首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Meaning of Dreams 1 Dreams play an important role in our lives. If they can be correctly interpreted, we can come to underst
The Meaning of Dreams 1 Dreams play an important role in our lives. If they can be correctly interpreted, we can come to underst
admin
2011-04-15
72
问题
The Meaning of Dreams
1 Dreams play an important role in our lives. If they can be correctly interpreted, we can come to understand ourselves better. Here, we look at four common dreams and what they potentially symbolize.
2 I can see their laughing faces.. . laughing at me. But they aren’t as smart. If they were, they’d be up here flying with me\ This dream has both positive and negative connotation (涵义 ). On the positive side, the dream may express a strong desire to travel and get away from everyday routine. It can also be interpreted as a powerful desire to achieve. On the other hand, this dream can mean the person has a problem or is afraid of something and they wish to escape. The dream could represent an inferiority complex(自卑情绪), which the dreamer attempts to escape from by putting themselves up above others.
3 I’m moving fast now, but it’s still behind me. Doesn’t matter how fast I go, I still cant escape. Although this is a traditional symbol of health and vitality(生命力) like the first one, it car also suggest the dreamer is trying to escape from danger. Usually, fear is the dominant emotion. By running hard, the dreamer can possibly escape the threat. However, they can also stumble(蹒跚) or worse still stop moving altogether. This makes the fear even more terrifying(恐吓). One possible interpretation suggests that the person is under pressure in their everyday life.
4 I’m sweating and my heart is beating. I’m trapped in my own bed. In this dream, the person is often standing on a high, exposed place such as on the top of a tower, or on the edge of a cliff. The overwhelming(强烈的) feeling changes from anxiety to loss of control. There is nothing to stop the person and the feeling as they go over the edge can be horrify-ingly(恐怖地) real. Fortunately, just before hitting the ground, the dreamer awakens with a sense of enormous relief. This dream suggests that the dreamer is afraid of lossing control and has a fear of failure or even death.
5 The wind is pushing me and I slip. There’s nothing I can do... nothing I can hold on to. This symbol is associated with fear, suddenly the dreaming loses all power of movement. They try hard to move their arms and legs, but they simply cannot. Frozen in a terrifying situation with no escape, they became more and more terrified as the seconds go by. Another frequent context for this dream is failing to do something in public, often something which you are normally very good at, such as your job. Not only is this extremely embarrassing, but it also shows a deep -seated phobia(恐惧) of losing a job and a livelihood.
A. Dream of climbing trees
B. Dream of diving into the water
C. Dream of running hard
D. Dream of falling down
E. Dream of being pushed away
F. Dream of flying into the air
Paragraph 2______
选项
答案
F
解析
本题有一定难度, 需要认真阅读文章, 吃透原文句意。主要的段落主旨句在文章第二段第一句, 谈到第一种梦是梦见自己在空中飞起来, 回来看选项, F项和本段主要意思相符, 是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sJ1d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.JointheBusinessClub!Wewillsendyouanew
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.JointheBusinessClub!Wewillsendyouanew
Whilestillinitsearlystages,welfarereformhasalreadybeenjudgedagreatsuccessinmanystates,atleastUNisgettingp
Whyaren’ttheUniversity,CollegesandInstitutesjustcalled"University"?Thesimpleransweristhat,withafewexceptions,
Formuchofthepastdecade,AmericanandBritishscientistshavebeenannoyedbythephenomenonknownastheFrenchParadox.Nu
CONVERSATION2(Questions5-8)Thepatient’sname:【L5】______JohnsonThedoctor’sname:【L6】______Appointmenttime:at【L7】______a
Lookatthetenstatementsforthispart.Youwillhearapassageabout"AResearchonSleep".Youwilllistentoittwice.
For:【L5】______Blake.From:【L6】______Anderson.Tomorrow’s【L7】______iscancelled.Helen’stelephonenumber:【L8】______.【L7】
FRIENDSHIP0Ibelievethatnothingmattersasmuchashavingacoupleofreallygood00friends.Theyhelpyoufeell
HowtheBodyKeepstheSameTemperatureThetemperatureofyourbodyshouldbealwaysjustthesame,nomatterwhetherthewe
随机试题
在砂子的保管中,不同品种、规格及产地的砂应分别堆放,特殊用途的()应单独保管。
银行营销要通过交换发挥作用,即必须存在()的可能性。
根据《担保法》的规定,可以作为权利质押标的的有()。
下列应通过“投资收益”科目核算的有()。
【2015.贵州镇远】下列()属于非智力因素。
教师上课不再向学生系统讲授教材,而只为学生分别指定参考书,布置作业,由学生自学和独立作业,学生有疑难时才请教师辅导。学生完成一定阶段的学习任务后,向教师汇报学习情况和接受考察。这段话描述的是教学组织形式中的()。
近代警察是资本主义发展的产物,发端于()。
根据马斯洛的需要层次理论,人的需要从低级到高级的正确排序是()
《合同法》第119条第1款规定:当事人一方违约后,对方应当采取适当措施防止损失的扩大;没有采取适当措施致使损失扩大的,不得就扩大的损失要求赔偿。这是下列哪一个原则强烈要求的?()
NEFARIOUS:WICKEDNESS::
最新回复
(
0
)