首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Moods, say the experts, are emotions that tend to become fixed, influencing one’s outlook for hours, days or even weeks. That’s
Moods, say the experts, are emotions that tend to become fixed, influencing one’s outlook for hours, days or even weeks. That’s
admin
2014-04-23
90
问题
Moods, say the experts, are emotions that tend to become fixed, influencing one’s outlook for hours, days or even weeks. That’s great if your mood is a pleasant one, but a problem if you are sad, anxious, angry or simply lonely.
Perhaps the best way to deal with such moods is to talk them out; sometimes, though, there is no one to listen. Modern pharmacology (药理学) offers an abundance of tranquilizers (镇静 剂), antidepressants and anti-anxiety drugs. What many people don’t realize, however, is that scientists have discovered the effectiveness of several non-drug approaches to make you loose from an unwanted mood. These can be just as useful as drugs, and have the added benefit of being nonpoisonous. So next time you feel out of sorts, don’t head for the drug-store—try the following approach.
Of all the mood-altering self-help techniques, aerobic (增氧) exercise seems to be the most efficient cure for a bad mood. "If you could keep the exercise, you’d be in high spirits," says Kathryn Lance, author of Running for Health and Beauty.
Researchers have explained biochemical and various other changes that make exercise, compare favorably to drugs as a mood-raiser. Physical exertion (努力) such as housework, however, does little. The key is aerobic exercise—running, cycling, walking, swimming or other repetitive and sustained activities that boost the heart rate, increase circulation and improve the body’s utilization of oxygen. Do them for at least 20 minutes a session three to five times a week.
According to the passage, which of the following statements is NOT true?
选项
A、Some scientists have provided people with many tranquilizers.
B、Aerobic exercise can help people better use oxygen.
C、Swimming, walking or running is an efficient cure for a bad mood.
D、Moods can have an influence on people’s emotions.
答案
D
解析
本题是一道判断是非类问题。问按照文章内容,下面哪个说法是不正确的。根据文章第一段,专家们说:情绪是趋于固定的情感,可以持续影响人们的表情,影响时间可长达数小时、几天或几星期。如此说来,如果情绪好,便是件好事;但若遇到悲伤、焦虑、生气或寂寞那便是坏事。因此,我们知道情绪本身就是一种情感,而不是情绪可以影响人的情感。所以,本题的正确答案应是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s1WO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Don’tcallhimjustacollegeprofessor.Internetentrepreneur,TVpersonality,advisortopresidents,andfriendtotherichan
HowtoGetPreservedasaFossil【M1】Unfortunatelythechangesofanyanimalbecomeafossilarenotverygreat,and【M2】the
Justoveradecadeintothe21stcentury,women’sprogresscanbecelebratedacrossarangeoffields.Theyholdthehighestpol
Despitethesuspect’s______tobeinnocent,thereiscompellingevidencethathewasinvolved.
Wehavecometorealizetheneedtoleaveenoughenvironmentalspaceforouroffspring.
Isitpossibletobebothfatandfit--notjustfitenoughtoexercise,butfitenoughtoliveaslongassomeonealotlighter?
Animalsaremorelikeusthanweeverimagined.Theyfeelpain,theyexperiencestress,andtheyshowaffection,excitementand
Whenimaginativementurntheireyestowardsspaceandwonderwhetherlifeexistsinanypartofit,theymaycheerthemselvesb
A、JohnFitzgeraldKennedy.B、JacquelineKennedy.C、DwightEisenhower.D、EdwardDurrellStone.C文中说:建造肯尼迪表演艺术中心的想法始于1958年,艾森豪威尔总统
随机试题
Theyare____ofdifferentpresses(出版社).Nowtheyarehavingameetinginoneofthe____office.
男孩,3岁,低热,稍咳2天,今全身可见水疱疹,诊断为水痘。去年因患肾病住院治疗至今。有关水痘,以下哪项是错误的
混凝土重力坝中横缝的主要作用是()。
自动化仪表分项工程应按仪表类别和()划分。
某项目的基准收益率i0=14%,其净现值NPV=18.8万元。现为了计算其内部收益率,分别用i1=13%,i2=16%,i3=17%进行试算,得出NPV1=33.2万元,NPV2=一6.1万元,NPV3=-10.8万元。则采用内插法求得的最接近精确解的内部
设计市场风险限额体系时应综合考虑的因素包括()。Ⅰ.自身业务性质,规模和复杂程度Ⅱ.内部控制水平Ⅲ.压力测试结果Ⅳ.能够承担的市场风险水平
下列车辆免征车辆购置税的有()。
下列对世界科技革命的说法不成立的是:
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Comparisonandcontrastareoftenused______inadvertisements.
最新回复
(
0
)