首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、For the sake of high grades. B、For passing given examinations. C、For the good of gaining knowledge. D、For the completion of re
A、For the sake of high grades. B、For passing given examinations. C、For the good of gaining knowledge. D、For the completion of re
admin
2010-09-10
51
问题
Many teachers believe that the responsibility for learning lies with the student. If a longreading assignment is given, instructors expect students to be familiar with the information in the reading even if they do not discuss it in class or on a given examination. (Courses are not designed merely for the students to pass exams, ) The ideal student is considered to be one who is motivated to learn for the sake of learning, not the one interested only in getting high grades. Grade-conscious students may be frustrated with teachers who do not believe it is necessary to grade every assignment. Sometimes home work is returned with brief written comments but without a grade.
When research is assigned, the professor expects the students to take the initiative and to complete the assignment with minimal guidance. Professors expect students, particularly graduate students, to be able to exhaust the reference sources in the library.
Professors will help students who need it, but prefer that their students do not be overly dependent on them. The time that a professor can spend with a student outside of class is limited. If a student had problems with classroom work, the student should either approach a professor during office hours or make an appointment.
选项
A、For the sake of high grades.
B、For passing given examinations.
C、For the good of gaining knowledge.
D、For the completion of required assignments.
答案
C
解析
细节题。原文中有这么一句:The ideal student is considered to be one who is motivated to learn for the sake of learning,选项C正是此句的同义转述, for the sake of与选项中的for同义,意为“为了,因为”, learning与gaining knowledge同义。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sD87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Therearemanyimportantyetordinaryissuesinourlife.Peoplejustneglectthembecausetheyaresocommon.Forexample,many
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
Anothercommontypeofreasoningisthesearchforcausesandresults.Wewanttoknowwhethercigarettesreallydocauselungc
Asresearcherslearnmoreabouthowchildren’sintelligencedevelops,theyareincreasinglysurprisedbythepowerofparents.T
Whentwopeoplearetalkingtoeachother,theytendtostandaspecificdistanceapart.Eachpersonhasan【B1】______boundaryar
A、EconomicconditionsarebetterinBritainthaninotherEuropeancountries.B、Britainwon’taccepteurosuntilthereareenoug
A、Children.B、Family.C、Parents.D、ASPCA.C细节题。说话者认为父母才是最应该对小狗负责的人。从这句话中就可以看出来:theparentsaretheoneswhoarereallyresponsi
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,someevenuseful.Didyouknowthattheaveragestud
AsFordMotor’sboardofdirectorsgatheredtoholditsquarterlymeetingThursday,speculationwasgrowingthattheworld’sNo.
A、Itcanhelpcatchstolencars.B、Itcanpackagefood.C、Itmakescarsrunfaster.D、Itgivesinformationtothedrivers.A短文中提
随机试题
与一般烧伤相比,化学烧伤的特点在于
在线摄影中,将滤线栅置于胶片与肢体之间,焦点到滤线栅的距离与滤线栅焦距相等,并使X线中心线对准滤线栅中心线。使用滤线栅摄影时,冲洗后的照片有的中心有密度而两侧无密度,有的一边高密度,一边低密度。下列叙述错误的是
与常染色体隐性遗传有关的慢性黏膜皮肤念珠菌病是
肝素抗凝的主要作用机制是
财务风险是指()带来的风险。
下列关于Word文档打印的描述,正确的是()。
全国人大代表按照()组成代表团。
新民主主义革命理论是应近代中国革命的现实需要而生的,其原因是
人体每天都需要多种植物性食品,蔬菜、水果中含有人体所需的各种植物营养素。科学家们经过研究发现,人每天要食用十种以上的植物,才能有效地强化身体的免疫力,促进人体的健康。之所以需要多种植物食品,是因为没有哪一种植物食品能够满足人体所有的营养需求。比如说,不是一
Madewithwildsementrichosanthis(—食品名)growingintheremotemountainsatthesouthbankofTaihuLake,theproducthasfragra
最新回复
(
0
)