首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The economy of the United States after 1952 was the economy of a well-fed, almost fully employed people. Despite occasional alar
The economy of the United States after 1952 was the economy of a well-fed, almost fully employed people. Despite occasional alar
admin
2012-07-17
50
问题
The economy of the United States after 1952 was the economy of a well-fed, almost fully employed people. Despite occasional alarms, the country escaped any postwar depression and lived in a state of boom. An economic survey of the year 1955, a typical year of the 1950’s, may be typical as illustrating the rapid economic growth of the decade. The national output was valued at 10 percent above that of 1954 (1955 output was estimated at 392 billion dollars). The production of manufacturers was about 40 percent more than it had averaged in the years immediately following World War II. The country’s business spent about 30 billion dollars for new factories and machinery. National income available for spending was almost a third greater than it had been in 1950. Consumers spent about 256 billion dollars; that is about 700 million dollars a day, or about twenty-five million dollars every hour, all around the clock. Sixty-five million people held jobs and only a little more than two million wanted jobs but could not find them. Only agriculture complained that it was not sharing in the boom. To some observers this was an ominous (不祥 的, 恶兆的) echo of the mid-1920’s. As farmers’ share of their products declined, marketing costs rose. But there were, among the observers of the national economy, a few who were not as confident as the majority. Those few seemed to fear that the boom could not last long and would eventually lead to the opposite—depression.
It can be inferred from the passage that most people in the United States in 1955 viewed the national economy with an air of______.
选项
A、suspicion
B、disappointment
C、confusion
D、confidence
答案
D
解析
本题是一道根据具体细节推断题。问我们可以从文章中推断出美国1955年时大多数人是用什么样的心态来看待其国民经济的。根据文章最后一句话,在那些国民经济评论家当中,有些人并不像大多数人那样充满信心,他们似乎担心这种繁荣不会持久,而终究会向其反面萧条转化。因此,本题的正确答案应是D“自信的心态”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/s9XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Theamazingsuccessofhumansasa【C1】______istheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhasled,amongoth
Theamazingsuccessofhumansasa【C1】______istheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhasled,amongoth
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
Davidlikescountrylifeandhasdecidedto______fanning.
Consumersdeprivedoftheinformationandadvicetheyneededwerequitesimply______everycheatinthemarketplace.
Fearisthemostdestructiveforceintheworld,forit______motivationandcreativity.
Theyareunnecessarybutwantingthemseemstobepartofhumannature.Cosmeticsareanypreparationappliedexternallytothe
Wemadeplansforavisit,but______difficultieswithcarpreventedit.
IntheUnitedStatesitisnotcustomarytotelephonesomeoneveryearlyinthemorning.Ifyoutelephonehimearlyintheday,
Savages,publishedintheU.S.,CanadaandEnglandlastfallandsoontobereleasedinEurope,isthestoryhowHuaoranihavef
随机试题
被告人严昌华(男,43岁)于1963年5月在部队服役期间,因违反军纪曾受到连队指导员赵刚的批评后,对赵不满;趁赵不备,将其“五一”式手枪1支及子弹20发偷走。同年10月,严借探亲之机将枪弹带回家中,交给母亲隐藏。1964年11月转业后,就将枪弹从母亲处取来
电渣压力焊焊接,以每一楼层或施工区段中300个同级别钢筋接头为一批,不足300个时仍为一批,每批随机切取3个拉伸试件。()
影响公司流动比率的主要因素有()。
一般资料:求助者,女性,32岁,大学教师。案例介绍:求助者与丈夫是大学同学,双方感情很好。一年前,求助者生下女儿,母亲过来照顾,一家人其乐融融。半年前,单位评定职称,求助者因为休产假,在工作量和科研成果方面与同事相比又没有优势,没有评上副教授。求助者觉得
下列不属于文学作品由“第一文本”转化为“第二文本”并由现实的读者实现文学接受的过程的一项是()。
简述计划与控制的关系。
Researchershaveshownthatnoisecanadverselyaffecthumaninbothphysiologicalandpsychologicalways.Hearinglossesinpar
根据法律规定,有权提名国务院总理人选的是()
A、Itisaplasticcard.B、Peoplecanlendittoothers.C、Itcancarry-alineofcreditrangingfromseveralhundredtoseveral
Readthearticlebelowaboutabookletpublishedbyabank.Foreachquestion31-40,writeonewordinCAPITALLETTERSonyourA
最新回复
(
0
)