首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
"It hurts me more than you. " and "This is for your own good. " These are the statements my mother used to make years ago when I
"It hurts me more than you. " and "This is for your own good. " These are the statements my mother used to make years ago when I
admin
2021-08-04
28
问题
"It hurts me more than you. " and "This is for your own good. " These are the statements my mother used to make years ago when I had to learn Latin, clean my room, stay home and do homework.
That was before we entered the permissive period in education in which we decided it was all right not to push our children to achieve their best in school. The schools and educators made it easy on us. They taught that it was all right to be parents who took a let-alone policy. We stopped making our children do homework. We gave them calculators, turned on the television, left the teaching to teachers and went on vacation.
Now, teachers, faced with children who have been developing at their own pace for the past 15 years, are realizing we’ve made a terrible mistake. One such teacher is Sharon Klompus who says of her students—"so passive"—and wonders what happened. Nothing was demanded of them, she believes. Television says Klompus contributes to children’s passivity. "We’re not training kids to work any more, " says Klompus, "We’re talking about a generation of kids who’ve never been hurt or hungry. They have learned somebody will always do it for them. Instead of saying ’go look it up’, you tell them the answer. It takes greater energy to say no to a kid. "
Yes, it does. It takes energy and it takes work. It’s time for parents to end their vacation and come back to work. It’s time to take the car away, to turn the TV off, to tell them it hurts you more than them, but it’s for their own good. It’s time to start telling them no again.
Which of the following is NOT true of the situation in the past 15 years?
选项
A、Children have been allowed to watch television as they like.
B、Children have been forbidden to develop themselves.
C、Children have been allowed to use cars.
D、Children may or may not do homework.
答案
B
解析
该题可以用排除法来得到答案,把正确的排除就可以了。选项A说的是孩子们可以看电视,选项C说的是孩子们有汽车,选项D说的是孩子们可以做家庭作业,也可以不做,根据文章的最后一段我们可以看出这些都是事实,是作者呼吁要改变的因此选择B。而且文章中第三段中也明确提到在过去的15年中孩子们以其自身的节奏在发展。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sQRC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Afterdinnertheministermadeashort______atthepressconference.
Experiments______thataccuratemeasurementsbemade.
Seldomdidwerealizethatmanyofourhairproblems______whatweeat.
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaytakefriendshipforgranted,weoftendon’tclearlyunderstand
Ihavegivenuptryingtoconvincehim:thereisnopoint______arguingwithhim.
Humanneedsseemendless.Whenahungrymangetsameal,hebeginstothinkaboutanovercoat:whenamanagergetsanewsports
Whatpersonalqualitiesaredesirableinateacher?Ithinkthefollowingwouldbegenerallyaccepted.Firstly,ateachersho
我姐姐过生日那天收到她男友送的礼物高兴极了。
BythetimemymothercamebackI___________myhomework.
______,hedoesgetannoyedwithhersometimes.
随机试题
依据奥瑞姆理论,部分补偿系统适用于()
20世纪50年代,欧美国家开始采用病案保存的方式是
患者叩诊心界呈靴形,是由于
男,68岁,慢性咳嗽、咳痰20年,5年来气短逐渐加重,3天前受凉发热(39.6℃)咳黄痰,呼吸困难,夜不能平卧,尿少,双下肢水肿来急诊。前述患者的下列心电图改变,哪一项对诊断肺心病没有意义
已知某组织匀浆标本的含氮量为16g/L,则其蛋白质的浓度大约是
所采购的原材料的交货时间宜早不宜迟,因此交货期越早越好。()
我们党必须坚定地站在时代潮流的前头,团结和带领全国各族人民,实现()三大历史任务。
关于黄淮海平原的叙述,正确的是()。
64.2由图2-6Detail(细节)窗格中“IP:DestinationAddress=[202.113.64.31,dns.tjut.edu.cn”可知,主机域名dns.tjut.edu.cn所对应的IP地址为202.113.64.3。图2-6解码
Thetranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages,fullfacilityinthehandlingofhistarget
最新回复
(
0
)