首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The drug made them lose &he ability to work. B、The drug made it more difficult for people to think rationally. C、The drug stop
A、The drug made them lose &he ability to work. B、The drug made it more difficult for people to think rationally. C、The drug stop
admin
2012-12-13
47
问题
The inhabitants of Tango, a small island in the South Pacific, discovered a plant that contained a powerful drug. This drug made it more difficult for them to think rationally—it stopped them worrying about the future, and enabled them to forget all their problems. At the same time, it made it much easier for them to relax and enjoy themselves: so much so, indeed, that the whole population of the island stopped working and spent all their time singing and dancing and looking at the sea. Unfortunately this had a very bad effect on the country’s economy, and people began to run short of food. This, however, didn’t discourage the people from taking the drug. The Prime Minister made speeches on the TV warning them about the drug, but nobody took any notice, and before long the economy was in ruins. This forced the Government to make the drug illegal. But that only made the situation worse. The law couldn’t prevent the people from taking the drug, which grew wild all over the island. Eventually, the Government found a better solution: they exported the drug to other countries. This saved the islanders from having to work more than one day a week, and allowed them to spend the rest of their time sitting in the sun without a care in the world.
选项
A、The drug made them lose &he ability to work.
B、The drug made it more difficult for people to think rationally.
C、The drug stopped people from worrying about the future.
D、The drug enabled people to forget all their problems.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sMw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Industrialcommunitiesshouldbecloseenoughtocrowdedcentersbutenoughtoreduce______.potentialdangers.
Althoughhestillhassomeproblemstoface,______hisworkhasbeensuccessful.
Beforeusingyournewpressurecooker,readthefollowing______carefully.
Moreoftenthannot,itisdifficultto______theexactmeaningofaChineseidiominEnglish.
A、Themanshouldwaitforawhile.B、Themanshouldkeepitasasecret.C、Shewouldliketoknowaboutthatproblem.D、Theman
ImaginesendingelectronicmailtoyourfriendintheU.S.ordiscussingyourgardeningproblemwitha【B1】______inAustralia,or
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
A、Policemananddriver.B、Programhostandguest.C、Polltakerandpassenger.D、Politicianandsupporter.C选项表明,本题考查对话双方之间的关系,故听
A、Makefulluseofthelibrary.B、Keepwriting.C、Askquestionswithoutshame.D、Discusswitheachother.A推理判断题。短文最后提到,为达到上文中提到
随机试题
《地下水环境质量标准》(GB/T14848—9)规定,适用于各种用途的地下水水质包括()。
下列关于政府安全生产监督检查制度的说法中正确的有()。
为了保证会计信息的可比性,总分类科目一般由各省财政厅统一设置。()
在我国,业务收支以人民币以外的货币为主的单位,必须以外币为记账本位币。()
共有财产分割的原则不包括的原则是( )。
2018年8月8日,某县工商部门查获一起假冒服装销售行为,甲公司销售多种假冒名牌服装。为防止甲公司逃避处罚,执法人员要求甲公司当场缴纳2000元罚款。之后,执法人员告知甲公司,如果对处罚结果不服,可以向工商部门提出听证申请。根据上述资料,为下列问题从备选
下列房产,可以免征房产税的有()。
背景说明:你是宏远公司的总经理助理施林,下面是总经理需要你完成的几项工作任务。便条施林:为加速新产品的开发,改善研发部现有办公条件,公司为研发部租用了新的办公场所,新场所办公环境的设置由你负责。请就如何规划新场所的办公空间提出建议,并
TheHealthBenefitsofDrinkingWater—Isbottleddrinkingwaterhealthierthanfilteredtapwater?[A]Waterisakeyin
A、Theyeatprotein.B、Theynevermovefromonelocation.C、Theycauseerosionofrocks.D、Theywillneverbeusefultopeople.B
最新回复
(
0
)