首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Friendly Advice: The main cause for boys and girls to start drinking or smoking is whether they have friends who do, a National
Friendly Advice: The main cause for boys and girls to start drinking or smoking is whether they have friends who do, a National
admin
2009-10-15
58
问题
Friendly Advice: The main cause for boys and girls to start drinking or smoking is whether they have friends who do, a National Institute of Health study suggests. Researchers find that school children are likely to do the same things as their five closest friends do, and girls are more likely than boys to give in to pressure to drink. However, the parents’ role makes a difference: Children whose moms and dads talk and listen to them regularly are less likely to smoke and drink.
Crying for a Smoke: New moms are often annoyed by the cries of new-bore babies, but according to one study, there is something they can do about it: Give up smoking. Researchers at a Netherlands organization of scientific research questioned parents of 3,000 babies up to six months old and found that stomachache was three times as likely in small babies whose mothers smoked 15 to 30 cigarettes a day, either before or after their babies were born. No data yet on Dad’s smoking, but it’s a safe suggestion that he should put the cigarettes out, too.
Out of Shape: Even as the number of overweight children increases, many schools are making unhealthy habits worse by cutting back on sports classes. Physical education is meant to provide exercise and encourage lifetime fitness, but a recent study found that only 26% of high schools require at least three years of physical education. It’s worse in lower grades: California middle school students get only 25 minutes of physical activity a week.
选项
A、People will be controlled by computers.
B、Computers could send out wrong information.
C、Chips can be the cause of diseases.
D、Information may be used improperly.
答案
D
解析
题干意为“把芯片植入人体可能会引发什么问题?”文章的最后一段指出如果利用不当,可能会泄露信息或被别人利用。所以本题正确的答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sifd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
【B1】【B8】
【B1】【B6】
Whatdoweknowaboutmusicalsinmanywesterncountries?Thethirdparagraphtellsusthat______.
WhenwemetMr.Smithlastyear,he______inthatschoolfortenyears.
Wherearethespeakers?
Thewomangatheredalotof______bywritingmanybest-selling______.
Whatshouldthestudentsbringwiththemtotheexam?
Whathappenedtotheshopinonemonth?
Myparentsdon’t______ofmysmoking.
RecentlyIwasinvitedtoafriend’shouseforsupper—andhadamealIhadneverhadbefore.Allthefriendsinvitedwerea
随机试题
在大地测量中,对于平均海水面即基准面以下的地面点,其高程用从平均海平面向下量的负高程表示,如水面下某点距平均海平面的竖直距离为12m,则标为-12.0m。水下地形用连接相同水深点的等深线表示,形成()。
隧道照明控制系统能根据交通量的变化及()对洞内照明强度进行调节。
根据以下资料,回答下列问题。两周就诊率被定义为每百人中两周内因病或身体不适寻求各级医疗机构治疗服务的人次数。第五次国家卫生服务调查结果显示,调查地区居民两周就诊率为13.0%,其中城市地区为13.3%,农村地区为12.8%。城市地区,东部、中部、
一辆客车、一辆货车和一辆小轿车在同一条直线上朝同一方向行驶,在某一时刻,货车在中,客车在前,小轿车在后,且它们的距离相等。走了10分钟,小轿车追上了货车;又走了5分钟,小轿车追上了客车。问再过多少分钟,货车将追上客车?()
根据下面材料回答下列问题。2015年一季度,A省商品房销售面积1175.2万平方米,下降13.4%,降幅比1—2月收窄13.8个百分点。其中,商品住宅销售面积1036.3万平方米,下降15%;办公楼销售面积15.2万平方米,下降48.7%;商业营业用房销
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.ChainStoresintheUKInitialexpansionThecompanye
Herushedintotheclassroom_______withtearsonhisface.(anger)
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequicklyandanswerthequestionsonAnswerSheet1.Fo
Theboyslippedoutoftheroomandheadedfortheswimmingpoolwithouthisparents’__________.
TheincreasingAmericanizationofJapaneselifeisevidentinmanyways.Onesuchwayisthegrowingpopularityofcreditcards.
最新回复
(
0
)