首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The age of gilded youth is over. Today’s under-thirties are the first generation for a century who can expect a lower living sta
The age of gilded youth is over. Today’s under-thirties are the first generation for a century who can expect a lower living sta
admin
2010-09-25
47
问题
The age of gilded youth is over. Today’s under-thirties are the first generation for a century who can expect a lower living standard than their parents.
Research into the lifestyles and prospects of people who were bona since 1970 shows that they are likely to face a lifetime of longer working hours, lower job security and higher taxes than the previous generation.
When they leave work late in the evening, they will be more likely to return to a small rented fiat than to a house of their own. When, eventually, they retire, their pensions are far lower in real terms than those of their immediate forebears.
These findings are revealed in a study of the way the ageing of Britain’s population is affecting different generations.
Anthea Tinker, professor of social gerontology (老人学) at King’s College London, who carried out much of the work, said the growth of the proportion of people over 50 had reversed the traditional flow of wealth from older to younger generations.
"Today’s older middle-aged and elderly are becoming the new winners," she said. "They made relatively small contributions in tax but now make relatively big claims on the welfare system. Generations bona in the last three to four decades face the prospect of handing over more than a third of their lifetime’s earnings to care for them."
The surging number of older people, many living alone, has also increased demand for property and pushed up house prices. While previous generations found it easy to raise a mortgage, today’s under-thirties have to live with their parents or rent. If they can afford to buy a home it is more likely to be a fiat than a house.
Laura Lenox-Conyngham, 28, grew up in a large house and her mother did not need to work. Unlike her wealthy parents, she graduated with student and postgraduate loan debts of £13,000. She now earns about £20,000 a year, preparing food to be photographed for magazines. Her home is a one-bedroom fiat in central London and she sublets(转租) the lounge sofa-bed to her brother.
"My father took pity and paid off my student debts," she said. "But I still have no pension and no chance of buying a property for at least a couple of years--and then it will be something small in a bad area. My only hope is the traditional one of meeting a rich man."
Tinker’s research reveals Lenox-Conyngham is representative of many young professionals, especially in London, Manchester, Edinburgh and Bristol.
By saying "the growth of the proportion...to younger generations." (Line 2, Para. 5), Anthea Tinker really means that
选项
A、currently wealth flows from old generation to younger generation
B、traditionally wealth flows from younger generation to old generation
C、with the increasingly big population of over 50, the trend arises that wealth flows from younger generation to old generation
D、with more and more people of over 50, traditions have been reversed
答案
C
解析
语义题。解题的关键在于正确理解句中的reverse一词,它意为“逆转,彻底转变”,所以被考查句说的是传统上社会财富是从老一代流向年轻人,而50岁以上人口的增多彻底转变了该现象,即社会财富从年轻人流向老年人,所以C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rhz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Womenshouldwalkbehindtheirhusbands.B、Threeorfourgenerationslivetogetherinthesamehouse.C、Oldpeopleareheldin
Intheinterestoflightnessofweight,everythingyoucarryinyourpackshouldserveasmanypurposesaspossible.Clothingan
Wateristasteless,odorless,andnearlycolorless(ithasaslighthintofblue).Itisa【C1】______thatisessentialtoallkn
A、Countingsheep.B、Taking:sleepingpills.C、Drinkingcoffee.D、Drinkingmilk.A细节题。问的是对话中所提到的帮助睡眠的老方法,尽管答案都用来帮助睡眠,但是文章中只提到了一种
A、Shedoesn’tsay.B、Somecigarettes.C、Somecolorfuldresses.D、Whiteshirts.A细节推断题对话中女士并没有谈到要为自己买的东西。
A、Advantagesanddisadvantagesoffreezers.B、Thebestenergy-efficientfreezer.C、Defrostingamanualdefrostfreezer.D、Choosi
Thecommoncoldistheworld’smostwidespreadillness,whichisprobablywhytherearemoremythsaboutitthananyoftheothe
Creativityhasbeenconsideredintermsofprocess,productorpersonandhasbeendefinedastheinterpersonalandtheinterper
Highstreetshopsuseavarietyofmeanstoattractshoppers,suchasstrikingwindowdisplays,hugered"Sale"signsandspecia
Themostimportanttechnologicaleventofourtimeistheriseofthecomputer.Computersalreadypermeatemanyaspectsofourl
随机试题
女性,36岁,使用燃气热水器洗澡后昏迷,一天后才被送往医院。到院时查体发现,昏迷状,两瞳孔等大,光反应弱,体温、血压正常,心听诊无异常,两肺呼吸音粗,腹部(一),病理反射(一)、血尿常规无异常,进一步抢救首先为
依据《安全生产许可证条例》的规定,地方煤矿企业安全生产许可证的颁发机关是()。
施工前应在新建筑物的混凝土或抹灰基层涂刷抗碱封闭底漆的墙面工程有()
局部审计就是对被审计单位的会计资料抽取一部分进行审查,借以推断总体的正误情况。()
下列各申请人中,最有可能申请到个人汽车贷款的是()。
A公司2018年4月3日委托证券公司从股票交易所购入甲公司股票100000股,每股购买价款为7.1元(其中包括已宣告但尚未发放的现金股利0.3元/股)。另支付交易费用3400元,A公司将其划分为交易性金融资产核算。5月8日,A公司收到购买价款中包含的现金股
纳税人以无形资产投资入股,参与接受投资方的利润分配、共同承担风险,应缴纳营业税。()
下列剧种与其代表作对应正确的是()。
此作文分甲乙两个材料,选择其一作答,要求写一篇800~1000字的议论文。甲:2006年3月,温家宝总理在十届全国人大四次会议《政府工作报告》中提出要“提高政府执行力”。这是“执行力”概念第一次被写进《政府工作报告》,表明政府执行力建设正式纳入国家治理范
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
最新回复
(
0
)