首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In the last 500 years, nothing about people—not their clothes, ideas, or languages—has changed as much as what they eat. The ori
In the last 500 years, nothing about people—not their clothes, ideas, or languages—has changed as much as what they eat. The ori
admin
2017-03-20
32
问题
In the last 500 years, nothing about people—not their clothes, ideas, or languages—has changed as much as what they eat. The original chocolate drink was made from the seeds of the cocoa tree by South American Indians. The Spanish introduced it to the rest of the world during the 1500’s. And although it was very expensive, it quickly became fashionable. In London shops where chocolate drinks were served became important meeting places.
Some
still exist today.
The potato is also from the New World. Around 1600, the Spanish brought it from Peru to Europe, where it soon was widely grown. Ireland became so dependent on it that thousands of Irish people starved when the crop failed during the "Potato Famine" of 1845 - 1846, and thousands more were forced to emigrate to America.
There are many other foods that have traveled from South America to the Old World. But some others went in the opposite direction. Brazil is now the world’s largest grower of coffee, and coffee is an important crop in Colombia and other South American countries. But it is native to Ethiopia, a country in Africa. It was first made into a drink by Arabs during the 1400’s.
According to an Arabic legend, coffee was discovered when a person named Kaldi noticed that his goats were attracted to the red berries on a coffee bush.
He tried one and experienced the "wideawake" feeling that one-third of the world’s population now starts the day with.
Thousands of Irish people starved during the "Potato Famine" because______.
选项
A、they were so dependent on the potato that they refused to eat anything else
B、they were forced to emigrate to America
C、the weather conditions in Ireland were not suitable for growing the potato
D、the potato harvest was bad
答案
D
解析
细节理解题。由题干关键词Potato Famine可定位到第二段最后一句,由“crop failed”可知D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/shXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Youaregettingtoooldforfootball.You’dbetter______tennisinstead.
PersonalcomputersandtheInternetgivepeoplenewchoicesabouthowtospendtheirtime.Somemayusethisfreedomtosharele
Insomecountries,______iscalled"equality"doesnotreallymeanequalrightsforallpeople.
A—BusinessManagementB—MarketingManagementC—InternationalBusinessLawD—ManagementInformationSystemsE—FinancialManagemen
A、Theearthiseasytodestroy.B、Theearthisfulloffinethings.C、TheearthisabeautifulplanetD、Theearthhasnotbeent
Exchangeaglancewithsomeone,thenlookaway.Doyourealizethatyouhavemadeastatement?Holdtheglanceforasecondlong
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimacr
IfonlyI______thebooksonthereadinglistbeforeIattendedthelecture.
Itwasessentialthattheapplicationforms______backbeforethedeadline(截止日期).
Whenyouwerelookingforareliable,honestautomechanic,howdidyoufindhim?Beforeyouwentintothatrestaurantyourecen
随机试题
最不可能采用的固定义齿设计是
对于意外穿髓的患牙,一般选用何种盖髓剂
下列属于我国的税款征收主要方式的有()。
某货主在货物装船前,按发票金额的110%办理了货物投保手续,投保一切险加保战争险。该批货物以CIF成交的总价值为20.75万美元,一切险和战争险的保险费率合计为0.6%。问:①该货主应交的保险费是多少?②若发生了保险公司承保范围内的风险,导致该批货物全部灭
公安治安行政处置中的许可的形式包括()。
中国园林常常把窗子设计成扇形,称为“便面”。窗外的竹子或者风景,透过窗子看过去,就是一幅画。()
[*]
Thenewsaboutvitaminskeepsgettingworse.Manystudiespublishedinthelastfewyearsshowsthatavarietyofpopularsupple
下列关于Applet的说法,正确的是
A、Cookingsimplefood.B、Usingfreshingredients.C、Makingfoodcolorful.D、Usingnewequipment.B
最新回复
(
0
)