首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Students should be allowed to study without worrying about grades. Fortunately, most educators are becoming aware of the fact th
Students should be allowed to study without worrying about grades. Fortunately, most educators are becoming aware of the fact th
admin
2009-08-21
125
问题
Students should be allowed to study without worrying about grades. Fortunately, most educators are becoming aware of the fact that students have different interests and abilities. However, the discipline resulting from grades still exists. Grades often cut down creativity. Competing for better grades causes many students to turndown opportunities to pursue music, dramatics and sports. Grades impose a subjective standard of success on everyone. I do not demand as some extremists do, that grades be ended immediately. However, I do believe that less emphasis should be placed on grades. I hope that someday grades will become optional at Village High School.
Magdalena Smith, President
Drama Club
Let’s face the facts about grades. Grades perform three basic functions. First, grades motivate students to work at their highest level of competence. Second, they act as a re- ward for hardworking students and as a scolding to students who do not work hard. Finally, grades are used as an effective standard by which to measure student achievement. Good grades help students to get jobs and to get into university. I’ve spoken with a number of students who have jobs, and most of them say that they were hired primarily on the basis of their grades. My grades helped me land a part-time job and will help me get into university next year. I think grades are extremely important at Village High School.
Simon Harper, Member
Science Club
选项
A、wants business to hire more students
B、believes in the benefits of good grades
C、is concerned about students’ creativity
D、supports students’ interests and abilities
答案
B
解析
见原文第二段。Simon Harper的话中“first...”,和“finally...”两句说明学生的优劣是由成绩来决定的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s0SC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
试述我国将长期处于社会主义初级阶段的原因。
在马克思主义普遍原理指导下建设中国特色社会主义。从哲学上讲,这体现了( )。
HumanityisanewexperimentonplanetEarth.Formostofitshistory,lifeonEarthwasrestrictedtothesea.Livingthingsbe
Thousandsofpeopleinthecity______towelcomethevisitingguests.
Obviously(这位发言人想要强调的是)theimpactofthesefindingsratherthantheprocessthatledtothesefindings.
Antiquefurniture______.Second-handgoodssometimesfillyouwithsadnessbecause______.
Shewouldratherstayathomealonethan______toJane’sgossip.
Ihopemyteacherwilltakemyrecentillnessinto______(consider)whenjudgingmyexamination.
Aspreviously______(state),theseunansweredquestionssuggestareasthatareinneedoffurtherstudy.
DemandsforstrongerprotectionforwildlifeinBritainsometimeshidethefactthatsimilarneedsareleftintherestofEurop
随机试题
_________是人力资源管理程序中的第一步。
老人用()杀死了第一只鲨鱼。
患儿,女,1岁,生后3个月起青紫渐加重,活动后气急,查体:生长发育明显落后,口唇、鼻尖、耳垂、指趾青紫明显,伴杵状指(趾),胸骨左缘闻及Ⅲ级收缩期杂音,肺动脉第二音减弱。患儿第二天晨起吃奶出现阵发性呼吸困难、烦躁和青紫加重,出现昏厥,其原因是(
男,30岁。四肢、躯干烧伤,面积70%,其中Ⅲ度占20%,深Ⅱ度占50%。由于初期抗休克治疗及创面治疗不当,6天后高热、谵妄,周身皮疹,创面有较多黄稠脓性分泌物。该患者经积极治疗,支持疗法,联合应用大量广谱抗生素,病情好转,但仍有低热。抗生素一直持
除监事会公告外,上市公司披露的信息应当以()的形式发布。
下列关于内部筹资的说法中,不正确的是()。
某算法流程图如下图所示,若判断框中的判断条件分别为k=3和k>4时,两个输出结果分别为()。
在2009年出生的1000个孩子中,至少将会有多少个孩子生日相同?()
关于可靠性,以下叙述中正确的是(13)。
Fromtheverybeginning,theauthorputsitclearlythatactingisaprofession______.Forsomeone,whofeelshemustact,it
最新回复
(
0
)