首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In Britain there is a National Health Service (NHS) which is paid for by taxes and National Insurance, and in general people do
In Britain there is a National Health Service (NHS) which is paid for by taxes and National Insurance, and in general people do
admin
2020-07-09
46
问题
In Britain there is a National Health Service (NHS) which is paid for by taxes and National Insurance, and in general people do not have to pay for medical treatment. Every person is registered with a doctor in his or her local area, known as a general practitioner (全科医生) or GP. This means that their names are on the GP’s list, and they may make an appointment to see the doctor or may call the doctor out to visit them if they are ill. People sometimes do have to pay part of the cost of drugs that the doctor prescribes. GPs are trained in general medicine but are not specialists in any particular subject. If a patient needs to see a specialist doctor, they must first go to their GP and then the GP will make an appointment for the patient to see a specialist at a hospital or clinic.
Although everyone in Britain can have free treatment under the NHS, it is also possible for him to have treatment done privately, for which he has to pay. Some people have private health insurance to help them pay for private treatment. Under the NHS, people who need to go to hospital may have to wait for a long time on a waiting list for their treatment. Anyone who is very ill can call an ambulance (救护车) and get taken to hospital for free urgent medical treatment. Ambulances are a free service in Britain.
What is this passage mainly about?
选项
A、Private medical care in Britain.
B、Roles of general practitioners.
C、Taxes and free medical care.
D、Health services in Britain.
答案
D
解析
文章主要介绍了英国的国民医疗服务系统:它的费用来源、运行过程、免费服务项目等等,并且也提到了私人医疗的收费情况。因此可以说本文主要讨论了英国的医疗服务,即D项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sP4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whentravelingoverseas,it’sagoodideatocarryanInternationalDrivingPermit,evenifyou’renotplanningtodrive.Valid
A、Eatless.B、Domoreexercise.C、Eatlessanddomoreexercise.D、Changehimselfandbehealthier.C本题属于事实细节题。题目询问女士提了什么建议。从女士的
Accordingtothepassage,wherecanyoufishbiggamefish?Forpeoplewhoputawormonthehook.whatcanwecallthiskindo
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavemadelifebetterforAmericans,butpeoplealsoseeso
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavemadelifebetterforAmericans,butpeoplealsoseeso
Successfulcompaniesconcentrate(much)______onsellingtheirproductstotheirexistingcustomersthantotheirnewones.
Whatisthecontractproduct?Whichpartyisresponsiblefortheinsurance?
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbecauseplagiarismistheftandpeoplecannotstealfrom
Doctorsareconfidentthathe’llmakeafull(recover)______.
A.BusinessmanagerYouwillberesponsibleforourglobalbusinesswithinspecificcountriesandwillhaveagoodunderstan
随机试题
人与人之间关系的知觉是
随着社会的发展进步,人类维护公共生活秩序的基本手段有
A.颅骨局限性、弥漫性密度增高及边缘清晰的成熟骨块与骨相连B.最常发生于骨皮质内,表现瘤巢周围有多量的致密反应性增生骨C.表现为长管状骨干骺端骨表面骨性隆起、可有蒂或无蒂D.表现为局限、边缘清晰呈分叶状的膨胀性、椭圆形透明阴影,常位于骨的中央E.病
家族史是
为什么说改革开放是强国之路,是社会主义发展的直接动力?
某一级公路工程开工里程84km,建设单位通过公开招标分别与甲施工单位和某监理单位订立了书面的施工合同与监理合同。经监理工程师审查并报建设单位批准,甲施工单位将部分工程分包给乙施工单位,并与之订立了分包合同。在合同履行中发生了以下事件:事件1:监理
Ifit______forthesnow,we______themountainyesterday.
2014年,房地产开发企业房屋施工面积726482万平方米,比上年增长9.2%,增速比1—11月回落0.9个百分点。其中,住宅施工面积51.5096万平方米,增长5.9%。房屋新开工面积179592万平方米,下降10.7%,降幅扩大1.7个百分点。其中,住
TheJapanesedesireformarriagehadbeenverystrong.Inthefifth"worldyouthaltitudesurvey"【1】bytheManagementandCoordi
【31】,opticalillusioncancuthighwaycrashes.Japanisacase【32】.Ithasreducedautomobilecrashesonsomeroads【33】nearly
最新回复
(
0
)