首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Schools looking to ban cell phones may have a new excuse: a growing number of people are developing an allergy (过敏) to metal in
Schools looking to ban cell phones may have a new excuse: a growing number of people are developing an allergy (过敏) to metal in
admin
2012-05-28
69
问题
Schools looking to ban cell phones may have a new excuse: a growing number of people are developing an allergy (过敏) to metal in the devices. We all know that food allergies are on the rise — a study last year placed the rate at 1 per 70 children, compared with 1 in 250 in the 1970s. But at last month’s meeting of the American College of Allergy, Asthma & Immunology, allergists reported that many substances that once seemed harmless are now leading to allergic reactions too.
Allergies can develop when young bodies come into contact with a new substance, and an increasing number of kids have early exposure to tech tools and "adult" products that can lead to a lifetime of reactions. For instance, the nickel hardware often used on phone trim and faceplates can lead to red, itchy (发痒的) skin where the phone is pressed against the face of someone who developed a nickel allergy at a young age. It’s especially problematic for women, says Luz Fonacier, an allergist who presented at the conference. Young girls are often first exposed to nickel when they get their ears pierced, and therefore are more likely to develop a sensitivity to the metal that can cause allergic reactions later on.
Temporary tattoos (刺青) could be another new allergy trigger. They share a coloring matter used in hair dyes, which can lead to problems down the line. "You might have kids developing the sensitivity now, and then finding out only when they’re much older and decide to dye their hair, then have an attack," says Fonacier. Foods that were once considered low risk, like pumpkin, are now causing some allergic reactions too.
So what’s behind all these new allergens? Some researchers believe that as humans live in cleaner, safer, more disease-free environments, the immune system — given less to do thanks to antibiotics and Clorox — turns on substances once considered safe. Others note that children are being exposed to more and more new foods and foreign substances at earlier ages, which could up the chances of developing a sensitivity. To be safe, Fonacier recommends that children avoid piercing until after age 10. And it’s all just another reason to keep those cell phones and temporary tats away from young hands.
Allergists said some allergic reactions are now caused by many substances once considered
选项
答案
harmless
解析
题干中的Allergists said与首段末句提到的allergists reported对应,allergic reactions are now caused by many substances与该句提到的many substances…are now leading to allergic reactions对应。once considered与once seemed对应,故seemed后面的harmless即为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ruE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Inrecentyears,researcheshavesuggestedmorehealthvaluefromvitaminDthanhadoncebeenthought.VitaminDis【C1】___
Fromthebeginning,America,anationofimmigrants,welcomedpeopledesiringfreedomandanewstart.However,thecomingtoget
Theremayhavebeenfewthingsthatprotesters,politiciansandactivistsshare,butduringtheG20meeting,theywereunitedby
Itisonlyrightthatthestarsshouldbepaidinthisway.Don’tthetopmeninindustryearn【B1】______salariesfortheservic
Itisonlyrightthatthestarsshouldbepaidinthisway.Don’tthetopmeninindustryearn【B1】______salariesfortheservic
Itisonlyrightthatthestarsshouldbepaidinthisway.Don’tthetopmeninindustryearn【B1】______salariesfortheservic
A、Banksavings.B、Spendinghabits.C、Monthlybills.D、Familydebts.B细节题。文章两次提及省钱的方法,即lookat/focusOnyourspendinghabits,可以判断
The______homogeneousDakotagrasslandsareactuallyabotanicalgarden(植物园)ofmorethan400typesofgrasses.
A、Makeposters.B、Writeaspeech.C、Answerquestions.D、Studyforchemistry.B选项和所做的事情有关。从HowaboutifIwriteittonight可以得知男士要
随机试题
《子夜》中的人物活动的舞台是()
关于“与下级往来”账户的说明,正确的是()
若随机变量X的分布律为则q=_____.
张某发出报告的时间应是除张某外,下列哪类人员不可能是责任报告人
下列哪些情形构成走私普通货物物品罪?
设图(a)、(b)、(c)三个质量弹簧系统的固有频率分别为ω1、ω2、ω3,则它们之间的关系是:
甲公司是增值税一般纳税人,发生的有关经济业务如下:(1)2013年1月1日,甲公司向丙银行贷款800万元专门用于已开工的厂房建设,年利率为6%,贷款期限为3年,并已全部用于支付工程款,2014年1月1日甲公司又向丁银行贷款600万元(该借款没有专门用途)
“看看谁是个好哨兵”的游戏应用了移情训练法的教育模式,旨在让幼儿习得哨兵具有的良好行为规范和道德要求。()
为了在今天的社会中成功,你必须有大学文凭。对此持怀疑态度的人认为,有许多人高中都没有上完,但他们却很成功。不过,这种成功只是表面的,因为没有大学文凭,一个人是不会获得真正成功的。以下哪项最能说明上述论证中所存在的漏洞?
设R3的两组基为:α1=(1,1,1)T,α2=(0,1,1)T,α3=(0,0,1)T;β1=(1,0,1)T,β2=(0,1,—1)T,β3=(1,2,0)T,求α1,α2,α3到β1,β2,β3的过渡矩阵C,并求γ=(—1,2,1)T在基β1,
最新回复
(
0
)