four years of going to classes on a campus.
W: Is there any other options?
M: Traditional college indeed has a clear advantage. But online learning is more flexible and affordable. (25)Meanwhile, certification tests could be developed so that employers could get more useful information about a job applicant than whether he has a degree.
22. What is different between people with college degrees and people without according to the woman?
23. What does the college drop-out rate indicate?
24. What is the function of college degree according to the man?
25. What can the employers get about an employee from the certification tests?
选项
A、Social status.
B、Income.
C、Working conditions.
D、Types of work.
答案
B
解析
细节推断题。对话开头女士提到如今我们把更多的人应该去上大学看成理所当然的事情,有大学文凭的人往往要比没有的人挣得多,而且这种差距一直在上升。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rYn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Computerliteracy.B、Englishliterature.C、TOEFLtraining.D、Chineseculture.A对话中,男士向女士咨询其公司EnglishLanguageCenter的信息;女士说他们提
A、Inaneighbor’shouse.B、Inamovietheater.C、Athome.D、Onthestreet.C对话最后女士对男士说你打鼾的声音太大了,邻居恐怕都得关上窗户了,由此推知两人是在家里看电影的。故本题答案
A、Notasgoodasitwasin1960.B、Betterthanitwaslastyear.C、Notverygoodforgraduates.D、Especiallygoodforgraduates
A、Customerandsalesperson.B、Teacherandstudent.C、Bossandsecretary.D、Guestandwaitress.C关键是听到男士让女士复印20份并送给执行总裁以及各部门经理,女士
A、Thetelevision.B、Theradio.C、Thepaper.D、Thepoliceman.BWhatwastellingpeopletogoandsleepintheparks?
A、Itisputontheman’sdesk.B、Itresemblesapolarbear.C、ItisimportedfromCanada.D、Itismadeoflightgreystone.B事实细
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessages.The【B2】______mediaarenewspapers,magazines,
A、Thephoningfee.B、Themileage.C、Theareacode.D、Theareamap.C细节题。提到打长途电话后马上就说了需要“区号”,即C。选项D是强干扰项,注意areamap上面也有“区号”,所以区域图
SportsManyanimalsengageinplay,buthomosapiensistheonlyanimaltohaveinventedsports.Sincesportsareaninventi
SportsManyanimalsengageinplay,buthomosapiensistheonlyanimaltohaveinventedsports.Sincesportsareaninventi
随机试题
根据《2010通则》,CIF、条件下,买卖双方风险转移的划分为()
义齿设计时,关于切支托的叙述中,错误的是
现代会计形成的标志是()。
“中国四大名砚”之一的()产于甘肃。
【2016重庆璧山】知觉是直接作用于感觉器官的客观物体的整体在人脑中的反映。()
()适用于依照有关法律公布行政法规和规章;宣布施行重大强制性行政措施;嘉奖有关单位及人员。
一个品牌由不知名到知名,并且经久不衰,关键还是要持续保持和增强自己的市场竞争力。名牌是一代创、代代保,没有名牌要立志创名牌,有了名牌也只能作为竞争的起点。这意味着( )。
如图是由9个等边三角形拼成的六边形,现已知中间最小的等边三角形的边长是a,这个六边形的周长是多少?()
农业在国民经济中的地位和作用随着它在国民经济中所占比重的下降而下降。
Sportisnotonlyphysicallychallenging,butitcanalsobementallychallenging.Criticismfromcoaches,parents,andotherte
最新回复
(
0
)