首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Everyone loves to eat! People in every country enjoy this activity. There are so many different kinds of food in the world—Chine
Everyone loves to eat! People in every country enjoy this activity. There are so many different kinds of food in the world—Chine
admin
2019-03-28
37
问题
Everyone loves to eat! People in every country enjoy this activity. There are so many different kinds of food in the world—Chinese food, Italian food, South American food, Indian food, and many others. It’ s fun to eat and compare different types of cuisine. Italian food is sometimes very spicy, but South American food is usually much spicier. Indian food can be the spiciest of all— sometimes it’s so hot that it can make your mouth burn! But that’ s okay because then you can drink some good Italian or French wine to reduce the burning.
Some wonderful food comes from the Eastern countries. Chinese food is popular in many parts of the world. Lots of people love Chinese-style vegetables because they are so crispy. Because Chinese-style vegetables are usually cooked for a much shorter time, they are crispier than American-style vegetables. In fact, they are probably the crispiest cooked vegetables you can find.
Some people don’ t like American-style food. They think it is often less tasty and sometimes less nutritious than food in other countries. Americans spend nearly half their food dollars on meals away from home. They eat more "fast food" , such as hamburgers, hot dogs, pizzas, canned and frozen food, for fast food takes a short time to prepare. Often, Americans feel they are too busy to spend a lot of time cooking. It’ s easier to pick up a pack of fried chicken on the way home from work or take the family out for pizzas or burgers than to start opening cans or heating up frozen dinners after a long, hard day.
Of course, in some other countries, like France, cooking is still an "art form" : people believe that French cuisine is the best in the world. Certainly, each person has a different opinion about which country has the tastiest food. But people in many places agree that French food is the most delicious and the best prepared.
Which of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、Chinese-style vegetables are often cooked for a short time.
B、American food is often believed to be less tasty.
C、Everyone in the world dislikes Indian food.
D、People have different opinions about French cuisine.
答案
C
解析
根据第二段第四句“Because Chinese-style vegetables are usually cooked for a much shorter time…”可知,A项正确;根据第三段第二句“They think it is often less tasty and sometimes less nutritious than food in other countries.”可知,B项正确;根据最后一段第二句“Certainly,each person has a different opinion about which country has the tastiest food.”可知,关于哪个国家的食物最美味,人们有不同的看法,因此人们会对法国食物有不同的观点,所以D项正确;文章中并没有提及世界上所有人都不喜欢印度食物,因此C项表述错误。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s9JC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Rumoristhemost【C1】______wayofspreadingstories—bypassingthemonfrommouth【C2】______mouth.Butcivilizedcountriesinn
People’sattitudes【C1】______gift-givingmay【C2】______fromcountrytocountry,【C3】______thedesiretoconveyafeelingoffrie
Weshouldfacebravelyanydifficultieswemeetwith,otherwisewecannotmakegreaterprogress.
It’srainingheavily.I’dratheryou______tomeetme.
Ihadjustfinishedmyhousework______Iheardcriesforfirstaidtheotherday.
A、ShereaditselectivelyB、ShewentoveritchapterbychapterC、ShereaditslowlyD、Shefinisheditatastretch.A
A、Itisaroutineoffer.B、Itisnewonthemenu.C、Itisquitehealthy.D、Itisagoodbargain.A
Theygotoworkeveryday______SaturdayandSunday.Thosedaysareholidays.
Thetalltree,______leavesaredarkerthanthoseoftheothertwo,wasplantedwhenmygrandpawasyoung.
Thetalltree,______leavesaredarkerthanthoseoftheothertwo,wasplantedwhenmygrandpawasyoung.
随机试题
阅读梁实秋的《谈时间》中的一段文字,回答问题。时光不断地在流转,任谁也不能攀住它停留片刻。“逝者如斯夫,不舍昼夜!”我们每天撕一张日历,日历越来越薄,快要撕完的时候便不免矍然以惊,惊的是又临岁晚,假使我们把几十册日历装为合订本,那便象征我们的全部
不属于免疫耐受机制的是()
麻醉药品和第一类精神药品的使用单位必须采取的措施包括()。
环境管理应该从()方面提出要求。
管理层股东是指控制( )或以上的投票权,并能对管理层作出指令或发挥影响力的股东。
图5是某雌性生物正在进行分裂的细胞示意图,下列叙述不正确的是()。
简述马斯洛的需要层次理论。
莫扎特既不知道什么是暴力,也不知道什么叫做惶惑和______,他不像贝多芬那样,对于“为什么”这个永久的问题,在音乐中寻找答案;他不想_______人生的谜。填入画横线部分最恰当的一项是()。
Doyouknowwhataresolutionis?It’sapromise.Mostpromisesaremade【C1】______otherpeople("Mom,IpromiseI’lltidymyr
Choosethecorrectletter,A,BorC.Whatissuggestedfromthereports?
最新回复
(
0
)