首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Washington Irving was America’ s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both
Washington Irving was America’ s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both
admin
2011-05-26
78
问题
Washington Irving was America’ s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both in England and in the United States. He was, in fact, one of the most successful writers of his time in the country, and at the same time winning the admiration of fellow writers like Scott in Britain and Poe and Hawthorne in the United States. (76)
The respect in which he was held partly owing to the man himself, with his warm friendliness, his good sense, his urbanity, his gay spirits, his artistic integrity, his love of both the Old World and the New.
Thackeray described Irving as "a gentleman, who, though himself born in no very high sphere, was most finished, polished, witty; socially the equal of the most refined Europeans." (77)
England he was granted an honorary degree from Oxford—an unusual honor for a citizen of a young, uncultured nation—and he received the medal of the Royal Society of Literature.
America made him ambassador to Spain.
Irving’s background provides little to explain his literary achievements. A gifted but delicate child, he had little schooling. He studied law, but without zeal, and never did practice seriously. He was immune to his strict Presbyterian home environment, frequenting both social gatherings and the theater.
Why might Irving’ s literary ability have been surprising to the English?
选项
A、They feared competition from American writers.
B、They did not expect the United States to produce good writers.
C、They disapproved of the language American writers used.
D、They thought of the United States as a purely commercial power.
答案
B
解析
推理判断题。第一段倒数第二句提到a young,uncultured nation是指当时的美国,可见当时的美国在英国人和欧洲人眼中是个年轻而又落后的国家,所以英国人没有料到在美国会出现如此优秀的作家。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sZqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
It______thepostofficetimeifpeopleaddresslettersproperly.
Ihavecometounderstandthatallrightscarrywiththe______(correspond)responsibilities.
Thereisno______(rely)informationaboutthechildwhowasfoundmissingalmostamonthago.
WhatwasE.B.White?E.B.White’sfirstchildren’sbookwas______.
Whilemakingtremendousachievementsatcollege,Asian-Americanstudents______.FewAsian-Americanstudentsmajorinhumansci
(Needlesstosay),itisanewversionoftheoldtaleofinnocentscallingforthevilforcestheycannotcontrol.
Behavioristsdonotdiscussthingsthathappeninsidethemind,becausetheycannotsee______happensinsidethebrain.
It’sapitythatsomeofthepeople______cannotcometotheparty.
Itwas______thathecouldn’tfinishitalone.
Itisessentialthatallthesefigures______twice.
随机试题
往复泵有自吸作用,安装高度没有限制。()
患者,女,36岁,车祸导致腹部闭合性损伤,疼痛剧烈。明确诊断后,护士遵医嘱给予镇痛剂,其目的是
菲格尔反应是醌类衍生物在碱性加热条件下被醛类还原,再与下列哪个溶液作用而发生颜色变化
腐败坏死性口底蜂窝织炎广泛切开引流的目的不包括
(2005年)在温度边界条件和几何条件相同的情况下,湍流受迫对流传热系数要高于层流对流传热系数,其原因是()。
中标通知书发出后的30天内,双方应按照( )订立书面合同。
(2010年江西.49)甲从A地、乙从B地同时以均匀的速度相向而行,第一次相遇离A地6千米,继续前进,到达对方起点后立即返回,在离B地3千米处第二次相遇,则AB两地相距多少千米?()
以下哪项能最好地完成下面的短文?地位牢固的公司总是集中全力保卫它们已经拥有的东西。结果,它们不是倾向于努力改进自身,而是倾向于低估其他人的改进的影响。这种防卫性策略的二个更加清楚的例子是这样一个事实——
Pam:Hello.CanIspeaktoAlice,please?Mary;Sorry.Sheisn’tinatthemoment.Pam;______pleasetellhertocallmebacko
Whatdoesthenewmechanismdotosolvetheproblemofunemployment?WhatisonereasonmentionedinthepassagethatRonhasn’
最新回复
(
0
)