首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Barbie Dolls In the mid 1940’s, the young ambitious duo Ruth and Elliot Handler, owned a company that made wooden pictures f
Barbie Dolls In the mid 1940’s, the young ambitious duo Ruth and Elliot Handler, owned a company that made wooden pictures f
admin
2011-01-01
39
问题
Barbie Dolls
In the mid 1940’s, the young ambitious duo Ruth and Elliot Handler, owned a company that made wooden pictures frames. It was in 1945 that Ruth and Elliot Handler joined with their close friend Harold Mattson to form a company would be named MATTEL, MATT for Mattson, and EL for Elliot.
In the mid 1950’s, while visiting Switzerland, Ruth Handler purchased a German Lilli doll. Lilli was a shapely, pretty fashion doll first made in 1955. She was originally fashioned after a famous cartoon character in the West German Newsletter, Build. Lilli is the doll that would inspire Ruth Handler to design the Barbie doll. With the help of her technicians and engineers at Mattel, Barbie was born. Ruth then hired Charlotte Johnson, a fashion designer, to create Barbie’s wardrobe. It was in 1958 that the patent for Barbie was obtained. This would be a fashion doll unlike any of her time. She would be long limbed, shapely, beautiful, and only 11.5 inches tall. Ruth and Elliot would name their new fashion doll after their own daughter, Barbie.
In 1959, the Barbie doll would make her way to the New York Toy Show and receive a cool reception from the toy buyers.
Barbie has a universal appeal and collectors both young and old enjoy time spent and memories made with their dolls.
It can be inferred from the second paragraph that Lilli was fashioned after ______.
选项
A、Build
B、a German doll
C、a pretty girl
D、a shapely woman
答案
A
解析
问题是“在文章第2段,莉莉是根据什么塑造的?”该段最后一句“She was originally fashioned after a famous cartoon character in the West German Newsletter,Build. ”所以选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s0Fd777K
本试题收录于:
职称英语综合类B级题库职称英语分类
0
职称英语综合类B级
职称英语
相关试题推荐
FrancehaskeptintimatelinkswithitsformerAfricanterritories.
Somepeopledreambutcannotremembertheirdreams.Mostdreamsinvolvethepeopleweplayedwithwhenwewereyoung.
Oneofthemostimportanttechnologicaldevelopmentsduringthe1980shasbeentheemergenceofopticalfibercommunicationasa
Thegirlisgazingatherselfinthemirror.
Theword"mirror"inthefirstlinecouldbebestreplacedbyAlthouseBusCompanypaysmuchattentionto
AKeepingGoodRelationswithLocalBusinessmenBServiceProvidedbyLocalNewspapersCLargeCirculationoftheNationalNe
Savitskiyworksforacompanythatimportssparepartsforforeigncars,athrivingbusiness.
Duringthepasttenyearstherehavebeendramaticchangesintheinternationalsituation.
It’simpolitetocutinwhentwopersonsareholdingaconversation.
Theastronomerwasnotinterestedinthewaydolphinscommunicatewitheachother.Soundscanbecalledalanguageonlywhenth
随机试题
患者,女,56岁。有哮喘病史5年,因呼吸困难加重就诊。外周血嗜酸性粒细胞计数1.5×109/L。胸片检查示双肺少许渗出性病变。CT检查示双下肺靠近胸壁处斑片状影,余未见异常。ANCA(+)。该患者最可能的诊断为
G市经济发达、教育资源丰富,许多在G市就读的大学生毕业后都选择留在G市工作生活。但在今年,G市周边的几个城市都出台了一系列针对大学生落户的优惠政策,许多G市大学生因此选择将户口迁往周边城市。由此可以预测,今年留在G市的大学生将会更容易找到工作。以
患者,男,56岁。患喘证日久,呼多吸少,咽干口燥,形瘦,喘则面红肢冷,舌红,脉细。治疗应首选
按照《建设工程工程量清单计价规范》规定,工程量清单计价法应采用()。
在进行导体和设备选择时,下列哪些情况除计算三相短路电流外,还应进行两相短路电流、两相接地短路电流、单相接地短路电流计算,并按最严重情况验算?
采购市场研究可以由外部专门的市场研究机构进行,而专业的采购人员通常服务于各种类型的企业。
下列选项中.对社区照顾模式的不足说法正确的是()。
中国教育史上以美国学制为蓝本,第一次明确以学龄儿童和青少年身心发展规律作为划分学校教育阶段的依据,并且一直沿用到中华人民共和国成立初期的现代学制是()。
FDDI是以【 】为传输介质的高速主干网。
ReadingEfficientlybyReadingIntelligentlyUsinggoodreadingstrategies,youcangetthemaximumbenefitfromyourreadingw
最新回复
(
0
)