首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
My next husband will definitely be hen-pecked. Everyone laughably assumes my present one is, so I may as well have the advantage
My next husband will definitely be hen-pecked. Everyone laughably assumes my present one is, so I may as well have the advantage
admin
2013-03-27
54
问题
My next husband will definitely be hen-pecked. Everyone laughably assumes my present one is, so I may as well have the advantage of exchanging illusion for reality.
This means he will be able to mend a fuse. Being good about the house is the essential ingredient of the manageable male. All these pretensions to having green fingers as an excuse for spending the morning in the sunshine and tramping in from the garden in muddy boots are really no substitute.
As a career woman, it has always been my dream to be married to a handyman. Women whose husbands are relaxed about rawlplugs don’t know what worry is. I would sleep peacefully at night with anyone who could tell a pair of pincers from a wire cutter. Apart from the blissful convenience, I could really at last begin to live it up.
If you are buried in the depths of the country as I like to be whenever I can, it costs you a fiver just to have a bolt put on the shed door or to bribe the nearest plumber to come and look at a dripping tap. I calculate I could have a trip to the Solomon Islands every year out of the money we will save on the washers my new do-it-yourself paragon will whip on and off our taps.
My next husband will not say every time I get out the travel brochures: "I do love England in the late summer; don’t you think it would be nice to holiday at home? The garden is at its best then. " I know what that means: staying up half the night cutting up his glut of runner beans for the deep freeze.
Being a handyman, he would, of course, be an expert cook. It would be he who would rustle up an omelette at midnight after a heavy day. And he would not believe that every cooking utensil in sight was expendable. I would never again have to curse the friend who once told us that the only way to do steak was in a totally dry, red-hot frying-pan. I like charcoaled steak as much as anyone, but it comes expensive when it means charcoaling the entire kitchen too. I shall relinquish without regret the record I at present hold of being married to the only man in Britain who has ever managed to burn a boiled egg.
After long and mature consideration I have come to the conclusion that the next man I marry will be a hairdresser. Any husband who cannot back-comb his wife’s hair is not worth his salt. This will mean that I will be able to go into every serious T. V. discussion completely light-heartedly. It won’t matter a damn what I talk about. My friends will all ring up to remark: "Saw you on T. V. last night. Your hair did look nice. "
It can be concluded from the passage that the author’s present husband______.
选项
A、has an impetuous temper
B、is a cold fish
C、is not a very considerate person
D、is uxorious
答案
C
解析
推测题。根据文章第一段“My next husband will definitely be hen-pecked.Everyone laughably assumes my present one is,so I may as well have the advantage of exchanging illusion for reality.”可知,我的下任丈夫必须是个怕老婆的人。每个人都觉得很可笑,认为我的现任丈夫怕老婆,所以我也有将幻想变为现实的优势。由此可以推知,作者的现任丈夫不够体贴。所以正确答案是C选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sXmO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thewealthofacountryshouldbemeasured______thehealthandhappinessofitspeopleaswellasthematerialgoodsitcanpr
Motorwaysare,nodoubtthesafestroadsinBritain.Mile【41】mile,vehicleforvehicle,youaxemuch【42】likelytobekilledors
Thepolicemantriedto______theteenagedrivertoobeythetrafficlawsratherthanfinehimdirectly.
Asthedirectorcan’tcometothereception,I’mrepresentingthecompany________.
Whatarethechancesthatwewillencountersomealienformoflife,asweexplorethegalaxy.Iftheargumentaboutthetimesc
Generationgapsarenothingnew.ImperfectcommunicationbetweenagegroupsplaguedtheancientGreeksandcurrentworksalike.
Thenexttimethemenweretakenupontothedeck,Kuntamadeapointoflookingatthemanbehindhiminline,theonewholay
Tothenorthofthecity____asmallisland.
Atsometimearound2300BC,giveortakeacenturyortwo,alargenumberofthemajorcivilizationsoftheworldcollapsed,in
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Beforeconsideringthis
随机试题
下列淋巴细胞中,与急性细胞型排斥反应密切相关的是
A.近曲小管B.远曲小管C.髓袢升支D.集合管E.髓袢降支肾小管重吸收最重要的部位
定影液的pH一般控制在
某医院年终对全院职工的基本情况作调查了解,其中有以下情况:死亡一人,医生甲因病休息一年多,医生乙因医院效益不好也在家闲了不满2年,医生丙出去参与经营未从事医疗二年多,医生丁承包医院的第二门诊近三年,其余大多数仍在医院坚持工作,依据执业医师法,下列人员中,属
对金融业实行分业监管体制的缺陷为()。
书籍:纸浆:纸张
设f(x)连续,且=______.
阅读下列说明和C++代码。[说明]某大型商场内安装了多个简易的纸巾售卖机,自动出售2元钱一包的纸巾,且每次仅售出一包纸巾。纸巾售卖机的状态图如图5-1所示。采用状态(State)模式来实现该纸巾售卖机,得到如图5-2所示的类图。其中类
Well,hemadeitup.Allofit,apparently.AccordingtoareportpublishedonDecember29thbySeoulNationalUniversityinSou
InterpretthefollowingpassagefromChineseintoEnglish.Youmaytakenoteswhileyouarelistening.Youwillhearthepassage
最新回复
(
0
)