首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、People in their childhood. B、People in their 20s. C、People in their 30s. D、People in their 40s and 50s. B本题设题点在对话问答处。根据句(5)可知,
A、People in their childhood. B、People in their 20s. C、People in their 30s. D、People in their 40s and 50s. B本题设题点在对话问答处。根据句(5)可知,
admin
2017-03-20
44
问题
Interviewer(M) Miriam Nelson(W)
Now, listen to Part One of the interview.
M: This morning on Today’s Health, we are going to pump yon up. You know, working out is obviously good for your body, but this week’s Newsweek Magazine reports(1 - 1)there is new evidence it can boost your brainpower and fight disease as well.(2- 1)Miriam Nelson is an associate professor at the Friedman School of Nutrition at Tufts University. Miriam, nice to see you, how are you doing?
W: Very well. Thanks for having me.
M: So, we are talking about rigorous, aerobic exercise, clearly good for your body. Explain to me in layman’s terms if you can now, about(2 - 2)this new research that says it can also help your brain grow new nerve cells.
W: That’s right.(1 - 2)What we’ve known for years is that individuals who are physically active have reduced risk of getting Alzheimer’s disease. We’ve also known that people with mild cognitive impairment also have improved function with exercise. There’s some very new research just coming out, which is very exciting. And what is seen is it’s taken 11 individuals, and put them on a about 3 or 4 months course of aerobic exercise—4 days a week, an hour. And what they’ve seen through MRI Scan is people are actually growing new nerve cells.
M:(2 - 3)And more new nerve cells mean what to me is someone in my age group.
W:(2-4)Yeah, my age group, too.
M: OK, our age group too, right.
W: What we are seeing is that the new nerve cells are growing. They’re increasing a web and they’re weaved and connecting. It’s all the interconnections of the nerve cells.(3)When you get those connections, your brain functions better, primarily this is in the executive functioning part of the brain. We are looking at multi-tasking, memory, problem solving, name recognition—lot of things that start to decline as we get older.
M: I am sure a lot of people watching this right now, Miriam Nelson. Can I make up for lost time? I don’t have a history of exercising throughout my life.(2-5/4- I)Now in 45, 50 years old, if I start exercising now, do I make a difference?
W:(4- 2)Well, certainly.(4-3/5)The data we show right now is exercising in your 40s and 50s. Hopefully we want to start a little bit earlier, but in your 30s, 40s and 50s, it will make a difference for reducing the risk of getting Alzheimer as you get older. And there’s even newer research with children that is also very exciting.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. Which of the following functions about working out is not found by researchers?
2. Which of the following statements about Miriam Nelson is INCORRECT?
3. What are interconnections of the nerve cells in the brain primarily beneficial for?
4. What’s Miriam’s attitude towards the interview’s idea about starting working out now?
5. Which of the following people are NOT mentioned as to the brain power boosting?
选项
A、People in their childhood.
B、People in their 20s.
C、People in their 30s.
D、People in their 40s and 50s.
答案
B
解析
本题设题点在对话问答处。根据句(5)可知,运动不仅对四五十岁的人有好处,对三十至五十来岁的人减少老年痴呆症的患病几率、增加脑细胞连接都有帮助,而新的研究显示,运动对孩子也有比较积极的影响,但没有提及二十来岁的成年人,因此[B]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sCzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Inourtimeitisbroadlytruethatpoliticalwritingisbadwriting.Whereitisnottrue,itwillgenerallybefoundthatthe
InAmerica,peoplebornintheperiodfrom1946to1964wereconsideredas
______wasbetweenHouseofLancasterandHouseofYorkandresultedintheHouseofTudors.
Language-basedlearningdisabilitiesareproblemswithage-appropriatereading,spelling,and/orwriting.Thisdisorderisnot
Languageacquisitionisoneofthecentraltopicsincognitivescience.Everytheoryofcognitionhastriedtoexplainit.Poss
Languageacquisitionisoneofthecentraltopicsincognitivescience.Everytheoryofcognitionhastriedtoexplainit.Poss
笼里养着两只母鸡,一只爱唱,另一只喜静。主人根据母鸡下蛋之后报唱的现象,以为所有的蛋都是那只唱鸡产的,因此很偏爱它,捉的蟑螂也专喂给它吃。但日子一久,秘密揭穿了,原来那只唱鸡下蛋很少,而不叫的那只却一天一个,且蛋刚落地就一声不响地离开鸡窝,由那只唱鸡站在蛋
A、946.B、906.C、360.D、40.B本题设题点在数字处。根据句(3一1)可知,目前全世界有946位亿万富翁,故排除[A];根据句(3—2)可知,全世界的女性亿万富翁大约只有40人,因此全世界的男亿万富翁应该是906人,所以[B]为答案。
随机试题
良好的激励就是要去激发人的()
世界近代史上第一部成文宪法是()。
肺癌放射治疗的不良反应和并发症有
双胍类降血糖作用机制是
某法院推行办案责任制后,直接由独任法官、合议庭裁判的案件比例达到99.9%,提交审委会讨论的案件仅占0.1%。对此,下列说法正确的是:(2017年卷一87题)
根据《民法典》第三编合同,合同无效的情形包括()。
Inthefollowingarticle,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelistA-G
下列关于宽带城域网技术的描述中,错误的是()。
A、signalhisreservationsaboutthewaythesetermshavebeenusedtodefinegeographythroughhumancategoriesB、drawattention
Whenreadingamagazine,mostpeopleskimitfirst,readingaparagraphortwo.Ifthefirstfewparagraphsholdtheirinterest,
最新回复
(
0
)