首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Many of the major supermarket chains have come under fire with accusations of various unethical acts over the past decade. They’
Many of the major supermarket chains have come under fire with accusations of various unethical acts over the past decade. They’
admin
2021-03-27
44
问题
Many of the major supermarket chains have come under fire with accusations of various unethical acts over the past decade. They’ve wasted tons of food. They’ve underpaid their suppliers and they’ve contributed to excessive plastic waste in their packaging, which has had its impact on our environment.
But supermarkets and grocers are starting to sit up and take notice. In response to growing consumer resentment against the huge amounts of plastic waste generated by plastic packaging, some of the largest UK supermarkets have signed up to a pact promising to transform packaging and cut plastic wastage. In a pledge to reuse, recycle or convert all plastic wastage by 2025, supermarkets are now beginning to take some responsibility for the part they play in contributing to the damage to our environment, with one major supermarket announcing their plan to eliminate all plastic packaging in their cwm-brand products by 2023.
In response to criticisms over food waste, some supermarkets are donating some of their food surplus. However, charities estimate that they are only accessing two percent of supermarkets’ total food surplus, so this hardly seems to be solving the problem. Some say that supermarkets are simply not doing enough. Most supermarkets operate under a veil of secrecy when asked for exact figures of food wastage, and without more transparency it is hard to come up with a systematic approach to avoiding waste and to redistributing surplus food.
Some smaller companies are now taking matters into their own hands and offering consumers a greener option. Shops like Berlin’s Original Unverpakt and London’s Bulk Market are plastic-free shops that have opened in recent years, encouraging customers to use their own containers or convertible bags. Online grocer Farmdrop eliminates the need for large warehouses and the risk of huge food surplus by delivering fresh produce from local farmers to its customers on a daily basis via electric cars, offering farmers the lion’s share of the retail price.
There is no doubt that we still have a long way to go in reducing food waste and plastic waste. But perhaps the major supermarkets might take inspiration from these smaller grocers and gradually move towards a more sustainable future for us all.
Farmdrop is mentioned as an example that provides_____________.
选项
A、plastic-free bags and containers
B、easier access to fresh produce
C、a great variety of healthy foods
D、goods at more competitive prices
答案
B
解析
根据文章第四段的最后一句话“Online grocer Farmdrop eliminates the need for large warehouses and the risk of huge food surplus by…”可知,网上杂货商Farmdrop每天通过电动汽车将当地农民的新鲜农产品运送给客户,从而消除了对大型仓库的需求和巨额粮食过剩的风险,使农民获得了零售价格的最大份额,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sVGi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Mostpeoplewhotravellongdistancecomplainofjetlag.Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmoreprone【C1】______
A.managedB.betweenC.asA.e-mailshouldbecarefully【T7】______toavoidunclearandinappropriatecommunicationB.isknown
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneedt
A.threatensB.forC.healthierA.agovernmentwithfiniteresourcesshouldsimplystoppaying【T7】_______medicalcareB.ou
Inthewakeof11September,Visionics,aleadingmanufacturer,issuedafactsheetexplaininghowitstechnologycouldenhance
A.AndI’llcallyoubacktomakereservationsB.CouldyougivemesomeinformationonyourEuropeantoursC.Ihaveoneten-dayt
Heavyrainswerecausinginundationandmuchdamagethroughoutthecountry.
Inrecentyears,Israeliconsumershavegrownmoredemandingasthey’vebecomewealthierandmoreworldly-wise.Foreigntravelis
Sometimesthemessagesareconveyedthroughdeliberate,consciousgestures;othertimes,ourbodiestalkwithoutourevenknowin
WriteabouttheLendingaHelpingHandandFullSupporttoPeopleinNeedinatleast150words.Youshouldwriteaccordingtot
随机试题
急性肾小球肾炎患儿,护士正确的护理措施是
病毒感染的儿童长期服用抗生素者
试析公示催告程序与一般诉讼程序之区别。
开放式基金的费用主要包括()。
下列情形中,允许当事人解除合同的有()。
年代为距今6800—3500年,包含有仰韶文化、龙山文化、商代文化三个不同历史时期内容的古文化遗址是()。
在考生文件夹下,打开文档WORD1.DOCX,按照要求完成下列操作并以该文件名(WORD1.DOCX)保存文档。【文档开始】多媒体系统的特征多媒体电脑是指能对多种媒体进行综合处理的电脑,它除了有传统的电脑配置之外,还必须增加大
OnNovember5th1605,abandofEnglishCatholichotheadsplannedtodetonate36barrelsofgunpowderundertheHouseofLords.
A、Jimoftengoestothecinema.B、Jimgoestothecinemaonceaweek.C、Jimdoesn’tlikewatchingTV.D、Jimseldomstaysathome
Couldthereasonfortheworld’seconomicmisfortunesallcomedowntofingerlength?Althoughcertainlyanoversimplificationo
最新回复
(
0
)