首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
admin
2020-02-11
23
问题
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of his time. He had everything: good looks, success, power, and a lot of money. But he didn’ t have love or friendship because he couldn’ t buy them. All his life he used his money to control everything and everyone around him. In the end, he lost control of everything, even himself.
Howard Hughes was born in 1905 in Houston, Texas. His father started the Hughes Tool Company. He was a workaholic (工作狂) and made a lot of money. He bought everything he wanted. He even gave money to schools so that Howard could get into them. From his father, Howard learned to be a successful but merciless businessman. Hughes’ s mother, Alene also had a big influence on his life. Howard was her only child. She protected him and gave him everything. Unfortunately, Alene had mental problems. She was afraid of germs and diseases. She was obsessed with Howard’ s health, and he became obsessed with it, too.
Alene died when Howard was 16 years old. Two years later his father died. Hughes inherited the Hughes Tool Company. Then he married Ella Rice. He and Ella moved to Los Angeles, California. It was there that Howard Hughes began to become a legend (传奇人物). Hughes began to invest his money in movies. He became an important producer soon after he moved to California. He worked hard, but he also played hard. He became obsessed with power and control. When he couldn’ t get something legally, he gave money to politicians and businessmen so that they would help him. He owned a lot of businesses, including airplane companies, a movie studio(制片厂) , Las Vegas hotels, gold and silver mines, and radio and television stations. Once he bought a television studio so that he could watch movies all night. He also bought a hotel because he wanted to stay in his favorite room for one weekend.
From the passage, we learn what Mr. Hughes lacked in his life was______.
选项
A、education
B、love
C、money
D、good looks
答案
B
解析
根据第一段第四、五句“He had everything:good looks,success,power,and a lot of money.But he didn’t have love or friendship because he couldn’t buy them.”可知,霍华德一生拥有一切:外表俊朗、功成名就,除了权势还有花不完的钱。但他缺少爱,也没有朋友,因为这些仅仅靠钱是买不到的。根据第二段第五句“He even gave money to schools so that Howard could get,into them.”可知,在财富的帮助下,霍华德也获得了良好的教育。综上可知,他缺少的是爱。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s2xC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Itisnecessarythataperson______exerciseseverydayifhewishestobehealthy.
A、Bysmilingtopleaseotherswhentheyneedcare.B、Byrepeatingonebehaviorfamiliartotheirmothers’.C、Bychangingtheenv
A.We’lltryourbesttogetabidfromthebuyers.B.Myofferwasbasedonreasonableprofit,notonwildspeculations.C.We
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecomerecognizedastheleaderofasocialgr
A、Atabank.B、Atarestaurant.C、Atafriend’shouse.D、Atahotel.B
A、Theywillbereplacedbyonlineeducationsoonerorlater.B、Theywillattractfewerkidsasonlineeducationexpands.C、They
WhenLilycamehomeat5p.m.yesterday,hermother______dinnerinthekitchen.
We______atthetopofthemountainnowbutforthisawfulweather.
M:MayIhelpyou?W:Yes.IwanttobuysomeshoestoreplacetheonesI’mwearing.M:【D1】______W:Theyaretooold
M:MayIhelpyou?W:Yes.IwanttobuysomeshoestoreplacetheonesI’mwearing.M:【D1】______W:Theyaretooold
随机试题
从100人中调查对A、B两种2008年北京奥运会吉祥物的设计方案的意见,结果选A方案的人数是全体接受调查人数的3/5;选B方案的比选A方案的多6人,对两个方案都不喜欢的人数比对两个方案都喜欢的人数的1/3多2人,则两个方案都不喜欢的人数是()。
下列病变中,斜位吞钡检查,不形成食管压迹的是
A.多饮、多食、多尿、消瘦B.乏力、纳差、血压低、皮肤色素黑C.蛋白尿、水肿、高脂、低蛋白血症D.怕热多汗、疲乏无力、急躁易怒E.蛋白尿、血尿、高血压
知图5-9所示等直杆的轴力图(图中集中荷载单位为kN,分布荷载单位为kN/m),则该杆相应的荷载为()。
隐框玻璃幕墙玻璃板块制作前对基材进行的清洁工作,符合“两次擦”工艺要求的是()。
会计核算上,企业将融资租入的设备计入固定资产,体现了()原则。
观察法是学校教育中常用的研究方法。以观察者是否参与被观察对象的活动为标准,可以将观察法分为()。
要搞好接待工作,沟通好党群、政群的关系,信访接待人员一定要()。
中央电视台举办的“年度感动中国十大人物评选活动”的颁奖辞中有这样一句话:“这个风一样的年轻人,他不断超越,永不言败,代表着一个正在加速的民族。他身披国旗,一跃站在世界面前。”这段文字中“风一样的年轻人”是一个极致的比喻,它主要用于说明()。
司法工作人员帮助在押犯脱逃的,一律成立私放在押人员罪,请对这一说法进行辨析。
最新回复
(
0
)