首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Motoring Technology 1.2 million road deaths worldwide occur each year, plus a further 50 million injuries. To reduce car cra
Motoring Technology 1.2 million road deaths worldwide occur each year, plus a further 50 million injuries. To reduce car cra
admin
2016-07-17
43
问题
Motoring Technology
1.2 million road deaths worldwide occur each year, plus a further 50 million injuries. To reduce car crash rate, much research now is focused on safety and new fuels—though some electric vehicle and biofuel research aims at going faster.
Travelling at speed has always been dangerous. One advanced area of research in motoring safety is the use of digital in-car assistants. They can ensure you don’t miss important road signs or fall asleep. Most crashes result from human and not mechanical faults.
Some safety developments aim to improve your vision. Radar can spot obstacles in fog, while other technology " sees through" big vehicles blocking your view.
And improvements to seat belts, pedal(脚踏) controls and tyres are making driving smoother and safer. The colour of a car has been found to be linked with safety, as have, les.s surprisingly, size and shape.
But whatever is in the fuel tank, you don’t want a thief in the driving seat and there have been many innovations (创新). Satellite tracking and remote communications can also come into play if you crash, automatically calling for help.
Accidents cause many traffic jams, but there are more subtle interplays between vehicles that can cause jams even on a clear but busy road. Such jams can be analyzed using statistical tools. Robotic drivers could be programmed to make traffic flow smoothly and will perhaps one day be everyone’s personal chauffeur (司机) ,but their latest efforts suggest that won’t be soon.
Which of the following safety developments is NOT mentioned in the passage?
选项
A、Windscreens that can help drivers to improve their vision.
B、Radars that can help drivers to see obstacles in fog.
C、Devices that can help drivers to see through big vehicles.
D、Improvements in seat belts, pedal controls and tyres.
答案
A
解析
选项B和C的内容在文中第三段提到“Radar can spot obstacles in fog,while other technology‘sees through’big vehicles blocking your view”,选项D在第四段中第一句话提到“…improvements to seat belts,pedal controls and tyres are making driving smoother and safer.”只有选项A未被提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s2Gd777K
本试题收录于:
职称英语理工类A级题库职称英语分类
0
职称英语理工类A级
职称英语
相关试题推荐
GeologyandHealthTheimportanceofparticularmetalsinthehumandiethasbeenrealisedwithinthepastfewdecades,and
InternationalTradeSincetheendofWorldWarII,internationaltradehasdevelopeddramatically.Allcountriesinthemo
ChangesinMuseumsMuseumshavechanged.Theyarenolongerplacesthatone“should”visit,theyareplacestoenjoyandl
CollegeSportsintheUSCollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmericanuniversitieshavef
InvestmentandConsumptionInvestmentinthepublicsector,suchaselectricity,irrigation,publicservicesandtransport
Thestudyshowedthatmostofthegirls______.Unhealthyattitudesaboutweight,bodyimageandfoodmay______.
Thestudyshowedthatmostofthegirls______.Whatpercentageofthegirlsconsideredthemselvesoverweight?
NoJetlag(时差反应)AnymoreMostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag(时差反应).Jetlagmakesbusinesstravelersless
Youstartledmewhenyoushouted.
ForjobseekersThereisanewtypeofsmalladvetisementbecomingincreasinglycommoninnews-papersclassifiedcolumns.Itis
随机试题
代谢性碱中毒的代偿中,哪些是恰当的
C形臂的支架结构类型有
房地产经纪信息常常可以重复使用,而且随着信息的累积,将会有新的价值产生,这是指房地产经纪信息的()特征。
某测绘单位拟委托开展测绘航空摄影工作,根据《测绘生产成本费用定额》,影响该项目经费预算的主要因素是()。
背景资料:某路桥公司中标长度为1200m的隧道工程,选派具有注册二级公路工程建造师的甲担任项目经理。在施工过程中质量监督机构对工程实体进行了试验检测,试验检测费由施工单位进行了支付。项目竣工后,竣工验收由批准工程设计文件的地方交通主管部门主持,主
我国原《义务教育法》和新修订的《义务教育法》开始实施的时间分别是()。
国务院向获得国家最高科学技术奖的科学家颁发500万元奖金,该行政行为是()。
法律具有国家强制性,法律的国家强制性表现在()
I’dliketoaskyou________question.
Fears,ingeneral,keepusfromreachingourfullpotential.Fearofsuccessisprobablyoneofthehardestfearstoidentify,a
最新回复
(
0
)