首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Following repeated delays, on November 19th the IMF finally approved a $2.1 billion loan to Iceland aimed at reviving the countr
Following repeated delays, on November 19th the IMF finally approved a $2.1 billion loan to Iceland aimed at reviving the countr
admin
2012-01-27
74
问题
Following repeated delays, on November 19th the IMF finally approved a $2.1 billion loan to Iceland aimed at reviving the country’s economy after the collapse of its banking system in October triggered a crisis of investor confidence and a sharp decline in the value of the Krona. The IMF loan is in the form of a two-year stand-by agreement, with Iceland able to draw about $825 million immediately and the remainder in eight installments each of around $155 million, subject to quarterly reviews.
Negotiations over the IMF bailout (救援行动) had been ongoing for a number of weeks, held up not so much by the need for the government to meet requisite policy conditions as by an increasingly bitter dispute concerning the Icelandic state’s obligations to reimburse (偿还) depositors — mostly in the UK, Netherlands and Germany — holding savings accounts with Icesave, the online arm of one of the bankrupt Icelandic lenders, Landsbanki. Previously the government had threatened only to reimburse domestic depositors.
Before the IMF loan could be agreed, Iceland had to commit to guaranteeing to each depositor the minimum payment of €20,887, as stipulated under European Economic Area (EEA) legislation that allowed Icelandic banks to operate in the EU. Precise details of how all the refunds will be made are still to be finalized, although it was stressed that today’s IMF loan will not be used to repay depositors. The UK has loaned $3.3 billion to Iceland to cover British depositors in Icesave. In a joint statement, the British, Dutch and German governments indicated that the countries will all work together "to conclude agreements on pre-financing that enables Iceland to meet its obligations toward depositors shortly."
As well as reaching an agreement on Icesave, the IMF had also wanted confirmation of additional funding support from Iceland’s Nordic neighbors. Finland, Sweden, Norway and Denmark have agreed to lend a combined $2.5 billion, with Poland offering a further $200 million and even the tiny Faroe Islands stumping up $50 million. Talks are also believed to be ongoing with Russia, while EU countries may provide future funding.
The British, Dutch and German governments will pre-finance Iceland so that it can meet its ______within a short period of time.
选项
答案
obligations toward depositors
解析
由题干中的The British,Dutch and German governments可将本题出处定位于第三段末句。该句提到这三个国家的政府准备协同工作以帮助冰岛政府短期内履行对储户的义务。题干中的pre-finance Iceland so that it can对应文中的pre-financing that enables Iceland;meet its是文中信息的再现,within a short period of time对应shortly,故meet its和shortly中间的obligations toward depositors为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sao7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Hethoughtthewoman’sbirthdaywasnextweek.B、Therestaurantclosesearlyduringtheweek.C、Thewomanshouldfindoutifs
Jazzhasbeencalled"theartofexpressionsettomusic".Ithasfunctionedaspopularartandenjoyedperiodsoffairly【B1】____
Insuchachanging,complexsocietyformerlysimplesolutionstoinformationalneedsbecomecomplicated.Manyoflife’sproblems
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
A、Theyshouldwaitpatiently.B、Theyshouldaskthatmantoleave.C、Theyshouldservethatmanimmediately.D、Thatmanisolde
A、Karenisveryforgetful.B、HeknowsKarenbetternow.C、Karenissuretopasstheinterview.D、Thewomanshouldhavereminded
A、Hehasafeelingofinsecurity.B、Heismissinghisfamily.C、Helacksself-confidence.D、Hefeelsill.B根据前三项推测,问题可能与某种心理活动有关
HowOnlineDatingWorksOneofthebasichumanimpulsesistodeveloparomanticrelationship——andmaybeevenfallinlove.
Basically,therearethreetypesoffatigue:physical,pathological(由疾病引起的),andpsychological.Asyoumightsuspect,eachdiff
A、Ithas2milliondollarsincapital.B、Ithas50,000people.C、ItsproductsaremarketedintheUSonly.D、Itsproductssellq
随机试题
根据以下资料,回答问题。净收入57.33亿元,同比下降15.43%;证券投资收益(含公允价值变动)514.05亿元。同比增长215.17%;利息净收入69.04亿元,同比增长4.94%;当期实现净利润440.16亿元,同比增长86.83%;119家公
TinyInvadersThehumanbodyistrulyamazing.Itallowsustosensetheworldaroundus,todoworkandhavefunandtomov
下列哪些是急性心肌梗死溶栓成功的指征()。
食管癌病人胸腔闭式引流出现食物残渣,考虑()
根据《药品不良反应报告和监测管理办法》,药品不良反应是指
下列于年度资产负债表日至财务报告批准报出日之间发生的事项中,属于资产负债表日后事项的有( )。
解题方案的准确而完整的描述称为【】。
Anoverheadabsorptionrateisusedto______.
WhoisGeorgeMitchell?
NewZealandisfamousforitsagriculture.Mostoftheexportscomefromthefarms.Yetonlyabout10%ofthelaborforceworki
最新回复
(
0
)