首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It allows one to show his personal information. B、It offers only the children’s personal information. C、It is against parents’
A、It allows one to show his personal information. B、It offers only the children’s personal information. C、It is against parents’
admin
2019-09-18
75
问题
MySpace, the social networking website, is different from other websites which only provide stories about other people. MySpace is a place that allows you to broadcast your own stories and personal information to as many people as you like. Started two years ago, it is a big source of information for and about American kids.
Teens are rushing to join the site, not sharing their parents’ worries. For teenagers, it is reliable network to keep in touch with their friends. They will often list their surnames, birthdays, school clubs, hobbies and other personal information. "MySpace is an easy way to reach just about everyone. I don’t have all the phone numbers of my acquaintances. But if I want to get in touch with one of them, I could just leave them a message on MySpace," said Abby Van Wassen, a 16-year-old student.[10]Since each user’s personal home page lists the number of their MySpace friends, it has become yet another way of judging high school popularity. MySpace has become something teenagers feel they must have.
Parents on the other hand are seriously concerned about the security problems of MySpace. The National Center for Missing and Exploited Children has received at least 288 MySpace-related complaints, according to Mary Beth Buchanan, a lawyer in Pittsburgh. "Your profile on MySpace shows all your personal information to anyone on the Web. And MySpace even lists this information by birthplace and age. It’s like a free checklist for trouble-makers and it endangers children," Buchanan said.
9 What is the difference between MySpace and other websites?
10 What do we learn from the passage about MySpace?
11 What is the security problem of MySpace according to Buchanan?
12 What does the passage mainly talk about?
选项
A、It allows one to show his personal information.
B、It offers only the children’s personal information.
C、It is against parents’ will to educate the kids.
D、It only offers stories about other people.
答案
A
解析
①由选项可知,本题关于It有什么优势或价值。②短文开头提到,MySpace与其他网站不同,其他网站只提供别人的故事,而MySpace允许你讲述自己的故事及公布个人信息。只有A与短文内容相符,故正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rtW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WildBillDonovanwouldhavelovedtheInternetTheAmericanspymasterwhobuilttheOfficeofStrategicServicesinWorldWarⅡ
TheValueofWritingWell[A]It’sthattimeofyearagain.No,not"theholidayseason".Imean,itisholidaytime,butforpr
TheHistoryofChineseAmericans[A]ChinesehavebeenintheUnitedStatesforalmosttwohundredyears.Infact,theChineseh
“一带一路”(theBeltandRoad)指的是“丝绸之路经济带”(theSilkRoadEconomicBelt)和“21世纪海上丝绸之路”(the21stCenturyMaritimeSilkRoad)。“一带一路”旨在借用古
Insuchachanging,complexsocietyformerlysimplesolutionstoinformationalneedsbecomecomplicated.Manyoflife’sproblems
Psychologiststakeopposingviewsofhow【C1】______rewards,fromwarmpraisetocoldcash,affectmotivationandcreativity.Beha
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatiscreatingdistinctiveconsumerandculturalpatterns
A、Ratherdifficulttoplease.B、Rudetowomendrivers.C、Talkativeandgenerouswithtips.D、Differentinpersonality.D①形容词选项,多
A、Theyattendahouse-sitter’sparty.B、Theycheckahouse-sitter’sreferences.C、Theyinterviewahouse-sitter’sfriends.D、
A、Makingsmalltalkswithmanypeople.B、Stayingtillverylateinalargeparty.C、Talkingtoonlyasmallgroupofpeople.D、H
随机试题
枳术丸的功用是
WHO认为,一个有代表性的社区,其人口数大约在
下面关于肝脏CT增强扫描检查技术不合理的是
《中华人民共和国环境影响评价法》规定,()根据建设项目对环境的影响程度,对建设项目的环境影响评价实行分类管理。
粮食白酒的定额税率为( )。
1982年宪法是新中国第一部社会主义类型的宪法。()
公文上行文一般可以写2个以上的主送机关(单位),可以多头主送。()
ProductInvoice1setofbedsheets.........$29.992curtains...................$100.001smallrug..................$42.99
CBSistreadingintopotentiallycontroversialrealityTVterritoryagain.Thenetworkhasorderedanewseriesfromthep
A、Tosolvetheproblemoflackofland.B、Toseewhethertheyhavedecayed.C、TofollowtheGreekreligiouspractice.D、Tomove
最新回复
(
0
)