首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the passage,
According to the passage,
admin
2016-03-05
51
问题
According to the passage,
Unconsciously, we all keep a comfortable distance around us when we interact with other people. This space between another person and us forms invisible walls. The amount of space changes depending on the nature of the relationship. For example, we are usually more comfortable standing close to family members than to strangers. Personality also determines the size of the area with which we are comfortable when talking to people. Introverts often prefer to interact with others at a greater distance than do extroverts. Cultural styles are important too. A Japanese employer and employee usually stand farther apart while talking than their American counterparts. Latin Americans and Arabs tend to stand closer than Americans do when talking. For Americans, the usual distance in social conversation ranges from about an arm’s length to four feet. Less space in the American culture may be associated with either greater intimacy or aggressive behavior. The common practice of saying "Excuse me" for the slightest accidental touching of another person reveals how uncomfortable Americans are if people are too close. In cultures where close physical contact is acceptable and even desirable, Americans may be perceived as cold and distant.
选项
A、the distance between people can be fixed.
B、the distance kept between people is a visible wall.
C、the distance between people varies from culture to culture.
D、the distance between people is somewhat fixed.
答案
C
解析
主旨题。短文通篇都在讨论影响人际距离的各种因素。原文说,The amount of space changes,而C正是它的同义表达。B错在把文中的比喻当作事实。A、D表达同一个意思,因此两者都可以排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sdWK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Howmanycountriesattendedtheclose-doormeetingheldinLondon?
ThefollowingfactorsareinvolvedinacceleratingthecollapseofthetouristattractionEXCEPT
_____sagreeonwhetherthecheerleadersareentertainingorjustanirritatingthstraction.
Theconversationismainlyabout
______hedisagreedwiththeidea,hewaswillingtogoalongwiththemajority.
Nospecieshasdevelopedacloserrelationshipwithhumanitythanthedog,thoughcat-loversmaydisagree.Butthatrelationship
Thetotalinvestmentinfilm-makinginBritainin2012was
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe1860shasjustopenedatNewYork’sMetropolitanMuseum
Theyhaveagreatstadiumwithgreatsupportersandthereisalwaysagreat______.
Somehigh-levelterrorismsuspectshavealso______escapedfromthejails.
随机试题
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesplacetheminnursinghomes.Theyareleftinthe【C1】
配置酚甘油滴耳剂有时呈浅蓝色,如加入少量枸橼酸钠可防止,其原因是
ARN的治疗中,最重要的是()
某零件年需要量16200件,日供应量60件,一次订货成本25元,单位储存成本1元/年。假设一年为360天,需求是均匀的,不设置保险库存并且按照经济订货量进货,则下列各项计算结果中,错误的是()。
某市进出口企业(增值税一般纳税人)2月发生如下业务:进口设备一批,合同规定货款50000美元,进口海运费(起卸前)1000美元,报关费及港口至企业的内陆运费200美元(均取得普通发票),买方另支付进口货物到达我国关境内输入地点起卸前的保险费100美元,向自
上海自然旅游资源的山地类中,山体由熔凝灰角砾岩和正长斑岩组成的是()。
简述奥苏贝尔的认知结构迁移理论。
食品添加剂是指用于改善食品品质、延长食品保存期、便于食品加工和增加食品营养成分的一类化学合成或天然物质。食品添加剂大大促进了食品工业的发展,下列关于四种食品添加剂的描述正确的是()。
ComputersTheinitialimpactofcomputerswasintheareaofentertainment.Ifyouwalkedbyavideoarcadeintheearly198
Wheredidthemanseethewomanyesterday?
最新回复
(
0
)