首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Time spent in a bookshop can be most enjoyable, whether you are a book-lover or merely you are there to buy a book as a present.
Time spent in a bookshop can be most enjoyable, whether you are a book-lover or merely you are there to buy a book as a present.
admin
2013-01-20
44
问题
Time spent in a bookshop can be most enjoyable, whether you are a book-lover or merely you are there to buy a book as a present. You may even have entered the shop just to find shelter from a sudden shower. Whatever the reason, you can soon become totally unaware of your surroundings. The desire to pick up a book with an attractive "dust- jacket" is irresistible, although this method of selection ought not to be followed, as you might end up with a rather dull book. You soon become engrossed in some book or other, and usually it is only much later that you realize you have spent far too much time there and must dash off to keep some forgotten appointment without buying a book, of course.
This opportunity to escape the realities of everyday life is, I think, the main attraction of a bookshop. There are not many places where it is possible to do this. A music shop is very much like a bookshop. You can wander round such places to your heart’s content. If it is a good shop, no assistant will approach you with inevitable greeting: "Can I help you, sir?" You needn’t buy anything you don’t want. In a bookshop an assistant should remain in the background until you have finished browsing. Then, and only then, are his services necessary. Of course you may want to find out where a particular section is, but when he has led you there, the assistant should retire carefully and look as if he is not interested in selling a single book.
You have to be careful not to be attracted by the variety of books in a bookshop. It is very easy to enter the shop looking for a book on ancient coins and to come out carrying a copy of the latest best-selling novel and perhaps a book about brass-rubbing--something that had only vaguely interested you up until then. This volume on the subject, however, happened to be so well illustrated and the part of the text you read proved so interesting that you just had to buy it. This sort of thing can be very dangerous. Apart from running up a huge account, you can waste a great deal of time wandering from section to section.
According to the passage, what will happen when one is in a good bookshop?
选项
A、Nobody will take notice of you.
B、You will feel as if you were in a music shop.
C、You will find yourself undisturbed and satisfied with your own browsing.
D、The assistant will follow you wherever you are and recommend good books to you.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sHu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Gesturesarethesilentlanguageofeveryculture.Itisimportanttoknowthebodylanguageofeverycountry,orwemaybe【B1】
RaisingWiseConsumersAlmostanyonewithaprofitmotiveismarketingtoinnocents.Helpyourkidsunderstandit’sOKnott
Whyareworkerspronetosendingeachotherpicturesoflovelyanimalsorviralvideosthatprovokechokedgigglesinsmallbedr
Forthepasttwoyears,Ihavebeenworkingonstudents’evaluationofclassroomteaching.Ihavekeptarecordofinformalconv
A、ItkeepsreadersawayfromthePC.B、Ithelpsalotwithenvironmentprotection.C、Itcostslessthanbuyingtraditionalnewsp
ThanksgivingisAmerica’snationalholidayforgivingthankstoGod.ThanksgivingDayhasaspecial【S1】______forAmericansbecau
Noonelikestomakemistakes.Butanewstudysaysorganizationslearnmorefromtheirfailuresthantheirsuccesses,andkeep
A、Trytomodifyit.B、Criticizeitdirectly.C、Don’tjudgeit.D、Shootitdown.C细节辨认题。文中提到当同事在会议上提出一个糟糕的观点时,你不应该去评论,应该让其他人,最好是上
A、Youneedmuchpracticetoreachperfection.B、Youmuststartlearningatyourearlyyears.C、Youcan’texpecttobethebest.
A、Tofindoutwhetherthereisasaleincertainfood.B、Tofindoutwhatfoodislessexpensive.C、Tofindthefoodyouneed.D
随机试题
男性,28岁。汽车司机。前胸撞于方向盘上。伤后约1小时。查体:意识清.脉搏130次/分。奇脉(+),血压12/10.7kPa(90/80mmHg),呼吸32次/分,颈静脉怒张,心浊音界扩大。心音弱.两肺呼吸音正常。诊断最大可能性是
每次月经总量一般为分娩时的出血量一般为
女,28岁,已婚。平时月经尚规则,现停经50天。停经32天尿乳胶凝集抑制试验阴性,第33天,肌内注射黄体酮5天,停药后无撤退性出血,基础体温维持在37℃左右,已近5周。下列哪种诊断最可能
患者,男性,40岁,诊断慢性肾炎3年,一直病情稳定,并可参加工作。近一个月来,工作较为繁忙,出现头痛、头晕的表现,夜间睡眠较差。为治疗来院就诊,入院查体发现血压160/100mmHg,双侧眼睑轻度水肿,余(一),诊断为慢性肾炎急性发作。目前,责任护士对其的
()安全装置的作用是,在操作到危险点之前,自动使机器停止或反向运动。
质量事故的处理依据应当包括()。
在沥青表面处治施工时,由于沥青表处具有路面薄、造价低、施工简便、行车性能好等优点,其应适用于()公路的沥青面层。
文言文总结课上,教师给学生讲完了词类活用的知识后,出了一些练习题让学生对文言文句子中加下划线的字法进行判断,下列判断正确的是()。
2013年12月,“嫦娥三号”成功落月标志着中国正式成为世界第三个登月国。以下说法不正确的是()。
某地有一些无经济来源的孤寡残幼,政府关心并对他们提供基本生活保障.这种情况属于:
最新回复
(
0
)