首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Whether he could find a better job in Spain. B、Whether he could quit the job he did not like. C、Whether he could become a doct
A、Whether he could find a better job in Spain. B、Whether he could quit the job he did not like. C、Whether he could become a doct
admin
2010-09-10
54
问题
Ought you to give other people advice about how to live their lives? I don’t know. But sometimes it is possible to give good advice.
When t was young, a stranger came to my house; a small man with shabby clothes and a round red face. He told me he was working in a small hospital but didn’t like his job there. He asked whether there would be any opportunities for an English doctor in Spain. I warned him that Spain was not always the Spain of grand opera, but that be might earn enough to keep body and soul together. He must decide for himself. He left me and I soon forgot him. Some years later I happened to be in Valencia. Feeling rather unwell, I asked the hotel porter if there was an English- speaking doctor in the town. He gave me an address.
When I reached the house, a small cheerful looking man met me. He was the English speaking doctor and invited me in. After he had examined me and told me what to do, I asked what his fee was.
He shook his head. "There’s no fee. Don’t you recognize me? I was wondering whether I’d ever have a chance to thank you for what you’ve done. You told me I might earn enough money to keep body and soul together and I haven’t done much more than that. I shall never be rich, but that doesn’t matter at all. I’m happy, I enjoy my job, and I wouldn’t exchange it for anything else in the world."
选项
A、Whether he could find a better job in Spain.
B、Whether he could quit the job he did not like.
C、Whether he could become a doctor in England.
D、Whether there would be any opportunity to be rich.
答案
A
解析
细节题。文中说那位英国医生问他在西班牙英国医生是否有发展机会,从文章说他在一家小医院上班,但是不喜欢他的工作可以得知他是想找一份更好的工作,故A项为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s887777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、At10o’clock.B、At12o’clock.C、At14:30.D、Itisnotmentioned.A根据女士说的话Iwasherebytenthismorning可得知她的上班时间。
EmployersandcareerexpertsseeagrowingprobleminAmericansociety--a(n)【C1】______ofcollegegraduates,manyburdenedwitht
A、On5June.B、On20March.C、On15July.D、On26April.A信息明示题。本题关键句为“WorldEnvironmentDay,commemoratedeachyearon5June”,世
A、Sellhisboots.B、Buysomebooks.C、Buyapairofboots.D、Wearhisboots.D对话中,女士告诉男士说收音机预报今天有雪,并建议他穿靴子;男士回答说自己正有此计划,故而可知男士可能
Beforeinvestingincommonstocks,oneshouldbeawareofboththeiradvantagesanddisadvantages.Oneadvantageistheirhighp
A、Shedidn’tlikethestyle.B、Thecoatdidn’tfither.C、Shecouldn’taffordit.D、Thefabricfeltuncomfortable.B对话中女士说要是有她穿的
A、Lindadidn’tlikeit.B、Billlosthisarmandleginordertogetthering.C、Theringwasveryexpensive.D、Billwasinjured.
A、Travelingbybusorcar.B、Livinginanexpensiveway.C、Enjoyingcitylife.D、Findingplacestolivein.C事实细节题。作者在第二段中指出“...
A、Amanwhostolehamburger.B、Amanwhomadehamburger.C、Athief.D、Anewspaperreporter.C
随机试题
签名、印鉴、日期属实公证应重点审查的内容。
慢性肾盂肾炎不同于慢性硬化性肾小球肾炎的病变是
A.心肝血虚证B.肝肾阴虚证C.肺肾阴虚证D.心脾两虚证E.肝脾不调证
一北方住宅建筑,外墙采用2砖墙,内抹灰(δ=20mm)。已知其内抹灰的导热系数λ=0.89W/(m.K),砖墙的导热系数λ=0.84W/(m.K)。则该墙的传热系数为()。
通过财产清查,可以确定各项财产的实存数,查明账账不符的原因,保证会计资料的真实性与完整性。 ( )
某外商投资企业2004年取得利润总额为5000万元,其中营业外收支和投资收益项目已列收支为:通过民政部门向灾区捐赠款物价值100万元,直接资助当地某高校研究开发经费60万元,国债利息收入20万元,国债转让收益50万元。根据外商投资企业和外国企业所得税法
根据以下资料回答下列问题。2005年全国1%人口抽样调查数据显示,至2005年11月1日零时全国31个省、自治区、直辖市和现役军人的总人口为。130628万人,比2000年11月1日零时第五次全国人口普查的总人数增加了4045万人,增长3.2%;年平均增
现在的“吃文化”,蕴含着与维持生命、满足生存需求无关的太多太多的意义。“吃”在许多时候、许多场合,不是目的,而是手段。在日渐变味的“吃文化”里,饭局变成一个社会身份认同体系,透过饭局,可以看出人与人之间的经济关联、社会关系和交际规则。“醉翁之意不在酒”,“
20世纪70年代美苏在战略核武器问题上达成协议,这说明()①美国拥有战略优势②美国对外战略进行了重大调整③苏美在战略核武器上的竞争重点发生转移④苏联经济已不堪军备竞赛的重负
WhenIwasalittlegirl,everytimemydadwasrepairingsomething,he【K1】______askmetoholdthehammer,andmeanwhile,have
最新回复
(
0
)