首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Underground tickets are available at all underground stations. Ticket prices for the underground vary according to the distance
Underground tickets are available at all underground stations. Ticket prices for the underground vary according to the distance
admin
2022-09-14
52
问题
Underground tickets are available at all underground stations. Ticket prices for the underground vary according to the distance you travel. The network is divided into five zones: a central zone and four outer zones. Generally, the more zones you travel through, the higher your fare will be. You must buy your ticket before you start your journey, from a ticket office or machine. Keep your ticket for inspection and collection at your destination.
The easiest and most economical way to travel around London is with a travel card. This gives you the freedom of London’s trains, tubes, and buses in whichever zones you choose. It’s perfect for visitors because one ticket combines travel on the trains of Network Southeast with the underground, Dockland Light railway and most of London buses. It’s more convenient than buying separate tickets for each journey. Travel cards are available from any train or tube station.
Travel card season tickets include seven-day, monthly and annual tickets. This is the modern, convenient and flexible ticket for your journey. For travel card season tickets, please bring a passport-size photograph with you.
Where will the underground tickets be collected?
They will be collected________.
选项
答案
at the destination
解析
由线索词collated定位到第一段最后一句。该句中作者提到,要保管好自己的地铁票以备途中检查,而且到目的地后,票还要被收回去。因此可知答案为at the destination。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s8SK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
IthinkFrenchgrammarismuch(difficult)______tolearnthanEnglishgrammar.
Ittookthreemonthsforthetwocompaniestoreachan(agree)______.
WelcometotheFranklinBusinessInstituteE244ConversationalEnglishclass.Theobjectofthiscourseistolearnhowtoconve
Ahouseisthemostexpensivethingmostpeoplewilleverbuy.Veryfewpeoplehaveenoughmoneyoftheirowntobuyahome,so
A、Strangers.B、Colleagues.C、Interviewerandinterviewees.D、Classmates.D此题的关键是女士回答中的“sincewegraduated”,表明他们以前应该是同学,故选D。
Hecan’tbeagoodteacherbecausehehasno(patient)______withchildren.
Friendshipisbothasourceof【B1】andgoodhealth.Peoplewhohaveclosefriendsnaturallyenjoytheircompany.Theemotionalbe
Thewayweseethingsismorecomplicated(复杂的)thanweimagine.Oureyesgiveusinformationallthetime.Butourbrainsdecide
NoticeOverthepastmonththePersonnelOfficehasreceivednumerouscallsabouttheapprovalprocessforusingthenew"fl
A—Advance-DeclineTheoryB—BearMarketC—Blue-ChipStocksD—ClosingTransactionE—DateofRecord
随机试题
审美意象是用来表达某种抽象的观念或者哲理的艺术形象,它是艺术家在构思过程中,将自己的审美情感、审美认识与客观的事物相融合,并以一定的艺术表达方式呈现出来的内心视像。根据上述定义,下列不属于审美意象的是:
正循环压井结束前只有进出口密度差小于()时方可停泵。
对心、脑组织毒性最低的对比剂是
患者小便短赤带血,头晕目眩,神疲,颧红潮热,腰腿酸软,舌质红,脉细数。其治疗宜选用患者小便热赤,其血鲜红,心烦口渴,面赤口疮,夜寐不安,舌尖红,脉数。其治疗宜选用
对建设工程项目结构主要部位(如桩基、基础、主体结构)除了常规检查外,在分部工程验收时进行监督,即建设单位将施工、设计、监理、建设方分别签字的质量验收证明在验收后()内报监督机构备案。
大型群众性活动消防安全保卫工作领导小组组长应由()担任。
回路内应装设断路器、熔断器之类的过电流防护电器来防范电气过载引起的灾害。下列不符合防护电器设置参数的是()。
根据联合国《儿童权利公约》,缔约国为使儿童有权享有可达到的最高标准的健康,采取的措施不包括()。
读下图,完成下列问题。图示区域的自然地理特征有()。①降水稀少,光照充足②冻土广泛,土壤贫瘠③植被稀少,沙漠广布④河网密布,地表水高
有两个关系R和T如下:则由关系R得到关系T的操作是()。
最新回复
(
0
)