首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Gallery News New picture The Gallery (美术馆) now has a fine still life by the Dutch 18th century painter Jan van Os. This la
Gallery News New picture The Gallery (美术馆) now has a fine still life by the Dutch 18th century painter Jan van Os. This la
admin
2008-12-25
36
问题
Gallery News
New picture
The Gallery (美术馆) now has a fine still life by the Dutch 18th century painter Jan van Os. This large picture (89.1cm × 71cm) of flowers and fruit is painted in light bright colours on wood. It is one of the first pictures of this type in the Gallery. The picture is signed and dated 1777 and 1778. It is not unusual for a picture like this to be dated in two years : the artist waited for par ticular flowers to come out in their different seasons in order to paint them. This picture was given to the Gallery by Miss Violet Churchman in memory of her sister Ida Nancy. It is now on show in Room 25.
Special exhibition
The exhibition ’Painting in Spain During the Late 18th Century’ opened in the Sunley Room on 15 March. Recently the Gallery has bought works by three Spanish painters of this period -- Paret, Melendez and Francisco Bayeu, who are the focus (重点) of the exhibition. These three artists are joined by Francisco’ s brother Ramon, by Antonio Gonzalez, and by two Italians who worked in Spain during these years -- Corrado Giaquinto and Giovanni Battista Tiepolo. The exhibition runs until 31 May.
Lecture news
Lectures will be given along with the special exhibition every Wednesday. On 5 April, Lizzie Barker will discuss the work of Melendez, while on 12 April, Sarah Symmons will lecture on Luis Parter. On 19 and 26 April, Juliet Wilson will talk about Francisco Bayeu. On 25 April, a Tues day, Erika Langmuir will explain how artists often ’ tell a story’ through their pictures.
What is a "still life" ( line 1, para. 1 ) according to the text?
选项
A、A painting of unmoving objects.
B、An unusual picture of a country scene.
C、A painting done in bright colours.
D、A large picture shown in a public place.
答案
A
解析
释义题。题干意为“按照文章,‘still life’的意思是什么”。从文章的第一段第二句话…flowers and fruits is painted in light bright colors on wood可知,图画中画的是一些花朵和水果。所以这里的still life指的是静态的事物。所以本题的正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sIAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
Medicalexpertshave【C1】______suspectedalinkbetweenthehealthofthemindandthehealthofthebody.Fromtimetotimerese
Whatdothetwospeakershaveincommon?
Amongstthemostpopularbookswrittentodayarethosewhichareusuallyclassifiedassciencefiction.Hundredsoftitlesare【C
Amongstthemostpopularbookswrittentodayarethosewhichareusuallyclassifiedassciencefiction.Hundredsoftitlesare【C
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Beforeconsideringthis
BluejeansareprobablythesinglemostrepresentativearticleofAmericanclothing.Theywereoriginally【C1】______byJacobDavi
AnnBest:Yourspecialreportonnewmedicinesshowedthereisthrillingpromiseinfuture"cures"forsomanydiseasesthat
Whatarethespeakersdoingastheconversationbegins?
随机试题
母猴带着小猴爬树也是教育。
______couldbejudgedfromhiseyes,hefeltterriblysorryforwhathehaddone.
Hefailedthetestmanytimes.______,hedidn’tstoptrying.
患者,男性,28岁,右颈上部淋巴结结核,下列何种药物对此患者治疗无效
债务人应当自收到支付令之日起15日内向债权人清偿债务,或者向人民法院提出口头异议。()
市场经济以市场作为资源配置的基础性手段,但它并不排斥国家对经济的宏观调控。()
已知一等差数列a1,21,a3,31,…,an,……,若ann=516,则该数列前n项的平均数是()。
根据决策过程的启发法,试论述如何成功推广一款定位于中高端的新饮料。(南京大学2017研)
Onlytwocountriesintheadvancedworldprovidenoguaranteeforpaidleavefromworktocareforanewbornchild.Lastspring
下列叙述中正确的是
最新回复
(
0
)