首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Happy moods. B、Good memory. C、Proper reasoning. D、Some training. D短文开头提到,心智技能会随着人变老而自然减弱,然而研究似乎表明,通过一些训练可以增强这些(心智)技能。故选D。
A、Happy moods. B、Good memory. C、Proper reasoning. D、Some training. D短文开头提到,心智技能会随着人变老而自然减弱,然而研究似乎表明,通过一些训练可以增强这些(心智)技能。故选D。
admin
2014-12-12
96
问题
Some kinds of mental skills naturally decrease as people get older.[16]Yet research seem to show that some training can improve such skills. A recently published study also appears to demonstrate that the good effects of training can last for many years after that training has ended.
Researchers at Johns Hopkins University in Maryland, wanted to learn how long memory and thinking skills would last in older people who trained to keep them. The people were part of the ten-year research project. They were taught methods meant to improve their memory, thinking and ability to perform everyday tasks.
More than 2,800 volunteered for the study. Most studied when they were more than 70 years old. The volunteers took one of several short training classes meant to help them keep their mental abilities. One class trained participants in skills including how to remember word lists. Another group trained in reasoning. A third group received help with speed-of-processing—speed of receivings and understanding information. A fourth group—the control group did not get any training.
Earlier results had established that the training helped the participants for up to five years. Now, lead study writer George Rebok says, the research showed most of the training remained effective a full ten years later. Professor Rebok and his team found that the people trained in reasoning and speed-of-processing did better on tests than the control group. They are wondering whether those effects which endured over time would still be there ten years following the training, and in fact, that’s exactly what they found.
16. What can improve mental skills according to the research?
17. What was the purpose of Johns Hopkins University’s research?
18. What does the term speed-of-processing refer to?
19. What do we learn about the effects of most training?
选项
A、Happy moods.
B、Good memory.
C、Proper reasoning.
D、Some training.
答案
D
解析
短文开头提到,心智技能会随着人变老而自然减弱,然而研究似乎表明,通过一些训练可以增强这些(心智)技能。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sdv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledShouldtheUniversityCampusBeUsedasPublicParking
A、HongKong,America,Iraq.B、HongKong,Afghanistan,Iran.C、Congo,Afghanistan,Iran.D、Congo,Afghanistan,Iraq.D细节辨认题。短文中明确
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledShouldWeTotallyTurntotheInternet?Youshouldwri
A、Toturntobeasingle-parentfamily.B、Tomaintainatwo-parentfamily.C、Toteachthekidshowtowork.D、Totreatthekids
A、Excited.B、Grateful.C、Disappointed.D、Exhausted.D综合推断题。对话中Susan列举了自己要做的事情,并提到她感觉自己有时像个奴隶。由此可知,Susan感觉很疲劳。
A、12:30p.m.B、2:00p.m.C、4:30p.m.D、5:30p.m.B信息明示题。对话中,Susan明确提到她会在两点与Julie见面。
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandpositiveeffects.Consumersmaybe【B1】______tobuyapro
There’snobetterfeelinginajobthanwhenyouknowthebosshasfullconfidenceinyou.Youenterazonewhereyoucanreally
A、HenormallypracticesoralEnglisheveryday.B、HealwaysspeaksEnglishwithhisbestfriend.C、HeoftenpracticesEnglishon
上个月中国服务产业有了较快增长,这加快了国家经济增长。根据北京国家统计局(Beijing—basedNationalBureauofStatistics)和中国物流与采购联合会(ChinaFederationofLogisticsandP
随机试题
政府职能转变和行政管理体制改革的实质是创设新的完全合理的公共行政体制。()
下列属于营养必需氨基酸的是
学生表面抗原阳性数的理论数为
以气体为流动相的色谱法称为
奉献社会既是职业道德的出发点,又是职业道德的归宿。()
M县地方税务局对甲企业作出罚款的行政处罚,甲企业对此不服,可以申请行政复议的是()。
2010年8月某首饰厂从某商贸企业购进一批珠宝玉石,增值税发票注明价款50万元,增值税税款8.5万元,打磨后再将其销售给首饰商城,收到不含税价款90万元。已知珠宝玉石消费税税率为10%,该首饰厂以上业务应缴纳消费税()。
把课程用于教育科学的专门术语,始于英国教育家()。
A、0个B、1个C、2个D、3个E、4个D
(1)打开数据库“外汇”,通过“外币代码”字段为“外汇代码”和“外汇账户”建立永久联系。(2)新建一个名为“外汇管理”的项目文件,将数据库“外汇”加入“外汇管理”项目中。(3)修改mymenu菜单文件,为“文件”下的子菜单项“查找”设置
最新回复
(
0
)