首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
First of course, it is plain that in the year 2010 everyone will have at his elbow several times more mechanical energy than he
First of course, it is plain that in the year 2010 everyone will have at his elbow several times more mechanical energy than he
admin
2012-07-17
53
问题
First of course, it is plain that in the year 2010 everyone will have at his elbow several times more mechanical energy than he has today.
Second, there will be advances in biological knowledge as far-reaching as those that have been made in physics. We are only beginning to learn that we can control our biological environment as well as our physical one. Starvation has been prophesied twice to a growing world population: by Malthus about 1800, by Crookes about 1900. It was headed off the first time by taking agriculture to America and the second time by using the new fertilizers. In the year 2010 starvation will be headed off by the control of the diseases and the heredity (遗传性) of plants and animals—by shaping our own biological environment.
And third, I come back to the haunting theme of automation. The most common species in the factory today is the man who works or minds a simple machine—the operator. By the year 2010, he will be as extinct as the hand-loom weaver and the dodo. The repetitive tasks of industry will be taken over by the machines, as the heavy tasks were taken over long ago; and the mental tedium (疲劳, 沉闷) will go the way of physical exhaustion. Today we still distinguish, even among repetitive jobs, between the skilled and the unskilled, but in the year 2010 all repetition will be unskilled. We simply waste our time if we oppose this change, it is as inevitable as the year 2010 itself.
People in the year 2010 will______.
选项
A、have more machines at their disposal
B、starve
C、never work
D、have fewer machines at their disposal
答案
A
解析
本题为细节题。文中第一段中说:“……在2010年每个人随意使用的机械能要比今天多好几倍。”A“有更多的机器供人们任意使用”与文中内容接近。故选项A正确。其余三个选项均不符合文中内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s6XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
CountrieswithintheEuropeanCommunitygrantcertaincommercial______toeachother.
ThegreatAmericanscientistEdisonhadaremarkable______forinventingnewthings.
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
Wright,acomputerscientist,isplottinganexperimentwithahumanoidrobotcalledNao.Heandhiscolleaguesplantointroduc
Wright,acomputerscientist,isplottinganexperimentwithahumanoidrobotcalledNao.Heandhiscolleaguesplantointroduc
ThefirsteditionofThomasKuhn’s"TheStructureofScientificRevolutions"appearedin1962.【T1】Hisvisionrevolutionizedthe
Wewillalsoseea______increaseinthenumberoftelevisionsperhousehold,assmallTVdisplaysareaddedtoclocks,coffeema
Justsevenyearsago,theJarvik-7artificialheartwasbeingcheeredasthemodelofhumancreativeness.ThesightofBarneyCl
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurposes.Theyaremadefrom【C1】______ofmaterials,suchas
随机试题
某学校初中二年级五班的物理老师要求学生两人一组制作一份物理课件。小曾与小张自愿组合,他们制作完成的第一章后三节内容见文档“第3—5节.pptx”,前两节内容存放在文本文件“第l一2节.pptx”中。小张需要按下列要求完成课件的整合制作:在“物理课件.p
下列楼梯中,哪几种是按照楼梯的平面形式分类的()。
可使审计人员获取实物证据的审计程序有()。
证券市场的有效性包含两方面的要求,即( )。
按照《汽车货物运价规则》,轻泡货每立方米折算为()kg。
沙漠里真有魔鬼吗?在那时人们的知识水平看起来,确像是有魔鬼在作怪。但人们在掌握了自然规律以后,便可把海市蜃楼这种________的现象说清楚。填入划横线部分最恰当的一项是:
某疗养院同一个房间的四位病友,把他们的年龄(均为整数)两两相加得到6个不同的数,已知其中5个数为:99,113,125,130,144,四人中年龄最大者与年龄最小者岁数之和为()岁。
步骤1在[审阅]选项卡[更改]组中单击[保护工作表]按钮,输入密码,如图5—17所示。[*]步骤2单击[确定]按钮,确认输入密码→单击[确认]按钮,如图5—18所示。[*]步骤3单击[Office]按钮→[保存]命令。本题考查的
有如下命令序列:STORE"456"tOXSTORE"123"+XTOYSTORETRIM(Y-"789")TOZ执行上述命令之后,z的值是______。
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewithhunger.Tomaketomorrowalittlebetter,Feedin
最新回复
(
0
)