首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Study confirms that moderate drinking reduces stroke risk. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attack
Study confirms that moderate drinking reduces stroke risk. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attack
admin
2014-09-18
38
问题
Study confirms that moderate drinking reduces stroke risk. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attacks, moderate alcohol consumption wards off strokes, a new study found.
The study also found that the type of alcohol consumed—beer, wine or liquor—was unimportant. Any of them, or a combination was protective, researchers reported in today’s Journal of the American Medical Association. "No study has shown benefit in recommending alcohol to those who do not drink’, cautioned the authors, led by Dr. Ralph L. Sacco of Columbia University College of Physicians and Surgeons in New York. But the new data support the guidelines of the National Stroke Association, which say moderate drinkers may protect themselves from strokes by continuing to consume alcohol, the authors said.
The protective effect of moderate drinking against heart attacks is well established, but the data had been conflicting about alcohol and strokes, the authors said. The new study helps settle the question and is the first to find blacks and Hispanics benefit as well as whites, according to the authors. Further research is needed among other groups, such as Asian, whom past study suggested may get no stroke protection from alcohol or may even be put at greater risk.
Among the groups where the protective effect exists, its mechanism appears to differ from the protective effect against heart attacks, which occurs through boosts in levels of so-called "good’ cholesterol, the authors said. They speculated alcohol might protect against stroke by acting on some other blood trait, such as the tendency of blood platelets to clump, which is key in forming the blood clots that can cause strokes①.
The researchers studied 677 New York residents who lived in the northern part of Manhattan and had strokes between July 1, 1993 and June, 1997. After taking into account differences in other factors that could affect stroke risk, such as high blood pressure, the researchers estimated that subjects who consumed up to two alcoholic drinks daily were only half as likely to have suffered clot-type strokes as nondrinkers②. Clot type strokes account for 80 percent of all strokes, a leading cause of the US deaths and disability. Stroke risk increased with heavier drinking. At seven drinks per day, risk was almost triple that of moderate drinkers.
An expert spokesman for the American Heart Association, who was not involved in the study, said it was well-done and important information. But it shouldn’t be interpreted to mean, "I can have two drinks and therefore not worry about my high blood pressure or worry about my cholesterol," said Dr. Edgar J. Kenton, an associate professor of clinical neurology at Thomas Jefferson University Medical College in Philadelphia. Instead, he said, the study provides good reason to do further research and to add alcohol to the list of modifiable risk factors for stroke.
According to Dr. Sacco,______.
选项
A、different wines work differently on drinkers at stroke risk
B、nondrinkers should also consume a moderate amount of alcohol
C、drinkers should keep to one kind of alcohol to ward off strokes
D、moderate alcohol consumption protects against strokes
答案
D
解析
事实细节题。选项A和C 可以根据第二段前两句话予以排除:喝什么样的酒不重要,都可以有预防作用;根据第二段第二句话:Sacco医生警告说“还没有哪项研究表明让不喝酒的人喝酒会有什么好处”,可以排除选项B ;文章第一段第一句话就提到喝酒能够减少中风的危险, Sacco是这个项目的负责人,并且第二段最后一句重申饮酒者把握住度继续饮酒可以防止中风。所以选择D 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rpTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Despitemuchresearch,therearestillcertainelementsinthelifecircleoftheinsectthat______notfullyunderstood.
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?(1)____
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.(1)______,ithasbeensaidthat
InthecaseofArchimedes,althoughhemademanywonderfuldiscoveriesofdiversekinds,yetofthemall,thefollowing,whichI
Thestunninglyslowpaceofjobcreation,whichsanktogrowthofjust32,000inJuly,hasprovidednewammunitioninanintense
Nomatterwhatthereason,though,jugglingmorethanonejobisguaranteedtobeacrashcourseintimemanagement.Ifyou’ren
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldTradeCenterattack,increasesthelikelihoodthatth
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishhospitals,stilllessthecontentorqualityofthate
Thetrainclatteredoverpointsandpassedthroughastation.Thenitbegansuddenlytoslowdown,presumablyinobediencet
"Canwespeakofthedeathoftheuniversity?"anEnglishnewspaperrecentlyasked.Anotherofferedthediagnosis:"Stillbreath
随机试题
背景某耐火材料厂新建厂区工程,主要单体为一重钢结构多层厂房工程,地下部分为混凝土灌注桩基础,地上部分柱为钢管混凝土,其他构件均为H型钢构件,钢构件的连接方式主要为高强度螺栓连接。钢构件加工过程中,驻加工厂监理发现个别构件焊接时出现咬边,经过施工单位的科
将计划分为生产计划、财务计划等的标准是()。
在火灾软件选取中,人员疏散计算方法主要有()。
外国旅行社常驻我国旅游办事机构不得从事( )。
农村居民夏某有6年吸毒史,近来感觉不适,到当地医院检查,医生根据各项检查结果确诊其感染艾滋病病毒。根据《艾滋病防治条例》,夏某可依国家“四免一关怀”政策享受相关待遇,但也应履行相关义务,夏某应履行的义务主要包括()。
随着移动支付安全技术的不断提高,多样化的安全验证方式为消费者提供了更多选择。2017年,相关受调查者使用过指纹识别方式的比例高达46%,同比增长2.5倍,这一生物识别验证方式有望成为移动支付中的主要验证方式。此外,掌纹、虹膜、人脸等生物识别技术的进一步发展
给定材料1.创客是指利用开源硬件和互联网将各种创意变为实际产品的人,他们将制造业搬到了自己桌面上,电子服装、健康手环、智能手表、导电墨水、食物烹饪器等等,用户能想象到的产品都有可能在创客手中实现。创客在带有加工车间和工作室功能的软硬件开放实验室(
依法治国是现代社会的重要标志。()
编一本书的书页.用了270个数字(重复的也算.如页码115用了2个1和1个5共3个数字).问这本书一共有多少页?()
Valentine’sDayisafestivalofromanceandaffection.Theholidayisaninterestingcombinationofpagan(异教徒的)andChristian
最新回复
(
0
)