首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As anyone in a household with infants or toddlers knows, bedtime can be a nightmare. But that’s where technology, in the form of
As anyone in a household with infants or toddlers knows, bedtime can be a nightmare. But that’s where technology, in the form of
admin
2016-10-21
308
问题
As anyone in a household with infants or toddlers knows, bedtime can be a nightmare. But that’s where technology, in the form of Web-based sleep counseling, can help.
Although Internet use has been blamed for keeping teens and adults awake too late at night, researchers in the U.S. and Israel report that a Web-based program can be a powerful tool for helping parents get babies to hit the sack — and to improve their own sleep and mood.
Scientists in Philadelphia created an interactive database of the sleeping habits of more than 5,000 babies under age three. That information, which included what parents and infants did in the minutes and hours before going to sleep, was coupled with studies on the most effective practices for inducing sleep. The resulting program, the Customized Sleep Profile, allows parents to input data on their own child’s sleeping habits, and compare that profile with those of thousands of other children the same age. The program then gives parents personalized recommendations for their child’s specific sleep problems.
If you’ve been trying to rock your baby to sleep, for instance, the program suggests putting your child to bed awake — he’ll be more likely to drift off naturally. If your baby wakes up hungry hours after falling asleep, you can try eliminating nighttime feedings, and he’ll be more likely to sleep through the night.
The study, which involved 264 mothers and their infant or toddler, randomly assigned two groups of parents to use the Web program(a third control group followed their usual bedtime practices), and one of the intervention groups was also asked to establish a three-step bedtime routine that included a bath, a massage and a quiet activity such as listening to a lullaby or cuddling. A 2009 study suggested that this routine helped improve problem sleeping in infants and toddlers.
In both intervention groups, babies went to bed easier and slept longer at night, and mothers reported better sleep and less tension, depression and fatigue, compared with the families in the control group. Previously fussy babies reduced the number of times they awoke at night and the length of time they were awake by up to 50%, and also took less time to fall asleep.
As for the recommendations generated by the program, there really is no magic to them: they are based on well-known advice supported by research. The difference is that they’re tailored to address specific sleep behaviors, while previous advice to sleep-deprived parents tended to be more general. Whatever the parent inputs, the recommendations provided are based on that input.
The program was a blessing for the exhausted parents in the trial. Nearly all of them said they would continue using the program even after the study ended. For parents, late-night screen time may not be such a bad thing after all.
The last paragraph______.
选项
A、ends the passage in conformity with the second paragraph
B、ends the passage in conformity with the first paragraph
C、has no connection with the first paragraph
D、contradicts the first paragraph
答案
A
解析
逻辑题。文章第二段的…Internet use hasbeen blamed for keeping teens and adultsawake too late at night…指出人们熬夜上网,最后一段的For parents,late-nightscreen time may not be such a bad thing afterall指出对于家长来说深夜上网或许并不是坏事。两者构成首位呼应,故选A。B、C、D与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rt7O777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Oneofthemanyquestionsbroughtupisinregardswithwhetherornotcloningshouldbeanoptionfor【M1】______parentsthata
Ifyouintendusinghumorinthetalktomakepeoplesmiling,【M1】______youmustknowhowtoidentifysharedexperiencesandpr
Languagevariationaccordingtouseinspecificsituationsisstudiedintermsof______.
______attemptstoapplyscientificprinciplesofobjectivityanddetachmenttoitsstudyofhumanbeingsandliterature.
Accordingtothecomprehensiveinputtheory,"i+1"refersto
"Iboughtsomeroses"______"Iboughtsomeflowers".
Animationmeansmakingthingswhicharelifelesscomeliveandmove.Sinceearliesttimes,peoplehavealwaysbeen【M1】______fa
A、Supportive.B、Oppositive.C、Neutral.D、Uninterested.B本题设题点在对话处。根据句(8—1)和(8—2)可知,采访者认为男性经常找20或30多岁的女性约会,不会有人找40或50多岁的女性,但Peppe
A、Losingweight.B、Preparingherselfmentally.C、Goingonline.D、Acceptingtherejection.A本题设题点在对话问答处。根据句(4)可知,Pepper离婚后做的第一件事情
(1)Nexttimeyou’reoutraisingmoneyforyourfavoritecharity,youwoulddobesttofirsthitupyourfemalefriends—orperhap
随机试题
某地区有部分儿童出现智力低下,生长发育迟缓,应重点考虑
不含有"培土生金"配伍原理的方剂是
生产单位提前进厂参加施工、设备安装、调试等人员的工资、工资性补贴、劳动保护费等应从()中支付。
以股东财富最大化作为财务管理目标的首要任务是协调相关者的利益关系,下列不属于股东和经营者利益冲突解决方式的是()。
行政复议期间,导致行政复议终止的情形有()。
下列各项中,属于法律行为的有()。
教师的医疗同当地国家公务员享受同等的待遇;()对教师进行身体健康检查,并因地制宜安排教师进行休养。
下列选项中,与“刘伯承和徐向前是元帅”的判断类型不同的一项是()。
Rosalikedmakingupstories.Shewasso【C1】______thatherclassmatesbelievedherfromtimetotime.Infact,thewholeclassb
不属于常用的局域网介质访问控制方法的是______。
最新回复
(
0
)